>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

f1

M 0

marjan

Użytkownik
Witam mam pytanie chodzi o formułe 1 w bet-at-home jest tam opcja head to head czyli kto zdobędzie lepsze miejsce w wyścigu i jest teraz data na grand prix brazyli 16-10-09 15:00 czyli o tej godzinie w piątek już niebędzie można brać udziału w typowaniu? i jeśli przykładowo postawie np kubica będzie lepszy od hajdfelda alonso od grosjana i vetel od weberra a sie okaże że np vetel zajmnie gorszą pozycje w wyścigu od webbera to cały kupon przepada czy tylko trace pieniądze te co postawiłem na pare vetel-weber a reszte poprawne typy jesli się okażą to wygrywam ??

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Daty obok spotkań to ostateczne daty kiedy można zawrzeć zakład (zazwyczaj koniec przyjmowania zakładów = rozpoczęcie spotkania). Co do drugiej części pytania to nie wierzę, że takowe zadałeś :p Skoro stawiasz kupon kombinacyjny tj. trzy mecze np. za 10 PLN to jeżeli jeden z nich zawiedzie to wtedy cały kupon niestety jest przegrany, to chyba oczywiste :p

M 0

marjan

Użytkownik
to stawiam np. 50 zł na kubice 100 zł na alonso 50zł na vettela vettel przegrywa i trace 200zł ?? to do kitu tak jest a nieda sie jakoś pojedynczo to grać ?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Nie masz pojęcia co robisz. Zostaw stawianie w spokoju.
Szkoda tłumaczyć.
Przecież rzeczą jasną jest, że jeśli postawisz jako single to wygrana/przegrana jest uzależniona tylko od jednego rezultatu, a jak zagrasz kupon wielozdarzeniowy to wtedy wszystko musi wejść.

kondor 28

kondor

Użytkownik
No zaskocze Cię , da się na to postawić single. O zgrozo, i fakt kazdy zaczynał, więc edytuj posty, a nie pisz gęsiego.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Z twojej wypowiedzi wynika, że chcesz postawić jeden kupon na którym są 3 zdarzenia, a nie 3 kupony po 1 zdarzenie, co za typ.

M 0

marjan

Użytkownik
tak 3 kupony po jednym z dażeniu a co ty myślałes że inaczej to powiedzmy 3 kupony po jednym zdażeniu jest lepiej niż jeden kupon z 3 zdażeniami wydaje mi sie że lepiej 3 kupony po jednym zdażeniu bo jeśli jeden zakłąd niewejdzie zawsze zostają dwa a w takim całościowym kuponie idzie wszystka kasa na marne? dobrze rozumiem? lepiej jest pojedyncze stawiać ? i tam w bahu się wybiera jest kombinacyjne jakieś systemowe coś takiego teraz niemoge wejść na bah bo mi net muli systemowe to te włąśnie pojedyncze zakłady ?
o teraz weszłem na bah tam pisze POJEDYNCZY KOMBINACYJNY SYSTEM WIELOKROTNY to który wariant jest wariantem pojedynczych kuponów dajcie linka żeby poczytać troche otym

o teżpytanie z innej beczki jak pisałem posty jakie konto założyc to użytkownik detmold napisał mi wiadomosć prywatną abym założył konto w mBanku dał linka wiem to dobry bank ale poco pisał mi na priv podejrzewam że jakieś chciałmi trojany do haseł zainstalować żebym jak miał już pieniadze na koncie to ukraść mi chciał

kondor 28

kondor

Użytkownik
Tak Ukradnie Ci całą mase pieniędzy już idzie z workiem w kominiarce!!!!!!!!!! Strzeż sie!!!!!!! a tak na prawde to jest on osobą polecająco , dał Ci link Ty się rejestrujesz a on za osobe polecona otrzymuje pkt i z tego wymienia sobie na nagordy, ma także szanse na samochód ;)

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Wyłożę Ci to łopatologicznie.
Stawiasz 3 single:
1) stawka 100 pln, kurs 2, do wygrania 200 pln
2) stawka 100 pln, kurs 2, do wygrania 200 pln
3) stawka 100 pln, kurs 2, do wygrania 200 pln
stawiasz 3 oddzielne kupony!! jezeli masz troche oleju w glowie to chyba oczywiste ze jak nie wejdzie ci kupon np. numer 2 to nie ma to nic wspolnego z kuponem 1 czy 3
A teraz stawiasz kupon kombinacyjny:
1) stawka 100 pln, trzy mecze każdy kurs 2, prosty rachunek 2x2x2 rowna sie 8, do wygrania 800 pln
Jezeli i tym razem nie zrozumiesz to polecam cofnac sie do klasy podstawowej i nauczyc sie czytania ze zrozumieniem... ba! Nawet myslenia logicznego.

M 0

marjan

Użytkownik
każdy kiedyś stawiałpierwsze kroki odrazu sięwyśmiewacie a przypomnijcie sobie czy wy byliśćie mistrzami od razu

a teraz mam pytanie z tym kuponem kombinacyjnym stawka 100 pln, trzy mecze każdy kurs 2, prosty rachunek 2x2x2 rowna sie 8, do wygrania 800 pln
niekapuje z tym 2x2x2 a już kapuje 3 mecze i 3 dwójki dlatego dwójki bo taki kurs? mnożymy 2 razy 2 razy 2 =8 razy moje zainwestowane 100zł= 800zł ??

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
każdy kiedyś stawiałpierwsze kroki odrazu sięwyśmiewacie a przypomnijcie sobie czy wy byliśćie mistrzami od razu
a teraz mam pytanie z tym kuponem kombinacyjnym stawka 100 pln, trzy mecze każdy kurs 2, prosty rachunek 2x2x2 rowna sie 8, do wygrania 800 pln
niekapuje z tym 2x2x2 a już kapuje 3 mecze i 3 dwójki dlatego dwójki bo taki kurs? mnożymy 2 razy 2 razy 2 =8 razy moje zainwestowane 100zł= 800zł ??
Musisz poczytać w internecie o podstawach bukmacherstwa, ale z miejsca postaram Ci się to trochę objaśnić:
Jak stawiasz to do wyboru masz kilka systemów:
- kupon pojedynczy (tu stawiasz jeden mecz),
- kupon kombinacyjny (tu stawiasz więcej niż jeden mecz),
- kupon systemowy np. 2z3, 4z5 i tak dalej (osobiście odradzam Tobie granie tego rodzaju systemem bo jest to zajawka dla doświadczonych graczy).
Każde spotkanie ma kursy jakie przypisywane są przez bukmacherów, gdy stawiasz kilka meczów na jednym kuponie to mecze mnożą się przez siebie, tak jak napisałem to wcześniej dla przykładu trzy mecze po kursie 2,0 mnoży się 2 x 2 x 2 i wtedy mnożysz to przez stawkę.

Do góry Bottom