>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

expert -wypłaty ?

floxal 30

floxal

Użytkownik
Mam prośbę! Chcę założyć konto na expercie i Powiedzcie mi czy dobrze to zrozumiałem : &quot;Przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza bądź transferem do innych produktów - kwota depozytu (maksymalnie 150 PLN - najwyższy możliwy do uzyskania bonus) + kwota otrzymanego bonusu muszą być obrócone 3 razy w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50.

Przykład: Depozyt 200 PLN = Bonus 150 PLN. Wymagany obrót: (150PLN + 150PLN) x 3 = 900 PLN&quot;

Więc chodzi o to, że przykładowo wpłaciłem 100 zł i dostaje bonusa 100 zł i teraz muszę np obstawić zakład za kurs 1.5 czyli:

Stawiam 100 powiedzmy że przegram to będę miał 50 zł później tą kwotę musze znowu obstawić za kurs conajmniej 1.5, powiedzmy że wygram to mam 75 i znowu obstawiam 1.5 czyli jak np wygram będe miał ok 112 zł... Chodzi o to że nie zależnie czy wygram czy przegram musze pełną sumę obstawić tak ? nie moge np. obstawić z tych 100 zł ktore wplaciłem np 20 zł tylko muszę pełną kwotę? Tak samo robi się z bonusem ?

D 0

donkamillo

Użytkownik
To co wpłacasz bez bonusa grasz za minimum chyba 0.5 zł i ile razy chcesz.... to wszystko o czym sie rozpisałes dotyczny tylko bonusa.
I małe sprostowanie: To jest Expekt a nie Expert :wink:

floxal 30

floxal

Użytkownik
Dzięki DonKamillo za odpowiedź, ale czy jesteś na 100% pewny,że jest tak jak napisałes?
kwota depozytu + kwota otrzymanego bonusu muszą być obrócone 3 razy w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50. -&gt; napewno chodzi tu o to, że tylko bonusem musze obrócić te 3x po kursie 1.5 ?
Proszę jeszcze o odpowiedź, bo jakby nie patrzeć bardzo to dla mnie ważne ???? )
Btw. Własnie mnie uświadomiłeś, że to eXpert , wczesniej nie zwracałem na to uwagi ????

Do góry Bottom