>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EXPEKT jest wstanie wygryć po zmianie ip że z jednego pc korzystają 2 konta?

Status
Zamknięty.
wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Witam.

Ostatnio zarejestrowałem się na expekt.com dostałem 100% bonusu.
Teraz chce zaprosić tak zwanego przyjaciela (fikcyjnego) konto na moją dziewczynę. Expekt zastrzega sobie że konto musi byc założone na inne ip i na inne domostwo (czyli jeśli chciałbyś zaprosić brata,babcie dziadka którzy są zameldowani tam gdzie ty to bonusa nie dostaniesz tylko kopa w d**pe).
I tutaj pojawia się problem.
Moja dziewczyna jest zameldowana gdzie indziej, konto założylismy z jej łącz internetowego więc narazie wszystko ok.
Ale teraz kiedy chce skorzystać z jej konta na moim komputerze (mam neostrade+zmienne ip) to czy to może zostać wykryte przez expekt i kasa zabrana przez expekt?
Bo na dole strony jest napisane że biorą udziała w tzw POLITYCE PRYWATNOŚCI, z doświadczenia wiem że pod tą nazwą nie kryje sie ochrona naszej prywatności tylko zapamiętywanie naszych internetowych tożsamości nawet przy zmiennym ip i jedynym ratunkiem w tym przypadku są porty proxy (ale nie chce mi sie w to bawić).

No więc Expekt może wykryć po zmianie ip to że z tego łącz i komputera są obsługiwane dwa konta?
Chciałbym przeczytać odpowiedzi od osób które przerobiły już ten temat, a takich na pewno na tym forum nie brakuje ???? ;p

Zrobiłem błąd w temacie i nie mogę tego edytować, więc niech moderator się zlituje i to poprawi. (RZUCA SIE W OCZY)

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Expekt też zbyt uczciwy nie jest, zachęcali bonusem a musiałem się długo prosić żeby go dostać.

Skoro tworzą takie promocje to muszą się liczyć z tym że zostaną przechytrzeni.

Al niech ktoś potwierdzi że zrobił tak jak ja i mu konta nie zablokowali ani nic.

i dzieki za szybkie odpowiedzi jestem pod wrażeniem.

Założył bym na psa ale mu jeszcze troche do 18 brakuje więc to nie przejdzie.

P 0

peter2903

Użytkownik
zakładając podobnego typu tematy ludzie w tym kraju udowadniają że nawet oszustwem chcą się pochwalić.Maria Jezus, Jezus Maria,jeśli nawet to robisz to o tym nie pisz, powiedz mi jeszcze że masz ten sam nick na expekcie i na tym forum.. no baran

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
No i tu właśnie może być tak że zmienne ip nie daje całkowitej anonimowości.
Porty proxy są bardzo skuteczne, ale ciężko znaleść taki co zawsze db działa.

K 0

krzysztof76

Użytkownik
mozna spoko nawet z jednego ip ggrac na 3 konta i nic wam nie zrobia,ja mam 3 i na wszystkie dostalem bonus i zlecilem wyplate,kaska doszla i jest ok,expekt juz tak nie patrzy ostro jak kiedys polecam

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
No to jeszcze sobie uswiadomiłem że kolega którego poleciłem korzystał ostatnio z mojego knta na własnym komputerze bo mu kasy brakło.

Ale skoro mówisz że expekt tego nie wykryje to luzik.

A co znaczy ,,expekt juz tak nie patrzy ostro jak kiedys,,? W jaki sposób kiedyś działali?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
moj znajomy zalozyl ze 3 konta na to samo IP skonczylo sie blokada konto wogole cuda sie dzieja na expekcie weryfikacja nr telefonu itd lepiej idz do kafejki i zaloz sobie z innego IP

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
a dynamiczne ip z neostrady nie wystarczy?

Raz zdarzyło mi sie że zaminne ip neo nie wystarczyło i potrzebne były porty proxy.

na tej stronie http://www.rockstargames.com/IV

Jest to strona od gta IV, trzeba było z tego adresu coś pobrać zeby zainstalowac gre i ja tam wpisałem przez pomyłkę błędną datę urodzenia i wyszło że nie jestem pełnoletni i do tej pory nie moge jej w normalny sposób otworzyć.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Proxy wybij sobie z głowy bo nie jest bezpieczne. Jest naprawdę sporo sposobów, żeby nie zostawiać śladów po sobie, wystarczy poszukać i poczytać, nie będę tutaj pisał ani na pw jak co i gdzie bo zaraz się dzieci neo rzucą na bonusy i promocja się skończy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom