>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Europejskie Cv Ktos Pisal??????

K 358

koeman66

Użytkownik
musze napisac sobie europejskie CV, problem w tym, ze chce je napisac ladnie i dokladnie ????
czy ktos z was szukal pracy zagranica i wysylal takie CV?
mam wzor, a na innej stronie znowu pisze, ze nalezy inaczej wypelniac CV?

A 2

areklipno

Użytkownik
znajdz wzór oficjalny tego CV bo ja miałem o tym na komunikacji w działalności gospodarczej i tam jest to wszystko w miare ujednolicone i tam masz też odpowiednie systemy oceniania np znajomości jezyka musisz troche o tym doczytac
a jak bedziesz kiedys pisał do polskiej firmy to wtedy musi byc oryginalne CV zeby zachecic pracodawce do jego przejrzenia

K 358

koeman66

Użytkownik
mi chodzi o nazwy zawodow: ochroniarz, magazynier i praktykant albo praktyka zawodowa
aa i mam wzor, ktory mam wypelnic ale tam jest jakos jak to powiedziec popierdolone, bo w polu date mam wymienic daty i zajmowane stanowiska, a w kolejnych rubrykach mam takie cos:
Name and address of employer
Type of business or sector
Occupation or position held
Main activities and responsibilities
i nie wiem do cholery czy mam te rubryki zlikwidowac i w polu date opisac to wszystko razem z datami, czy pod spodem po kolei w tych rubrykach znowu opisywac
tak popierdolone, ze az glowa boli a nie chce zle CV zrobic bo zalezy mi na dostaniu tej roboty

A 2

areklipno

Użytkownik
tego dokładnie ci nie powiem bo ja to za dużo nie uważałem bo bardziej byłem zainteresowany dziewczynami które przedstawiały ????
najwyżej jak jest konieczność to moge ci przetłumaczyć te wyrażenia

Do góry Bottom