>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EXPECT -BLAD W SYSTEMIE CZY OSZUSCI ?SUPPORT NIE ODPOWIADA:/

S 0

snoopd

Użytkownik
Od niedawna gram w expekcie.Wczoraj gralem na zakladach live na lige mistrzow na expekt.com I niestety wystapilo bardzo dziwne zjawisko. Na 2 minut przed koncem 1 polowy. Po tym jak Liverpool strzelil wyrownujaca bramke na 4 minuty do konca 1 polowy . Obstawilem cala moja pule na remis po 1 polowy.
Jak sie pozniej okazalo nie wiem jakim sposobem zamiast meczu Barcelona -Liverpool zobaczylem w ze w obstawionych zakladach mam mecz InterMilan-Valencia..

Dzieki temu bledowi w systemi stracilem maja cala pule w tym momencie 62 zl..
Support w zaden sposob nie odpowiada. Ani Polski ani Angielski.. Widac maja w glebokim powazaniu klientow...

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Witam

Każda osoba, może takie coś napisać. Ale jeżeli ma pan rację to pomogą tylko i wyłącznie dowody w postaci np. screenów. Przypuszczam, że pan takich nie ma. Jeżeli się mylę, proszę jeszcze raz napisać na support z załączonymi dowodami.

Pozdrawiam

S 0

snoopd

Użytkownik
Oczywiscie screenow nie mam bo jak bym mogl je posiadac ...skoro postawilem zaklad i pozniej zobaczylem wdziale w trakcie ze obstawiony jest inny mecz..

Zastanawiajace jest to ze na 2 minuty przed koncem pierwszej polowy postawil bym cala swoja stawke na remis.....Przy prowadzeniu jeden z druzyn i to bez zadnych postaw ze ta przegrywajaca druzyna moze strzelic bramke(np rzut karny czy cos w tym stylu)

Jestem na 100 % przekonany ze to nie moja wina niestety stracilem pieniadze i juz napewno nie bede gral u Was.

Jesli to mozliwe prosze o kontakt przez maila albo komunikator
[email protected] lub gg 957897 (jestem niewidoczny mozna pisac)

S 0

snoopd

Użytkownik
Podejrzewam ze miedzy typami:
live! Slip created Wed 21/02/07 21:25
live! Slip created Wed 21/02/07 21:27

wystapil lag (odpowiednie zmienne sie nie przekazaly) tylko ze u mnie podczas typowania bylo wszystko wporzadku ????

D 0

donkamillo

Użytkownik
Możliwe że jakiś lag... na pewno to nie było zamierzone oszustwo bo expekt to za duża firma żeby się w takie coś bawić...

Do góry Bottom