>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt - zakład BTS/Gol gości a rzut karny. ?

A 0

aion

Użytkownik
Witam,
Jeśli taki temat już był to przepraszam ale szukałem i nie znalazłem ale do rzeczy.
Zawarłem dzisiaj w firmie Expekt 3 zakłady. na 3 różnych kuponach.
Hiszpania - Macedonia
Gol dla gości : Nie (Kurs: 1,58)
Hiszpania - Macedonia
Czyste konto : Hiszpania (Kurs: 1,35)
Chorwacja - Malta
Oba zespoły strzelą gole : Nie (Kurs: 1,35)

Przed zawarciem zakładów sprawdzałem na stronie jak i w regulaminie Expekt czy rzuty karne się liczą, było wyraźnie napisane &quot;Dogrywka lub rzuty karne nie liczą się do zakładu&quot; (patrz załączniki) ku mojemu zdziwieniu zakłady zostały rozliczone jako przegrane.
Więc chciałbym zapytać drogich forumowiczów jak to w końcu jest ? Czy mam jakiekolwiek szanse pisząc do supportu ? Proszę o waszą opinie.
Pozdrawiam.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Tu chodzi o dogrywkę i rzuty karne ale te po dogrywce, nie te karne w regulaminowym czasie gry... moim zdaniem specjalnie tak napisali żeby golić tych którzy nie rozkminią.
Możesz spróbować im napisać na czacie, ale wrzuć im tego screena po polsku i powiedz, żeby chociaż zwrócili Ci kasę bo mają źle przetłumaczone i jasno jest napisane że karne nie liczą się do zakładu - brak sprecyzowania o co chodzi i że wprowadzili Cię w błąd, zobaczymy.
po angielsku jest dobrze napisane, natomiast w polskiej wersji brakuje &quot;...rzutów karnych po dogrywce&quot;

A 0

aion

Użytkownik
Tu chodzi o dogrywkę i rzuty karne ale te po dogrywce, nie te karne w regulaminowym czasie gry... moim zdaniem specjalnie tak napisali żeby golić tych którzy nie rozkminią.

Możesz spróbować im napisać na czacie, ale wrzuć im tego screena po polsku i powiedz, żeby chociaż zwrócili Ci kasę bo mają źle przetłumaczone i jasno jest napisane że karne nie liczą się do zakładu - brak sprecyzowania o co chodzi i że wprowadzili Cię w błąd, zobaczymy.

po angielsku jest dobrze napisane, natomiast w polskiej wersji brakuje &quot;...rzutów karnych po dogrywce&quot;
Dzięki za odpowiedz, wszystko wydaje się w sumie logiczne, no cóż wątpię żeby mylne tłumaczenie i moje mylne rozumienie to była jakaś taryfa łagodząca choć było by miło ze strony firmy expekt żeby doprecyzowała polskie tłumaczenie oraz rozliczyła kurs jako zwrot. ;)

Na forum jestem dość długo ale mógłbym powiedzieć jak to się przyjęło tutaj że jestem bardziej niedzielnym/okazjonalnym/januszowym (nie potrzebne skreślić) graczem dlatego też nie udzielam się żeby nie wprowadzać ludzi w błąd moimi wypocinami bo na tym forum jest wielu wspaniałych ludzi z wielką wiedzą ja z moją nie mam co startować ???? .

Mam nadzieję że ten temat będzie dla kogoś przydatny jako przestroga.
Jeszcze raz dziękuje za pomoc i Pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Aion, przy kontakcie z Expektem, zasugeruj im zmianę zapisu na &quot;konkurs rzutów karnych&quot; - co pozwoli uniknąć nieporozumień.

A 0

aion

Użytkownik
@edi8, Zasugerowałem zmianę na czacie, Pani stwierdziła że sprawę/sugestie przekaże, natomiast z jej punktu widzenia tłumaczenie jest poprawne.
podziękowałem i na tym w sumie stanęło. Tak jak pisałem wcześniej nie mam nic do tego że przegrałem zakład na nic też nie liczyłem ale patrząc na regulamin i tłumaczenie przy zakładzie można mieć wątpliwości.
Pozdrawiam

Do góry Bottom