>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Expekt- bonus dla adresatów maila.

forin 450

forin

Użytkownik
dostałem maila od expekt ze dostałem 99PLN wchodze i pieniadze sa na koncie w bonusie na zakladach, nie wiem za co to dostałem, robiłem depozyt kilka dni temu ale nic nie pisalo że dostane jakis bonus za depozyt mam juz konto pare lat i korzystalem kiedys z bonusu 150zl 100%

forin 450

forin

Użytkownik
A masz urodziny?
nie, urodziny mam za 5 miesiecy
jak pisałem rozpoczynalem temat nie pamietałem ze robilem depo ostatnio, przypamnialo mi sie ze pare dni temu robilem depozyt wlasnie 99PLN ale przez moneybookers i odrazu przelałem na pokera wiec bardzo dziwi mnie to ze dostałem bonus na zaklady

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To zapewne oferta reload.
Dają co jakiś czas. Pewnie dostałeś wcześniej maila, że jak wpłacisz między tym a tym terminem to po tym dniu dostaniesz dodatkowe środki.
Więc oferta jest ograniczona do odbiorców maila.

forin 450

forin

Użytkownik
To zapewne oferta reload.
Dają co jakiś czas. Pewnie dostałeś wcześniej maila, że jak wpłacisz między tym a tym terminem to po tym dniu dostaniesz dodatkowe środki.
Więc oferta jest ograniczona do odbiorców maila.
tak masz racje po tym co napisales szukalem meili od expekta znalazłem z 28 stycznia pisali ze zloz depozyt a otrzymasz 100% do 100PLN
mail wygladal tak:
Powróć do gry z nami i zgarnij specjalny bonus:
BONUS: 100% od
Twojego kolejnego
depozytu aż do 100 PLN

Oferta ważna: 6 dni od otrzymania tej wiadomości Zaloguj się do Expekt.com, złóż depozyt i zawrzyj zakład - - bonus zostanie przyznany 7-ego dnia (dzień po zakończeniu tej oferty).

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
to jak możesz skorzystać z oferty PIERWSZY FREE BET:
Przyłącz się, zaloguj do swojego konta gracza i złóż zakład za stawkę co najmniej 40 PLN
(£9, $15, bądź równowartość w innej walucie)
Jeżeli Twój zakład okaże się wygrany - po prostu otrzymasz wygraną kwotę.
Jeżeli zakład okaże się przegrany, wypełnij formularz zgłoszeniowy zamieszczony poniżej, a my zwrócimy Ci zainwestowaną w pierwszy zakład stawkę (wyłącznie jeżeli będzie on przegrany) aż do 50 PLN, w ciągu 48 godzin!

Cos takie znalazlem na stronie expekta ale nie rozumiem czy tj dla nowych graczy czy dla wszystkich wie ktos moze............

Do góry Bottom