>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt - pytania

M 0

mateusz1990

Użytkownik
Witam, jestem tutaj nowy i witam wszystkich. Jestem początkujący i chciałbym o parę rzeczy zapytać. Oczywiście troszkę poczytałem, ale i tak chciałbym się upewnić. Otóż chciałbym założyć konto u jakiegoś dobrego bukmachera internetowego. I z wszystkich chyba wybiorę Expekt. W sumie Wy też go polecacie i nawet sam Zbigniew Boniek ???? Ale przejdźmy do pytań:
1. Minimalna wpłata na swoje konto, czyli depozyt wynosi 5zł? Jeśli używam przelewu24. Tak? Wyczytałem też, że minimum to 40 czy też 20. To zależy też od formy wpłaty?

2. Wyczytałem, że osoba trzecia może dokonać wpłaty na mój depozyt, to prawda?

3. Wypłaty pieniędzy są tylko na moje konto?

4. Co do rejestracji, można usatwić w walutach zamiast Polskich Złotych to np. Euro lub Funt? Jeżeli to już zrobiłem to gdy przy przelewie24 minimum wpłaty to 5 zł, tzn, że muszę wpłacić około 1,5 euro? Na tym to polega? Albo coś pokręciłem. Po prostu chciałbym zarabiać w euro lub funtach, bo w końcu więcej ???? Tylko na złotkówki trzeba przeliczać, mam rację? Czy w ogóle tak można.

Jeżeli jeszcze jakieś pytania mi się przypomną to napiszę. Bardzo proszę o odpowiedzi i pomoc.

Dziękuję i pozdrawiam ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Firma Expekt jest dobrą i renomowaną firmą.
1. Zależy od metody wpłaty. Przy przelewach24 jest minimalna kwota 5zł, a już przy moneybookers kwota ta wynosi 50zł.
2. Tak, możesz wpłacić np. kartą kredytową innej osoby, czy zrobić przelew bankowy na Expekt od innej osoby, niż zarejestrowana w Expekt.
3. Tak
4. Jak mamy konto w banku w złotówkach to najlepiej ustawić walutę w Expekt PLN. Grając w funtach nic więcej nie zarobimy. Grając za 2 funty to tak jak grając za ok 10zł (w zależności od kursu waluty).

M 0

mateusz1990

Użytkownik
Co do tej waluty to ja chciałbym grać w kasynie, a dokładniej w ruletkę. Ustawiając na euro czy funt mógłbym wygraćwięcej niż w złotówkach. Przypuśćmy 100 euro to już 400zł, a nie samo 100zł.
Dlatego gdybym ustawił walutę w euro, wpłacił przez przelew24 na konto 10 euro to musiałbym przeliczać na złotówki, czyli ponad 40zł, tak?
Czy można ustawić na obcą walutę skoro mamy złotówki? I w banku też? Gdyby wypłacali to musieliby na Polskie przeliczać?
Bardzo jeszcze raz proszę o odpowiedź ????

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Co do tej waluty to ja chciałbym grać w kasynie, a dokładniej w ruletkę. Ustawiając na euro czy funt mógłbym wygrać więcej niż w złotówkach. Przypuśćmy 100 euro to już 400zł, a nie samo 100zł.
Dokładnie,zawsze stawiając w obcej walucie wygrywamy więcej.Ostatnio postawiłem kupon za 15 zł i wygrałem 42 zł,a później sobie pomyślałem,że mogłem postawić w euro i bym wygrał o wiele więcej ???? Także nie opłaca się brać konta w zł,bo to tylko zaniża nasze szanse na większą wygraną.

M 0

mateusz1990

Użytkownik
Dokładnie,zawsze stawiając w obcej walucie wygrywamy więcej.Ostatnio postawiłem kupon za 15 zł i wygrałem 42 zł,a później sobie pomyślałem,że mogłem postawić w euro i bym wygrał o wiele więcej ???? Także nie opłaca się brać konta w zł,bo to tylko zaniża nasze szanse na większą wygraną.

Ale czy w ogóle można ustawić inną walutę niż złotówki skoro w Polsce jesteśmy ???? Jestem nowy, początkujący to nie wiem. Dlatego pytam.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Ale czy w ogóle można ustawić inną walutę niż złotówki skoro w Polsce jesteśmy ???? Jestem nowy, początkujący to nie wiem. Dlatego pytam.
ALE PO CO CHCESZ USTAWIAĆ INNĄ WALUTĘ?Żeby przy wpłacie raz pobierali prowizję za przewalutowanie i przy wypłacie na konto to samo?

loretin15 186

loretin15

Użytkownik
Witam mam pytanie czy na expekt jak wpłacę powiedzmy 50zł przez PSC to potem bez weryfikacji będę mógł je przelać na swoje konto w banku?

F 52

fejser

Użytkownik
Witam. Dzis podczas obstawiania meczu zauważyłem opcje pewniak ...o co w tym chodzi? Z tego co zauważyłem można zaznaczyć jednego pewniaka ale co on daje ? Czy ktoś już go przetestował ?

Do góry Bottom