>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Europejski futbol by Kozi.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Może mi się będzie chciało, zobaczymy.
#1.
Atletico Madryt - Academica de Coimbra | under3.5 - 1,55 (Expekt)
✅
1/10
+0,55
Kursy na to zdarzenie rosną, trochę mnie to dziwi, ale ja jednak się zdecyduję.Skusiłem się na to zdarzenie patrząc przez pryzmat postrzegania tej fazy rozgrywek ekipy Simeone oraz potencjał gości.Atletico, nie trzeba za bardzo przedstawiać, raczej główny faworyt do wygrania rozgrywek, drużyna, która radzi sobie świetnie w PD, ale na ten moment nie mają konieczności wystawiania swoich głównych gwiazd w spotkaniach Ligi Europy, na pewno drugi garnitur Rojiblancos wystarczy na rywali pokroju Coimbry czy Pilzna.Dziś mecz z Portugalczykami i szykuje się sporo zmian w składzie.Począwszy od formacji defensywnych, zagra w bramce Asenjo, blok obrony to Kader, Pulido, Cata i Cisma.Brak podstawowych graczy jak Miranda, Godin i Juanfran, w środku pola doświadczony i solidny Thiago wspomagany Emre, po boku wybiegnie Adrian, który w tym sezonie spuścił z tonu natomiast po drugiej stronie były gracz Porto czyli C.Rodriguez, który dał zwycięstwo przeciwko Victorii.Za plecami Diego Costy operować ma Raul Garcia.Przyznam, że tego napastnika Costy to raczej nie kojarzę bo Simeon w tym sezonie w zasadzie stawia na Radamela i ten ma wyłączność na grę w lidze.Czasem ciężko wygląda gra Atletico.Można trafić na ich fajne mecze, ale też wygrywają w stylu jaki to uczynili w weekend gdzie rzutem na taśmę wyłapali trzy punkty.Dziś rywal wydaje się mało wymagający, raczej outsider grupy, na razie porażka z Pilznem i remis z Tel Avivem u siebie.Ciężko coś więcej powiedzieć o tej drużynie, w lidze są mocno przeciętni, porażkę przeplatają remisem, ale generalnie to co się rzuca w oczy to nie za mocne inklinacje do gry ofensywnej.Tj. jak przeważnie większość ekip portugalskich nie są tu super strzelcy i raczej wynik rozstrzyga się na styku.Na Calderon trudne zadanie i raczej ciężko będzie cokolwiek wskórać przeciw Atleti stąd ten typ sugeruję.Raczej nie liczę na gola ze strony Academicy, a gosopdarze raczej przy dobrym wyniku potraktują mecz jako dobrą gierkę przez co nie spodziewam się wyniku 4:0 także taki under można próbować po 1,60.Gdzieś indziej śmiga w graniach 1,50.
///Otatecznie zagrane w Expekcie po 1,55.

Otrzymane punkty reputacji: +17
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
#2.(Expekt) ⛔

Lokomotiv Moskwa - Amkar Perm | under3.5 - 1,35 ✅
Saint Etienne - Stade Rennes | Goście strzelą - TAK - 1,50
⛔
AKO : 2,03
2/10 ⛔
Później coś dopiszę odnośnie meczu we Francji.
Najpierw myślałem o btsie, ale ostatecznie idę trochę łatwiejszą ścieżką, a i kurs fajny do dubla akurat.Dobry mecz w Dolinie Rodanu bo spotkają się dwie ekipy o sporym potencjale ofensywnym.Trochę brakuje tym drużynom tego aby korzystać z takich możliwości przez co niektórych meczów nie potrafią wygrać.Gospodarze radzą sobie dobrze choć zanotowali głupie straty punktów z Reims, Sochaux czy teraz Nicea daje im miejsce w środku tabeli.Wspominając o ich ataku i takich graczach jak Aube, Brandao, Hamouma czy nawet Gradel to nie do końca balansuje to ich grę defensywną bo tam jest przeciętne.O ile Ruffier zawsze na poziomie to obrona robi sporo błędów, nie ma Mignoleta, a gra tam właśnie nominalny DM czyli Perrin.Skutkuje to tym, że tracą bramkę co w każdym meczu.Z Nancy nie stracili, ale goście to jest nędza w ataku, a w dodatku po 30 minutach mieliśmy sparing.
Fajnie teraz prezentuje się drużyna Antonettiego bo zaczęła funkcjonować dość dobrze przednia formacja.Od trzeciej kolejki gracze z Bretanii strzelali co najmniej jedną bramkę rywalom, a w pięciu meczch był to więcej niż jeden gol.Rzuca się w oko nazwisko Erdinga, który regularnie strzela i wykorzystuje swoją szybkość bo to jego największy atut.Ciekawym zawodnikiem jest Allessandrini, o którym przed sezonem pisał Mati, faktycznie ma chłopak to coś w sobie [ cudowny gol piętą niedawno ] i już strzelił dwie bramki.W drugiej linii radzi sobie dobrze Pitroipa bo dobrze drybluje a i w pierwszą linie skutecznie też potrafi wejść.Stąd mój typ to gol dla Rennes bo przy takiej sile ofensywnej można liczyć na to, że obie drużyny postrzelają, a ja wybieram sam typ na gola dla gości.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
#3.

VfR Neumunster - Cloppenburg | over2.5 - 1,52(Betsafe)[ Liga Regionalna Północna ]✅

3/10

+1,56

Mecz o 14:00.Idzie singiel za większą stawkę, szkoda mi to łączyć z czymś innym bo wygląda fajnie typ.Grałem już tydzień temu over w meczu drużyny gości bo zauważyłem pewną prawidłowość w ich grze.Jest to drużyna, która gra bardzo otwartą piłkę, strzelają sporo, ale jeszcze więcej tracą przez co zajmują słabą pozycję w tabeli.Ostatnio u siebie mimo prowadzenia 1:0 przegrali z Havelse 1:2, a już po 35 minutach wykręcili overa, wcześniej dostali mocne bęcki od amatorów H96 2:5 czy też zremisowali z Flensburgiem 2:2.W dwunastu meczach tej drużyny padło już 58 goli co daje prawie pięć goli na mecz - sporo ;).Gospodarze radzą sobie przeciętnie, są troszeczkę wyżej w tabeli od swoich rywali, ale też nie jest to jakaś wysoka pozycja.Też w ostatnim czasie zaczęli grać dość overowo zebrali u siebie od amatorów Werderu aż 0:5 czy na wyjeździe od Havelse 1:4.Też sporo tracą, strzelić potrafią także zapowiada się bardzo otwarte spotkanie i można liczyć na parę bramek, ale kurs na zwykłego overa bardzo korzystny i ja znów się skuszę na tę opcję licząc na podtrzymanie tendencji oby dwóch drużyn.

Otrzymane punkty reputacji: +12
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
- 2 trafione
- 1 nietrafione
- 1 zwrot

Zysk : +0,11

#5.(Sportingbet)

Cloppenburg - Werder Bremen(A) | over2.5 - 1,50✅
Stade 29 Brest - FC Lorient | Gospodarze strzelą - TAK - 1,36
✅

AKO : 2,05

2/10

+2,10

#6.(MarathonBet)

Yugra - Omsk | under6.5 - 1,39 [KHL]✅
Stade 29 Brest - FC Lorient | Gospodarze lub remis - 1,58
✅

AKO : 2,196

1/10

+1,196

Stade 29 Brest - FC Lorient | Brest lub remis - 1,49(Betsafe)

Podoba mi się to, gospodarze nie są faworytem i kurs akurat do dubla jest.Uważam, że gospodarze nie przegrają tego spotkania.Co prawda ich moc jakaś ogromna nie jest i zapewne mniejsza niż gości, ale uważam, że powinni wykorzystać nieogarnięcie graczy Gourcuffa.Gospodarze mnie nie zachwycają, widziałem ich starcie z Bordo gdzie nawet wywalczyli ten remis, ale faktem jest, że ustępują silniejszym rywalom.Próżno szukać w drużynie Chauvina gwiazd czy zawodników wyróżniających się bo ich nie ma, do ataku wraca Ben Banat, pomoc to Lesoimier, Dernis, Traore zaś w defensywie Martial, Kantari, Mendy.Zabraknie Coulibaly&#39;ego oraz Chafniego, szczególnie szkoda tego drugiego bo jeden z ciekawszych graczy starego AJA, wnosi sporo zamieszania w ofensywie.Pisząc to, że mogą wykorzystać nieogarnięcie ekipy Lorient mam na myśli to, że ostatnio grają strasznie niechlujnie.Tj. w tamtym sezonie ta drużyna była niezwykle skuteczna w defensywie na czele z Audardem, Bourillonem, Pedrinho czy Epoule Manga to w tym sezonie jest zupełnie inaczej.Zapewne ma na to wpływ, że jakość ofensywna jest znacznie lepsza bo Aliadiere, Sunu, Autret zaczęli strzelać co w zeszłym sezonie było nie do pomyślenia, ponadto dochodzą do tego kontuzje bo znów w piątek zabraknie Mangi, zabraknie równie Coutadera czyli istotnego elementu drugiej linii czy innego defensora Marequa.Statystyki drużyny gości są porażające w tej kwestii - tylko z Nancy zagrali na zero, reszta spotkań to co najmniej jeden gol stracony, a apogeum &#39;&#39;możliwości&#39;&#39; przypadło w ostatnich dwóch spotkaniach gdzie Ażaksjo i Valenciennes sobie poużywali - dziesięc goli puścił Audard.Przestało to trochę hulać przez co też regres w tabeli zalicza drużyna a i wyniki słabsze.Nie sądzą aby SB29 tyle tego strzeliła bo nie jest to drużyna, która dysponuje skutecznymi graczami ofensywnymi, ale i tak ze swoimi możliwościami są w stanie coś ustrzelić tak jak to było ostatnio w Tuluzie czy też u siebie z Bordo.Do czego zmierzam, u siebie mało tracą także jak uda im się strzelić to mocno przypuszczam, że Lorient tego spotkania nie wygra a przy tym co teraz prezentują to faktycznie może być ciężko o jakąkolwiek zdobycz punktową.W stronę Brestu wygląda na prawdę zachęcająco, a kurs akurat do dubla.

Cloppenburg - Werder Bremen(A) | over2.5 - 1,50(Sportingbet)[Regional Liga Północ ]

Trzecie podejście z rzędu, dwa poprzednie udane bo overy faktycznie weszły.Kurs w miarę jeszcze bo patrząc na to jak grają gospodarze to po 1,50 jeszcze zachęcające jest granie.Z meczu na mecz Cloppenburg jest coraz bardziej ogórkowaty, przegrywają kolejne mecze, ale radości z gry w piłkę odmówić im nie można.Tak jak pisałem ostatnimi razy - sporo strzelają, ale jeszcze więcej tracą, znów więcej bramek tydzień temu wbił im Neuemunster, dwa tygodnie temu zaś Havelse wywiozło komplet punktów z wioski.O ile wierzyć bukmacherom to amatorzy Werderu nie powinni mieć problemów z zainkasowaniem punktów choć ci ostatnio zaliczyli dwie porażki - z Kiel u siebie 1:3 oraz na wyjeździe z amatorami H96 2:3.Jak widać też nie patyczkują się, nie kalkulują stąd te high score game.Oby dwie drużyny overowe w ostatnim czasie dlatego znów, trzeci raz pod rząd próbuję overa w spotkaniu Cloppenburga po w miarę fajnym kursie.Więcej pisać o tym nie będę bo sporo informacji zawiera się w moich poprzednich postach tego tematu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
#7.(Marathonbet)

Ajaccio - Olympique Marsylia | under2.5 - 1,68 ✅
Murcia - Real Madryt | 2 - 1,20 [ koszykówka ] ✅

AKO : 2,01

1/10

+1,01

Ajaccio – OM | under2.5 – 1,68(Maratonbet)

Pierwszy mecz, już o 14:00 na Korsyce mecz Ajaccio z Marsylią.Goście nie grali tydzień temu meczu mistrzowskiego z Lyonem co było związane z trudnymi warunkami pogodowymi na Lazurowym Wybrzeżu. Patrząc na to co się dzieje z ekipą Baupa to raczej ten fakt przemawia na ich korzyść bo ich forma jest mocno przeciętna i wąska kadra daje znaki tego, że zespół został źle zbudowany.Dlaczego under ?Ażaksjo nie jest aż tak overową i ofensywną drużyną jakoby mogło to sugerować ostatnie spotkanie w Bretanii gdzie rozstrzelali Lorient, a i tak spotkania nie wygrali.W zasadzie w ostatnim długim czasie to ich rekord bramkowy w rozgrywkach L1 i raczej nie zanosi się na to aby mieli powtórzyć wyczyn sprzed tygodnia tym bardziej, że przyjeżdża dość dobrze zorganizowana drużyna w defensywie, ponadto zapewne to OM będzie prowadzić grę na Korscyce.Gdyby odliczyć cztery bramki Ajaccio sprzed tygodnia to w przeciągu dziewięciu meczów strzelili ich tylko sześć więc dość mizerny dorobek bramkowy.Ponadto nie jest to drużyna, którą ogląda się co tydzień, nie jest to ekipa, o której można powiedzieć dużo.No, na pewno głośno o niej zrobiło się wtedy gdy zatrudnili Adriana Mutu, a po za tym ciężko szukać jakichkolwiek informacji dotyczących gry ekipy Duponta.Również proponuję undera ze względu na parę czynników dotyczących drużyny gości, o której mogę powiedzieć znacznie więcej.Nie podoba mi się w tym momencie w ogóle ich gra.Na pewno bardzo fajnie funkcjonuje kwintet graczy defensywnych Mandanda – Morel, Nkoulu, Fanni (niestety on będzie dziś niedostępny, zastąpi go raczej Mendes bo Diawara raczej nie dostanie jeszcze szansy )i Abdallah.Mnie się ta formacja podoba na czele z Nkoulu, który jest liderem i w miarę dobrze trzyma poziom gry.Wiadomo, utraty bramek się zdarzają, ale dzieje się to z silniejszymi rywalami pokroju PSG, Gladbach czy też będącym on fire VAFC.Ze słabszymi rywalami , którzy nie preferują mocno ofensywnej gry to też nie popełniają dużo błędów przez co Mandanda przeważnie nie wyciąga piłki z siatki.O ile tu wygląda fajnie to atak jest w opłakanym stanie.Grę ciągnął Gignac, który wypadł na spory czas, Remy wrócił po kontuzji, ale jest bez formy, a bracia Ayewy raczej mało widoczne i bezproduktywne.To samo tyczy się Valbueny bo nadal jest bardzo mobilny, ale mało z tego wynika i rzadko przekłada się na sytuacje bramkowe.Stąd też proponuję w tym spotkaniu standardowego undera, nie sądzę, że będzie wielkie strzelanie przy tym obrazie oby dwóch drużyn.W poprzednim sezonie też padły dwa undery, na Korsyce wówczas wygrał beniaminek 1:0.Tym razem liczę na podobny rezultat, ale w stronę gości.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
#8.(Marathonbet)⛔

Olympique Lyon - Sporting Club Bastia | under3.5 - 1,50⛔
Jastrzębski Węgiel - Skra Bełchatów | 2 - 1,34
⛔

AKO : 2,01

1/10⛔

OL – Bastia | under3.5 – 1,48 (sporo bukmacherów)

Tutaj również under, trochę wyższy bo trochę boję się zwykłego undera,może bukmacherzy mnie wystraszyli może tym kursem.Natomiast mnie ligowy Lyon na Gerlande teraz nie przekonuje.Sporo pucharów gra ten Lyon, a granie takie jest męczące.Średnio podoba mi się ich gra, czasem trochę ciężka, a szczególnie w Lyonie gdzie przychodzi do starcia ze słabszym rywalem takim jak np. Brest.Ostatnio sporo się męczyli i wymęczyli 1:0.W ataku mimo nawet fajnego duetu napastników to raczej nie ma kto im podawać bo Malbranque, Gonalons czy Fofana do tego umiejętności nie mają, a gra Brianda mnie nie przekonuje.Nie wiem czy wróci do gry ligowej Gourcouff [ w pucharze ligi grał ] ale to na pewno da jakieś pole manewru.Ciekawi mnie jak Garde zestawi defensywę bo jest kilka opcji, gdzieś czytałem, że zagrać ma Umtiti na środku z Lovrenem, zaś po lewej Dabo, ja natomiast sądzę, że może Monzon i Kone wskoczą do gry.W każdym bądź razie z Lovrenem ta defensywa wygląda lepiej.Goście natomiast to też ciekawa drużyna, która dużo strzela i sporo traci, ale dziś nie liczę na sporo goli z ich strony dlatego też taki typ.To zapewne Lyon będzie prowadzić grę i narzuci swój styl, do momentu kiedy nie dadzą się napocząć to typ będzie wyglądać bardzo dobrze dlatego też to próbuję licząc na ten styl gry z meczu z Brestem co poskutkuje tym, że będzie w miarę niski wynik.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
#10.(Marathonbet)

Juventus Turyn - Nordsjælland | under4 - 1,43
Celtic Glasgow - FC Barcelona | 2 - 1,285

AKO : 1,84

2/10

edit by brejdak: Co to ten Celcic?

BTW niezłe peFFy ????

Otrzymane punkty reputacji: +14
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
#6. Bet365

1. HSV - Hoffenheim | HSV over1.5 - 1,83

3/10 ⛔

Później coś z Francji, za chwilę dodam parę słów w dziale.

Otrzymane punkty reputacji: +14
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
#7. Bet365

1. Bastia - Valenciennes | Bastia strzeli - 1,22
2. Stade Reims - Lille | 1X - 1,72

AKO : 2,11 ✅

3/10

+3,33

qozi 4,8K

qozi