WBKPPLPPchcę wypłacić pieniądze na swoje konto w BZWBK, mam problem, nie wiem co mam wpisać w miejsce - Kod SWIFT Twojego banku ?
podbijam ...puscilem kupon systemowy, wszystko trafilem wygrana 76.5zl a wplynelo 54.12. no i co jest grane? Mial ktos podobne przejscia?
Nie można, wpłacasz przez MB = wypłacasz na MBczy można w Expekt wplacic przez Moneybookers a następnie wypłacić na konto bankowe?
Ja przy okazji mam pytanie. Wypłacając pieniądze w bankomacie wbk (bo tam mam konto), na koniec pyta czy wydrukować jakieś potwierdzenie. Czy to może być ten cały wyciąg? Od dłuższego czasu się zastanawiam co to, brzmi prosto, a jednak nie rozumiem po co im to. A może wystarczy formularz zgłoszeniowy programu na stacji paliw? Jest adres, dane, data urodzenia..Witam jestem nowy na Expekcie i mam pytanie czy przy wypłacie trzeba spełnic te wszystkie wymogi ktore pisza na stronie ?
Ze względu na wymogi regulaminowe i bezpieczeństwo Twojego konta gracza, prosimy o przedstawienie nam wymaganych poniżej informacji.
1, Identyfikacja danych personalnych – rządowy dokument ze zdjęciema, którym może być:
Paszport
Dowód osobisty
Prawo jazdy
[Akceptowane są dokumenty zawierające zdjęcie oraz potwierdzenie nazwiska i wieku]
2. Potwierdzenie metody płatności – jedno z poniższych:
Kopia karty kredytowe/debetowej zarejestrowanej w expekt.com (przód)
Zrzut ekranu z konta bankowego, pokazujący depozyt do expekt.com
[Dodatkowe dokumenty mogą być wymagane, jeśli wpłata nie jest dokonywana za pomocą karty]
3, Potwierdzenie adresu – jedno z poniższych:
Rachunek
Wyciąg bankowy
[Potwierdzenie adresu nie powinno być starsze niż 3 miesiące i powinno zawierać nazwisko oraz zarejestrowany adresu]
Wszystkie podpunkty trzeba spełnic przed pierwszą wypłatą ?
Ale nie zawsze. Często bukmacherom wystarczy tylko dowód, a te wymienione punkty są dla zasady. No, lecz często nie znaczy zawszeTak, jak będziesz chciał wyplacić pierwszy raz to dostaniesz maila z prośbą o te dokumenty. Jest to standardowa procedura u większości bukmacherów internetowych ????
Pozdrawiam