Witam.
Mam problem z Expekt. Wpłaciłem pieniadze o 11 przelewem. jest juz po 13 i nadal pieniedzy niema. czat jest niedostepny. Chcialem obstawic spotkania ktore do 14;30 moge tylko obstawiac bo pozniej juz oferte zdejmuja. Moze ktos mi cos poradzic co z tym zrobic ? dodam ze napisalem juz do nich na maila ale nadal bez odzewu z ich strony.
z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Dzisiaj nadal niemam pieniedzy na koncie a zapewniali mnie ze w przeciagu 24 h beda na koncie. niestety nic z tego. postanowilem napisac. oto zapis rozmowy.
Rozmawiasz z 'Maria'*
Maria:*Witaj na czacie Expekt. W czym moge pomoc?Rozmawiasz z 'Maria'
kubaiwiki:*witam wczoraj o 11 przelalem pieniadze i nadal ich niemam. przesylalem juz potwierdzenie przelewu i nadal nic. dodam ze wyslalem p24
Maria:*Witam.
Maria:*Sprawdzam konto.
Maria:*Proszę uprzejmie o chwilę cierpliwości.
Maria:*Dziękuję,Przesyłam dowód wpłaty do działu finansowego.
Maria:*Przepraszam za niedogodność
kubaiwiki:*wczoraj juz Pani kolega przeslal około godziny 13
Maria:*Skontaktujemy się z Panem droga mailową.
Maria:*Mam nadzieję,że jeszcze dziś dostaniemy informację.
kubaiwiki:*wczoraj o 11 powiedziano mi ze sa problemy techniczne i potrwa to do 24 godzin. za niecala godzine ten czas minie i co teraz ?
Maria:*Jeszcze dziś napiszę maila do Pana jak tylko otrzymam odpowiedź z działu finansowego. Przepraszam za zastniałą sytuację.
kubaiwiki:*ale po co mówiono mi, że pieniadze w przeciagu 24h beda na koncie jak nadal ich niema ?
kubaiwiki:*mam chyba prawo wiedziec co sie dzieje z moimi pieniedzmi
Maria:*Ja ze swojej strony przesłałamdfowód wpłaty,przepraszam ,ale mam nadzieję,że już dzis wszystko będzie rozwiazane.
Maria:*Przepraszam Pana bardzo.
kubaiwiki:*wczoraj tez mowiono mi ze otrzymam w dniu wczorajszym informacje na temat mojej wplaty
Maria:*Jestem pewna ,że dziś wszystko wróci do normy.
kubaiwiki:*i jeszcze jedno. Wczoraj interweniowałem by na stronie pojawiła sie informacja ze sa problemy z wpłatami, by przestrzec innych przed tym co sie dzieje. i nadal takiej informacji niema.
Maria:*Ja dziś otrzymam maila w sprawie wpłaty i na pewnio napisze maila.
kubaiwiki:*a zapewniano mnie ze taka informacja sie pojawi.
Maria:*Niestety z uwagi na problem techniczny wiele wpłat zostało opóznionych.
Maria:*Dział finansowy pracuje nad tym ,aby je wszystkie zakredytować na konta.
kubaiwiki:*dlatego uwazam ze powinna byc informacja o tym ze sa problemy z wplatami, bo to jest lekcewazenie klienta
kubaiwiki:*a czy zostanie to jakos zrekompensowane, ze tyle trzeba czekac na wlasne pieniadze ?
Maria:*Mam nadzieje,że pieniądze pojawią się dziś na koncie. Przepraszam za błąd techniczny. Niestety nie przewidujemy rekompensaty z powodu błędu.
kubaiwiki:*ale mają godzine na ksiegowanie pieniedzy a ksieguja juz prawie 24 godziny
Maria:*Rozumiem Pana,ale przez błąd techniczny wszystko sie przedłużyło. Jeszcze raz przepraszam.
kubaiwiki:*tu nie chodzi o słowo przepraszam bo to nie przyspieszy niczego ani mi nie zrekompensuje tego oczekiwania pozatym chodzi o to ze po to przelewałem pieniądze wczoraj żeby wczoraj zrobić kupony i wczoraj wygrać pieniądze a tak kupony nie zostały zrobione więc nie zarobiłem pieniędzy zero profesjonalizmu z waszej strony pragnę uprzedzić panią że nasza rozmowa zostanie opublikowana na forach w celu uprzedzenia innych ludzi i przestrzezenia ich przed waszą stroną
Maria:*Przykro mi,że taką decyzję Pan podjął,ale ma Pan prawo do wygłaszania swoich opinii oczywiscie.
kubaiwiki:*to mi jest przykro ze nadal niemam swoich pieniedzy na koncie
kubaiwiki:*i w dodatku problem jest od soboty, dzisiaj jest poniedzialek a nadal niema zadnej informacji na stronie ze jest problem techniczny i pieniadze nie sa ksiegowane
kubaiwiki:*i w dodatku problem jest od soboty, dzisiaj jest poniedzialek a nadal niema zadnej informacji na stronie ze jest problem techniczny i pieniadze nie sa ksiegowane
Maria:*Ze swojej strony moge zapewnić ,że przesłałam dowód wpłaty na początku naszej rozmowy. Na pewno otrzymam maila z wiadomoscią dzisiaj.
Maria:*Czy mogę w czymś jeszcze pomóc?
kubaiwiki:*nie