>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurosport player

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Używa ktoś tego? Jaka jakość? czy nie ma innej możliwości zapłaty niż przez kartę ? ( mb , p24 etc)
Można korzystać na innym ip czasem z konta?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Tak, ja używam. Jakość dobra, może nie jakaś wyśmienita, ale nie można narzekać bo większość darmowych streamów biję na głowę. Czasami się niestety wiesza choć to zależy od dnia. Bywało tak, że cały czas chodził bez problemów, a zdarzalo się też, że bufferowało co kilka chwil.

Płacić można tylko przez kartę i PayPal. Sam się dziwię czemu nie ma innych możliwości.

Jest jednak jeden wielki minus, mianowicie kontakt z supportem. Raz zapłaciłem, a konto nadal było nieaktywne no i oczywiście pieniędzy już nie odzyskałem bo odpowiedzi, mimo kilku meilów do dziś nie ma ???? Efekt był taki, że musiałem zapłacić ponownie..

Co do ip, to nie ma z tym problemu. Nie można tylko korzystać jednocześnie na dwóch komputerach bo wtedy z jednego Cię &quot;wywali&quot;.

K 691

kalsat

Użytkownik
korzystam i jestem zadowolony jakość w polskiej wersji obu kanałów jest ok 400kb/s(czyli dobra nawet tenis można spokojnie oglądać) , kanał hd jest dostepny tylko w wersji angielskiej a tam już jakość super jest. Co to płatności z tym był kłopot ale jak PayPal wprowadziło doładowanie przez przelewy24 sprawa się rozwiązała . Dodatkowo jak sie imprezy typu Wielkie szlemy są transmisje ze wszystkich kortów gdzie sa kamery , czy w snookera jak są oba stoły pod kamerami to można oba naraz oglądacz
Podsumowując jak ktoś lubi tenis , snooker a w zimie sporty zimowe i nie ma eurosportu to ta pozycja jest bardzo dobra i ją polecam

ted 12,8K

ted

Forum VIP
oraz wszystkie mecze Bundesligi i 2 Bl mają, a na antenie mam tylko jeden jaki sobie oni wybiorą
tego paypala sprobuje jesli rzeczywiscie maja p24

K 691

kalsat

Użytkownik
wkupiłem sobie na us open i szanghaj master uslugie i jestem mile zaskoczony, przede wszsytkim jakość wkoncu poprawili ją i teraz naprawdę już można oglądacz w wielkim komforcie jakość max to 1800 kbps obu kanałów!!!(2 w dodatku jest w HD ale w necie to dużej różnicy nie ma ).dodatkowo można w dowolnej chwili zatrzymać kanał albo cofnąć co nieraz jest bardzo przydatne Jeden minus jest taki ze jakosc obrazu samo dostosuje sie do naszej prędkości, wiec jak ktos ma niestały interenet moze mu sie zmienić jakość . Podsumując po tych zmianach jeszcze bardziej polecam to usługę

Do góry Bottom