>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Europuchary w kanale otwartym.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Drodzy miłośnicy piłki!
W dniach 12 i 19 lipca odbędą się mecze pomiędzy mistrzem Polski (Wisłą Kraków) oraz mistrzem Łotwy (Skonto Rygą) w 2 rundzie el. do Ligi Mistrzów. Niestety, Polsat chce je udostępnić jedynie na kanałach kodowanych, co przyjęliśmy z niewątpliwym bólem. Zważywszy na ogromną popularność piłki nożnej w Polsce apelujemy, by mecze kwalifikacyjne wszystkich polskich drużyn do faz grupowych europejskich pucharów (LE i LM) były udostępniane w kanałach otwartych - Polsat; TV4.
Podpisz petycje.

Dziękujemy za poparcie naszej petycji!

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
podpisać podpiałem ,ale jak Polsat wolał puścić Szpilki na Giewoncie zamiast meczu siatkówki Polska Brazylia czy meczu Lecha z Man City czy Juve to nie spodziewajcie się kokosów. To jest chwyt żeby kupować dekodery i tyle.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
podpisać podpiałem ,ale jak Polsat wolał puścić Szpilki na Giewoncie zamiast meczu siatkówki Polska Brazylia czy meczu Lecha z Man City czy Juve to nie spodziewajcie się kokosów. To jest chwyt żeby kupować dekodery i tyle.
Oczywiście że tak, nie robią tego bezpodstawnie. Jednak trzeba zrobić jakiś odzew pokazać że społeczeństwo się na to nie zgadza. Jedno jest pewna taka petycja może tylko pomóc, na pewno nie zaszkodzi. Bo mniej sportu w telewizji otwartej już chyba być nie może. A może uda nam się coś wywalczyć...

martinbm 0

martinbm

Użytkownik
Też podpisałem.
Ewentualnie jeśli puszczą, to w TV4, do którego też nie każdy ma dostęp.
Naprawdę jestem ciekaw, co będzie jak będzie grał w pucharach Śląsk Solorza.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ogólnie, żenada, w tamtym roku było to samo ????

Może lepiej napisać petycję do TVP, żeby nabyła prawa do transmisji na kanałach otwartych bo zdaje się, że to ostatni rok do którego Polsat ma prawa. TVP1/2 ma każdy, studio by było zamiast reklam, skróty we wtorek i środę LM, a w czwartek całe skróty LE nie skrawki, Gmoch by rysował, Szpakowski komentował i wszytko było bez reklam, komercji i promowania Cyfrowego Polsatu.

A TVP, zarobi na transmisji Euro to ich będzie stać.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ogólnie, żenada, w tamtym roku było to samo ????

Może lepiej napisać petycję do TVP, żeby nabyła prawa do transmisji na kanałach otwartych bo zdaje się, że to ostatni rok do którego Polsat ma prawa. TVP1/2 ma każdy, studio by było zamiast reklam, skróty we wtorek i środę LM, a w czwartek całe skróty LE nie skrawki, Gmoch by rysował, Szpakowski komentował i wszytko było bez reklam, komercji i promowanie Cyfrowego Polsatu.

A TVP, zarobi na transmisji Euro to ich będzie stać.
Popieram.

Do góry Bottom