>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

expekt vs expert ;)

majestic 0

majestic

Forum VIP
Heja ;)
Po ok. 3 latach separacji z bukmacherką wracam do gry... mam nadzieję, że na dłużej niż kilka kuponów. Na chwilę obecną nie orientuję się nawet kto jest na pierwszym miejscu w Polskiej czy Angielskiej lidze :razz: więc macie do czynienia z prawdziwym expertem :cool:
Nie przeciągając tego powitania powiem jeszcze tylko, że dziś wpłaciłem 100 do expekta i mam zamiar mooozoooolnie ???? tą kwotę pomnażac, więc życzcie mi powodzenia ????
W weekend pierwszy typ... może nawet sklecę jakiś kupon :rolleyes:

majestic 0

majestic

Forum VIP
ogarnełem nieco bundeslige i posłałem taki kuponik. juź dziś bo wydaje mi się, że kursy mogą spaśc
kupon 1
VfL Wolfsburg - Bayern München / 2
- 1.75⛔(1-1)
Kaiserslautern - FC Köln / 1 - 2.00

ako: 3.50 / stawka: 20 :dfdrgdf:/ mw: 70

majestic 0

majestic

Forum VIP
czułem, że ten powrót to nie najlepszy pomysł... szkoda czasu i nerwów dlatego wóz albo przewóz

kupon 3
Eintracht Frankfurt - Hannover 96 / 2 - 3.65
Kaiserslautern - FC Köln / 1 - 1.90
ako: 6.94 / stawka: 60.02 / mw: 416.53

rehtonall 2

rehtonall

Użytkownik
Co ty tak sobie tą niemiecką upatrzyłeś? Nie dość ze tam często wyniki padają dziwne, to jeszcze niewiadome jaka formę mają zespoły. Ostatnie mecze grały w grudniu! Loteria wielka. Trzy lata bez buków - długo wytrzymałeś ;]

majestic 0

majestic

Forum VIP
Kiedyś byłem tu modem od niemieckiej i wtedy moim zdaniem ta liga była jedną z najbardziej przewidywalnych. Mecze z innych lig jakoś mi nie podeszły, bo od zawsze staram się stawiac na drużyny które grają z osłabionym rywalem... pozatym dobrze jeśli są w lepszej formie i według statystyk mają szanse na wygrana. Ważny jest też odpowiednio wysoki kurs. Wszystko to zaoferowała mi w ten weekend niemiecka bundesliga, stąd te typy. A przerwa wcale nie była długa, do tego grali już w styczniu towarzysko.

Do góry Bottom