czaro09
Użytkownik
Podawałem typy w temacie 'Kupony' - tam szło w kratkę. Zakładam temat w dziale ze statystykami, chcę zobaczyć jak to będzie wyglądało w moim wykonaniu. Chyba już powszechnie wiadomo, że moja ulubiona dyscyplina to piłka nożna, ostatnio typowałem też koszykówkę, a dokładniej NBA i chyba z tych dyscyplin będę podawał zakłady.
Zapraszam do odwiedzania tematu, postaram się tutaj regularnie podawać typy, szukam raczej wyższych kursów, większość single, rzadziej AKO. Kursy raczej >1,50.
Cel to oczywiście + na koniec miesiąca, postaram się także w miarę często podawać szczegółowe statystyki.
Okej, dosyć gadania, przejdźmy do czynów.
Bukmacherzy, u których mam kasę i będę u nich typował to: bet365, Williamhill, Unibet, Bwin będę podawał swój kurs po którym gram i najwyższy możliwy. + Tobet, założyłem konto wczoraj.
Zapomniałem jeszcze dodać:
Single: 30zł
AKO: 15 zł
Single HT/FT - 5zł
2# Portugalia - Portuguese Liga - Piłka nożnap
Setubal - Guimaraes 2:3
Guimaraes DNB @1.95 Williamhill [najwyższy]
Mecze między tymi zespołami są wyrównane, obie w środku tabeli, jednak bliżej gościom do play-offów, tracą 3 punkty, dziś jest okazja by się do tej pozycji zbliżyć
Zapraszam do odwiedzania tematu, postaram się tutaj regularnie podawać typy, szukam raczej wyższych kursów, większość single, rzadziej AKO. Kursy raczej >1,50.
Cel to oczywiście + na koniec miesiąca, postaram się także w miarę często podawać szczegółowe statystyki.
Okej, dosyć gadania, przejdźmy do czynów.
Bukmacherzy, u których mam kasę i będę u nich typował to: bet365, Williamhill, Unibet, Bwin będę podawał swój kurs po którym gram i najwyższy możliwy. + Tobet, założyłem konto wczoraj.
Zapomniałem jeszcze dodać:
Single: 30zł
AKO: 15 zł
Single HT/FT - 5zł
1# Hiszpania - Segunda - Piłka nożna
Real Madrid B - Hercules 1:1 bardzo pechowo 2 karne niewykorzystane przez Real.
over 2,5 @1,70 bet365 [@1,76 w Pinnacle]
Obie ekipy mają nieciekawe sytuacje w lidze, gorzej z gośćmi, 25 punktów i 21 miejsce, Real ma 4 pkt przewagi nad strefą spadkową. Spodziewam się w tym spotkaniu overa i wygranej Realu B. Dodatkowo na 5 spotkań tylko raz nie padł over 2,5 między tymi zespołami.
Real Madrid B - Hercules 1:1 bardzo pechowo 2 karne niewykorzystane przez Real.
over 2,5 @1,70 bet365 [@1,76 w Pinnacle]
Obie ekipy mają nieciekawe sytuacje w lidze, gorzej z gośćmi, 25 punktów i 21 miejsce, Real ma 4 pkt przewagi nad strefą spadkową. Spodziewam się w tym spotkaniu overa i wygranej Realu B. Dodatkowo na 5 spotkań tylko raz nie padł over 2,5 między tymi zespołami.
2# Portugalia - Portuguese Liga - Piłka nożnap
Setubal - Guimaraes 2:3
Guimaraes DNB @1.95 Williamhill [najwyższy]
Mecze między tymi zespołami są wyrównane, obie w środku tabeli, jednak bliżej gościom do play-offów, tracą 3 punkty, dziś jest okazja by się do tej pozycji zbliżyć