>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt gry - prosze o pomoc

L 0

lukasz.wr

Użytkownik
Witam serdecznie.
Mam pewien problem z grami w expekcie a mianowicie w gra match and win (sportowe obrazki). Poniewaz refleks i godziny spedzone przed komputerem pozwalaja mi zarabiać pieniadze na tej grze doszedłem do wygranych około 500-700zł miesiecznie.
Aż tu wczoraj gra została zablokowana (cały czas występuje błąd w przegladarce i niestety nie da sie grać).Po rozmowach z supportem.pl otrzymałem próby pomoce polegajace na usunięciu cookies,reinstalacji javy-a nawet Pan stwierdził ze pewnie połączenie z internetem jest kiepskiej jakosci i to ono jest przyczyna zrywania sesji.
Załozyłem jednak inne konto na moim komputerze na wymyslone fikcyjne dane i co ciekawe wszystkie gry chodzą jak w najlepszym porządku-teraz jestem pewnien ze zostałem zablokowany przez expekt.
Napisałem jeszcze jednego maila w ostrzejszym tonie-otrzymałem odpowiedz zeby przesłać &quot;numer zapp (zrodlo strony)?&quot;-czy ktoś z was wie co to jest?
Czy ktos z was miał podobna sytuacje?w jaki sposób przywrócic gry które sa zródłem moich dodatkowych pieniedzy?(mysle ze blokada nastapiła po wygraniu 3tys zł,podobnie jak ruletki po wygraniu 5tys zł).
Prosze o pomoc i pozdrawiam

depee 0

depee

Użytkownik
Witam serdecznie.
Mam pewien problem z grami w expekcie a mianowicie w gra match and win (sportowe obrazki). Poniewaz refleks i godziny spedzone przed komputerem pozwalaja mi zarabiać pieniadze na tej grze doszedłem do wygranych około 500-700zł miesiecznie.
Aż tu wczoraj gra została zablokowana (cały czas występuje błąd w przegladarce i niestety nie da sie grać).Po rozmowach z supportem.pl otrzymałem próby pomoce polegajace na usunięciu cookies,reinstalacji javy-a nawet Pan stwierdził ze pewnie połączenie z internetem jest kiepskiej jakosci i to ono jest przyczyna zrywania sesji.
Załozyłem jednak inne konto na moim komputerze na wymyslone fikcyjne dane i co ciekawe wszystkie gry chodzą jak w najlepszym porządku-teraz jestem pewnien ze zostałem zablokowany przez expekt.
Napisałem jeszcze jednego maila w ostrzejszym tonie-otrzymałem odpowiedz zeby przesłać &quot;numer zapp (zrodlo strony)?&quot;-czy ktoi ś z was wie co to jest?
Czy ktos z was miał podobna sytuacje?w jaki sposób przywrócic gry które sa zródłem moich dodatkowych pieniedzy?(mysle ze blokada nastapiła po wygraniu 3tys zł,podobnie jak ruletki po wygraniu 5tys zł).
Prosze o pomoc i pozdrawiam
Cześć. W takich przypadkach zamknęli Ci możliwość grania na swoje dane i to wszystko. Jeżeli chcesz nadal grać i masz radiówkę(lepsza byłaby neostrada) to zakładaj konto na znajomego i czyść cookies ???? . Pograsz trochę. Oczywiście nie zapominaj o skanie przy wypłacie dużej kwoty.Pozdrawiam

Do góry Bottom