>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Eurowizja

niegazowany 0

niegazowany

Użytkownik
kółko wzajemnej adoracji.. co roku to samo ..Wydaje mi sie ze w Eurowizji nie gra roli piosenka tylko kraj z jakiego pochodzi.

T 9

tosterkm

Użytkownik
eurowizja?! kaszana po całości jak dla mnie...
nic dodac nic ujac
powinnismy zbojkotowac ten smieszny konkurs, tak jak Wlosi czy Austriacy
poza tym wstyd mi ze moj kraj reprezentuja jakies ivany komarenko, ich troje czy ajzis dżii, zenada!

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
dla mnie też żenada z tego co wiem znane zespoły z całego świata nie chcą brać udziału w tym gównie bo nie chcąsie ośmieszać dajmy na to pojedzie z Francji Tocas Miracle i przegra z jakimśdisco polo z rosji dno totlane !

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
ted byla nawet w finale :] a tam ostatnie ;) czytalem ze byly ustawione wyniki ???? hehe korupcja juz sie muzyki czepia ????

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
w finale w woli ścisłości polska miała zaszczytne przedostatnie miejsce ale to nie korupcja lecz układy poszczególnych pańtw i zwyczajne lizanie dupy ... wcale nie wypadliśmy najgorzej ...

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Dla mnie ten cały konkurs jest żałosny, nikt poważny tam nie chce występować, zawsze te same kraje na siebie głosują a media w Polsce się tym podniecają jak by było czym. Przestałem się tym interesować kilka lat temu i uważam że nie ma czego żałować

bernard 0

bernard

Użytkownik
A ja tam Eurowizje oglądam od lat i będę bo takich konkursów brakuje Europie i trzeba je wspierać. Przynjamniej wystąpiliśmy w finale, a to już coś. ????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Mnie tam w tej całej eurowizji śmieszą kraje od których isis dostałą punkty a mianowicie 10 od Irlandii i 4 od Wielkiej Brytanii. Czemu chyba nie trzeba mówić. Polacy wyemigrowali i zagłosowali na &quot;swoją&quot; :p

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
mi z tego całego konkursu podobała się Ani Lorak z Ukrainy ???? jak ktos ogladal to wie o którą chodzi bo trudno zapomnieć ???? miodzio!

P 0

profi

Użytkownik
Według mnie na Eurowizji sprawiedliwe są tylko pierwsze 3 miejsca , reszta to polityka, układy między państwami itp. Wiadomo, że Rusków na całym świecie pełno więc i dużo punktów zawsze mają. Na Polaków głosowali zapewne tylko Polacy z WB i Irlandii ????
Dziwne jest to, że w półfinale dostaliśmy od San Marino 10 pkt, a w finale 0... Nie rozumiem tego kompletnie.
Wielka Brytania, która zajęła ostatnie miejsce również nie miała najgorszej piosenki, powodem więc wydaje się być ich reprezentant, który jako jedyny był Murzynem. Rasizm na taką skalę? ???? Polskę reprezentowała Amerykanka, a wiadomo, że w Polsce mają być tarcze antyrakietowe ???? Innego wytłumaczenia zajętych miejsc przez Polskę i Wielką Brytanię nie potrafię znaleźć.
Zapewne głosujący nie wiedzieli przed wysłaniem smsa na Rosję, że Timbaland skomponował podkład muzyczny dla tej piosenki więc główny sukces i tak należy do Amerykana ???? Polska według mnie powinna zrezygnować z tego konkursu.
A najbardziej przypadła mi do gustu piosenka reprezentująca Danię.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
mi z tego całego konkursu podobała się Ani Lorak z Ukrainy ???? jak ktos ogladal to wie o którą chodzi bo trudno zapomnieć ???? miodzio!
No niezla z tego co widze :spokodfhgfh:

Do góry Bottom