M 0 matrioshq Użytkownik Listopad 7, 2010 #1 Witam. Wyczytałem w POMOCY, że wniesiony kupon powinien być widoczny w zakładce HISTORIA, ale go tam nie ma. Gdzie mogę sprawdzić postawiony kupon
Witam. Wyczytałem w POMOCY, że wniesiony kupon powinien być widoczny w zakładce HISTORIA, ale go tam nie ma. Gdzie mogę sprawdzić postawiony kupon
L 51 legionista880 Użytkownik Listopad 7, 2010 #2 expekt dlugo rozlicza kupony jesli kupon juz zostal zakonczony w ciagu 2-3 godzin powinien sie pojawic w zakladce historia
expekt dlugo rozlicza kupony jesli kupon juz zostal zakonczony w ciagu 2-3 godzin powinien sie pojawic w zakladce historia
M 0 matrioshq Użytkownik Listopad 7, 2010 #3 Ale mi chodzi o to, czy mogę sprawdzić postawione w kuponie mecze. Bo nie pamiętam co postawiłem i chciałbym sprawdzić.
Ale mi chodzi o to, czy mogę sprawdzić postawione w kuponie mecze. Bo nie pamiętam co postawiłem i chciałbym sprawdzić.
5 bukzaplac Użytkownik Listopad 7, 2010 #4 Masz tam zakładkę "w trakcie" i tam powinny być widoczne zakłady, które nie są jeszcze rozliczone.
Masz tam zakładkę "w trakcie" i tam powinny być widoczne zakłady, które nie są jeszcze rozliczone.