>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt i bonus 100%

R 0

rafg

Użytkownik
Mam pytanie odnosnie tego bonusu poniewaz niezabardzo rozumiem jego idee.

Otoz wplacilem 100zl i dostalem drugie 100zl.W regulaminie pisze ze trzeba go obrocic 3x i w tym momencie nie rozumiem.

Jak postawie ta bonusowa 100 na mecze gdzie kurs jest 1.05 i przykladowo postawie 3 kupony takie to ten bonus bedzie obrocony?

Czy tez moze musze z tej 100 zrobic 300PLN ?

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Musisz zagrac za łaczna kwote 300 zł kwota wygrana sie nie liczy.Masz tylko zagrac za te 300 zł mozesz kwoty grac rozne ;)

W 0

wieczmen

Użytkownik
chcialem sie zapytac, czy zeby dostac ten bonus od expecta, to ja musze oprocz wyslania im meila ze wplacilem kase, zrobic zaklad za tylke co wplacilem? bo nie abrdzo rozumiem, pozdrawiam

mario4all 0

mario4all

Użytkownik
wysyłasz im maila który jest podany w regul. promocji ze wplaciles daną kwotę i oni ci po pewnym czasie dopisują do konta depozyt.

W 0

wieczmen

Użytkownik
dzieki za odpowiedz, jak napisalem do suportu to dopisali mi tak: W kwestii promocji - po aktyowaniu wplaty musi Pan zarzec zaklad promocyjny, zgodnie zasadami promocji a nasteonie przeslac zgloszenie bonusowe na wskazany w niej adres email.

no i dalej nie wiem, czy jak wpace 50zl to od razu dostane to 50zl od nich, czy wplacajac 50zl musze zagrac za 50zl od razu zeby dostac bonus...

mario4all 0

mario4all

Użytkownik
Ja wpłaciłem 4 dychy i po wysłaniu maile dostałem kolejne 4.Później musisz to obrócić po dowolnym kursie 3x czyli 40x3 120.Analogicznie jest z 50.

Do góry Bottom