Akurat co do kursu na Rybnik to powiem szok i niedowierzanie...kurs 8?
Mimo wszystko za duzo,jestem z Ostrowa i oczywiscie wierze w sukces ale to sa takie druzyny ze zaden wynik mnie nie zdziwi...jeden defekt upadek lub tez start Bertzona w sobote w
gp moze pokrzyzowac Ovii szanse awansu...
Co do samego awansu to Ostrów chce awansowac tzn wygrac lige narazie i wcale nie sa w takiej zlej sytuacji bo maja juniorow czego kompletnie nie maja Rybnik i Gdansk oraz Krosno ,pamietajmy ze Tudziez bedzie seniorem za rok...wiec skad tu wziasc kupic od razu 2 juniorow?ok jest Trzesniewski ale zgodzimy sie ze to melodia przyszlosci...
Do tego najlepszy zawodnik u24 z tej czwórki to Hansen....wiec tu bez zmian,rybnik tym bardziej gdansk nie maja takiego zawodnika....krosno hmmm powiedzmy w polowie choc uwazam ze dla Wojdyly za wysokie progi...
W realnych nazwiskach bo mowimy o realnych to tacy zawodnicy wtedy jak Lebiediew,Kulakow,Musielak,Fajfer byliby spokojnie do wyciagniecia oraz Holder i Bjerre zapewne ,moze Zagar,Fricke w zasiegu...beniaminka...
Walasek wiekowy ale co ma powiedziec Rybnik z Holta?w sumie pozanim to nikt juz na Elige sie nie lapie z Rybnika,Jensen mnie osobiscie mocno zawiodl w tym sezonie,w Gdansku Kulakow tylko a w Krosnie tu chyba najlepiej z seniorów bo Lebiediew i Musielak mogliby zostac tak uwazam...
Takze zwyciezca pary Ostrów-Rybnik wygra lige tak uwazam i wcale byn do konca Rybnika nie skreslal bedzie stykowo...