>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ewentualna wygrana na bet-at-home

C 0

chaluga

Użytkownik
Witam! Do tej pory nie grałem jeszcze na bet-at-home, jednak prawdopodobnie wkrótce się to zmieni. Męczy mnie tylko jedno pytanie. Jak liczona jest &quot;ewentualna wygrana&quot; na kuponie. Czy jest to minimalna wygrana jaką możemy odnieść, czy też jest ona stała? Przykładowo, mam kupon w systemie 2 z 5. Wszystkie kursy są poniżej 2. Gdyby weszły by mi jedynie dwa mecze, z najniższymi kursami, np. 1,60 i 1,30 to czy wygrana będzie niższa od tej &quot;ewentualnej&quot;? Na kuponie, ewentualna wygrana wynosi 294 zł, jednak 1,60 razy 1,30 daje zdecydowanie niższy kurs niż 2,94. Jak to jest z tą &quot;ewentualną wygraną&quot;? Czekam na odpowiedź ;-)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Z tego co kojarzę to masz wszystko rozpisane z bah. Masz tam rozpisane co w jakich przypadkach jakie będziesz miał AKO. Im wyższe kursy trafisz tym więcej wygrasz. Ale granie kursów poniżej @2.00 w systemie dla mnie mija się z celem...

C 0

chaluga

Użytkownik
Może sprecyzuję, chodzi mi o to, czy w polu &quot;wygrana&quot; znajduje się kwota, którą wyciągnę na 100%, niezależnie od meczy jakie wejdą? Czy też może jest ona liczona według widzimisię bah, np. po najwyższych kursach.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
w polu wygrana widnieje suma jaką dostaniesz przy ewentualnym pozytywnym rozliczeniu kuponów, jeśli wszytskie mecze się odbędą i zakończą rezultatem wytypowanym przez Ciebie

C 0

chaluga

Użytkownik
Oto przykładowy kupon w systemie 6 z 10.

Czy w polu wygrana, znajduje się najwyższa możliwość, czy też jest to kwota, którą wyjmę niezależnie od tego ile meczy trafie?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jeśli wszystko Ci wejdzie to tyle dostaniesz kasy.Czyli maksymalnie możesz tyle wyjąć. Nie ma takiej możliwości, że niezalżnie od tego ile meczów Tobie wejdzie dostaniesz tyle samo...

Do góry Bottom