Co to za głupie gadanie, że nie grali bo skupiają się na LM? W ostatnich dniach było przecież głośno o wyroku za sprawę sprzed lat w Montpellier. Do tego to pisanie o informacjach z klubu... Każdy w LM chce wygrać, więc trzeba sobie darować takie tanie stwierdzenia.wg mnie PSG to dziś hit dnia. Bracia Karabatić nie grali w lidze ponieważ oni bardziej skupiają sie na Lidze mistrzów. mam info z ich klubu ze dzis wszystko zrobią by wygrać z Kielcami. Dla mnie najgorzej co moze być to remis tu i także pogram drobno ???? a grubiej czysta 2 BET DNIA PSG 2
moze i cos bylo, mimo to dla mnie duże value na taki kurs, powinno być max 1.50
Nie wiem czy wiesz ale gdzieś wyczytałem, że dziś w Kiel sporo absencji.... D. Duvnjak nie zagra, T. Hansen również nie zagra. Pod znakiem zapytanie stoją występy L. Nilsona, Ch. Dissingera,N. Bliyka...?Dyscyplina: Piłka Ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 19;30
Spotkanie: Kiel vs Veszprem
Typ: 1
Kurs: 2.34
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Kurs taki na Kiel? Nic tylko pobierać.. jakby był kurs jak na początku ok 1.8 to bym odpuścił ale powyżej dwóch klasa... Wydaje mi sie ze kurs skoczył bo moze nie grać duvnjak nie wiem jak z nim sytuacja wygląda ale swoją analizę będę opierać na tym, że nie gra(jak zagra to jeszcze lepiej).. Bramka THW Kiel? Wolf i Landin.. landin ma swoje lata ale dalej potrafi bronić na świetnym poziomie a Wolf? Jeden z najlepsych na świecie bramkarz.. Kolo Toft Hansen i Wiencek.. znowu żadnego minusu.. Jeden może być zastąpiony przez drugiego i nie będzie widać nawet różnicy.. skrzydła jedynie dla mnie na mały minus a raczej rezerwowi... Ekberg i Damkhe na luzie dadzą radę.. ale rezerwowi jeszcze nie ten poziom..ramhel imponuje najbardziej budową.. Dzik wielki.. czasem coś pogra ale bardziej ufa trener jak i ja pierwszym dwóm.. Osforsa to sie przyznam nie widziałem w akcji to nie ocenie.. jedynie wiem ze jest młody dosyć..Miha Zarabec środek rozegrania klasa.. przedłużył kontrakt, na ME znakomici sobie radził.. Weinhold lewa ręką może niszczyć siatki w bramce.. Dissinger prawa ręką to samo.. a to jest tylko rezerwowy bo 1 jest Lucas Nilson.. na ME lekko mnie rozczarował ale tragedii nie było... Vujin do defesywy KOCUR... a Veszprem ? Przegrana na wyjeździe z Aalborgiem? Mają ekipę ale dla mnie za mało, żeby na wyjeździe pokonać Kiel... Lekai, Marguc, Blagostinek, Ilic, Tonesen, Manaskov.. niby są nazwiska ale moim zdaniem za mało na Kiel.. Jeszcze gospodarze po słabym początku sezonu, teraz są w formie znakomitej.. wiadomo ME przerwa ale teraz wracają i wjeżdzają na pełnej w Veszprem.. Wiadomo, że chcą do następnej rundy awansować z wyższej pozycji, a na plecach im może niedlugo juz siedziec vive i meszkov brest jeśli w koncu wróca do formy..
Gdzie wyczytałeś o tych absencjach ? :O no to może być lipa jak Nilson i Dissinger nie zagrają.. hansena zastąpi drugi kołowy.. Kiel na początku seznonu dramat ale ostatnio własnie złapali formęNie wiem czy wiesz ale gdzieś wyczytałem, że dziś w Kiel sporo absencji.... D. Duvnjak nie zagra, T. Hansen również nie zagra. Pod znakiem zapytanie stoją występy L. Nilsona, Ch. Dissingera,N. Bliyka...
Więc to rozegranie nie jest takie jak piszesz, że niszczą lewą i prawą ręką siatki.
A do Veszprem przyszedł P. Nenadić więc ofensywe jeszcze polepszyli.
Powodzenia Ci życzę w typie ale ja wchodzę w zwycięstwo gości po kursie 1,85
Kiel - Veszprem
Veszprem 1,85 Fortuna
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 19;30
Spotkanie: Kiel vs Veszprem
Typ: 2
Kurs: 1,85
Bukmacher: fortuna
Przed nami wielkie widowisko w hali Kiel. Gospodarze z Koloni podejmują naszpikowaną gwiazdami Węgierski Veszprem.
Gospodarze dzisiejszego meczu mają problemy kadrowe.
Przede wszystkim nie zagra dalej kontuzjowany D. Duvnjak do niego dołączył także R.T. Hansen ale to jeszcze nie wszystko bo pod znakiem zapytania stoją występy - Ch. Dissingera, L. Nilsona oraz N. Bilyka więc rozegranie w Kilonii nie jest już takie mocne. W 100% gotowy do gry jest jedyny środkowy rozgrywający Słowenii M. Zarabec.
Ogólnie Kiel w tym sezonie nie zachwyca nas swoją grą czy to w lidze czy to w lidze mistrzów.
W lidze mistrzów zajmują dopiero 4 miejsce ulegając PSG, Flensburg i Veszprem.
Veszprem nie ma takich problemów kadrowych a wręcz przeciwnie, do ich "paczki" dołaczył jeszcze jeden świetny rozgrywający P. Nenadić, jest Tonnesen, Nagy, Lekai, Ilić a to tylko część nazwisko w tej ekipie...
Moim zdaniem Veszprem jest wielkim faworytem do wygrania całej LM zaraz po PSG...
Oczywiście nie będzie to łatwe zwycięstwo gości bo doskonale wiemy jak gra się przy pełnej hali w Niemczech ale wszystko inne jest po stronie Węgierskiej drużyny z Veszprem.
Tak koncertowo niemal przegrać wygrany mecz potrafią tylko Kielczanie, przez 40 minut koncertowa gra, szczególnie w ofensywie, później zmarnowana akcja Djukicia, Niemcy doskakują na 2 bramki i robi się nerwówka. Masa niewykorzystanych setek w końcówce, świetne wejście Mollera do bramki zdecydowanie w tym pomógł. Jednak można było tego uniknąć, po raz kolejny w tej edycji LM stracony punkt, tak było w pierwszym meczu a także z Veszprem. Na własne życzenie...11.02.2018 g. 19.00 Flensburg- Vive Kielce
Typ: 2 (+3)
Kurs: 1,95
Marathonbet
Stawka 7/10
Spojrzałem na kursy na nadchodzące spotkania EHF CL i nie wierzę w to co widzę, Flensburg podejmuje Kielczan we Flens Arenie i kurs na dumę Świętokrzyskiego wynosi 4,65 na Marathonbecie. Nieporozumienie, co ma takiego zespół Niemiecki czego nie mają Kielczanie??
Pierwsze spotkanie pomiędzy zespołami zakończyło się remisem jednak to Kielczanie byli zdecydowanie lepszym zespołem i tylko 2-3 głupie błędy w końcówce zaważyły o tym że Kielczanie pozwolili sobie wyrwać zwycięstwo.
Moim zdaniem w lepszej sytuacji są Kielczanie, którzy w znacznej większości składu są wypoczęci, gdyż nie uczestniczyli w zakończonych niedawno ME w Chorwacji.
Po tej imprezie Kielczanie rozegrali w lidze dwa mecze rzucając łącznie 86 bramek. Wypoczęci są wszyscy Polacy: Jurecki, Lijewski, Bielecki, Jachlewski, Szmal, Jurkiewicz, nie grali także Słoweńcy: Zorman, Bombac.
Obecnie w kieleckim zespole jest dwóch mistrzów europy: Julen i Alex.
Flensbur co prawda może pochwalić się silnym zespołem, ale moim zdaniem to Kielczanie mają szerszy i bardziej wyrównany skład i na przestrzeni całego spotkania powinno być to widoczne.
W zespole Niemieckim o ile dosyć mocno obsadzona jest pozycja rozgrywających gdzie mają: Glandorfa, Mogensena, Jeppsona, Gotffridsona, Lauge czy Mahe, a także obrotowych gdzie zagrać mogą: Zachariassen, Karlson, czy Toft Hansen. Natomiast nie mają wartościowych zmienników w bramce, gdzie jest tylko Andersson, oraz na skrzydłach: Svan i Wanne.
Kielczanie na każdej pozycji mają 2-3 klasowych zawodników:
Bramka: Szmal, Ivić
Koło: Julen, Mamić jako alterntywa, lub Dzisiuś
Skrzydła: Strlek, Jachlewski, Janc, Djukić
Rozegranie: Karol, Dzidziuś, Zormaj, Bombac, Jurecki, Alex, Lijek, Jurkiewicz
Szczerze mówiąc spodziewałem się kursów na poziomie 1,80 vs 2,30 a tu spore zaskoczenie. Owszem Vive jesienią prezentowało w LM dramat, ale wiosna już po meczach ligowych pozwala myśleć optymistycznie. Uważam że forma była szykowana na drugą fazę sezonu i uważam że w niedzielę się o tym przekonamy.
Alternatywnie zagram:
Vive DNB @3,70 Unibet 5/10
Vive @ 4,65 Marathonbet 3/10
Tylko, że bez pierwszej trójki grają już dłuższy czas. Z ostatnich meczów wyleciał tylko Titow, który skręcił kostkę. Do tego nie odegrał on większej roli w pierwszym meczu z Thunem. Panic znaczy o wiele więcej dla zespołu, więc praktycznie nie podałeś żadnego argumentu za Hiszpanami. Jak wyglądają ich wyniki na tle jakichś znaczących przeciwników i co ważniejsze jak wygląda ich gra? Coś o Azotach? Chociaż tutaj my mamy znacznie większe możliwości do oceny, bo można ich oglądać czy to na żywo, czy też w tv w Superlidze.Mecz
Granollers - Pulawy - Mój typ 1 Fortuna 1-1,38
Goście jadą bez 4 zawodników Zespołowi nie pomogą także leczący ciągle swoje kontuzje Krzysztof Łyżwa, Bartosz Kowalczyk i Daniel Dupjachanec. Witalija Titowa. Kurs jest słaby bo tylko to 1,38 ale wart zagrania. Polecam
Mecz w tv TVP SPORT