>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Expekt Free Hockey Challenge - Wygraj wyjazd dla dwóch osób na NHL! Free 20 PLN

bernard 0

bernard

Użytkownik
Free Hockey Challenge - Wygraj wyjazd dla dwóch osób na NHL!
Najbardziej ekscytujący moment sezonu hokeja już się rozpoczął! Rywalizuj ze swoimi przyjaciółmi oraz innymi graczami expekt.com o 50 wspaniałych nagród oraz rewelacyjny wyjazd do USA w puli! Jeżeli okażesz się najlepszym typerem masz szansę na zabranie przyjaciela na mecz NHL na żywo!

Składaj zakłady na największe ligi, włączając w to NHL oraz europejskie mecze playoff i Mistrzostw Świata! Znajdziesz tutaj najlepszą ofertę kursową, typuj swoich faworytów!

Przeczytaj, jak możesz wziąć udział w konkursie:
Oto jak to działa:

Przyłącz się do konkursu logując się do swojego konta gracza i klikając w pomarańczowy przycisk &quot;przyłącz&quot; (&quot;join&quot;) po prawej stronie.
Składaj zakłady z wyszczególnionych lig za stawki pomiędzy 0.1€ a 25€ korzystając z prawdziwych środków na koncie gracza.
Będziesz zawierać zakłady za prawdziwe pieniądze ale to kredyt konkursowy będzie determinował Twoją pozycję w konkursie.

Startowy kredyt konkursowy wynosi dla każdego uczestnika 150€ a gracz z najwyższym kredytem zostanie zwycięzcą Expekt Hockey Challenge #3 , który kończy się w czasie ogłoszenia zwycięzcy Pucharu Stanley&#39;a Cup!

shen 408

shen

Użytkownik
Musisz zapisać się do hockey challange(od piątku do niedzieli co tydzień chyba ),postawić zakład za minimum 20 pln po kursie minimum 1,50 i dziś tj 23.03(lub w każdy poniedziałek,nie wiem dokładnie) automatycznie obojętnie czy wygrałeś ten zakład czy nie dostaniesz bonus od expekta 20 pln,tak w teorii bo na razie kasy jeszcze na koncie nie dodali.

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
z 25 pln wpłaconych do buka zrobiło się 930 pln i 14 pozycja w rankingu konkursu . Nie wiedziałem nawet , że taki ze mnie ekspert od hokeja

Do góry Bottom