hawkeyesti
Forum VIP
Powoli zbliża się dzień inauguracji w europejskim hokeju (trwa już co prawda European Trophy, ale to jednak jeszcze okres przygotowawczy do tych najważniejszych rozgrywek ligowych) a tytuł najlepszego typera i największego znawcy tej dziedziny sportu na forum nie jako zmusza mnie by udowadniać Wam na każdym kroku i w każdym miejscu kto tutaj jest the special one* pojawia się więc i temat na nowy sezon. Pojawia się głównie dlatego, a żeby podzielić się z Wami swoimi przemyśleniami i typami, bo nie zawsze chce mi się pisać analizy do działów. Tak jestem czasem leniwy. Nawet często. Macie więc dwie możliwości dostania ode mnie typów z hokeja na ten sezon, albo wchodzicie w ten temat jak się coś pojawi albo w bardzo prosty sposób wykupujecie tzw. abonament (o co chodzi chyba każdy wie). Żeby to zrobić wchodzicie w ten o to link <<< klik >>> i postępujecie zgodnie z instrukcjami. Chyba nie muszę nikogo przekonywać, że ta druga opcja jest jednym z lepszych wyborów, jakiego możecie dokonać. Bodajże w dziale KzS znajdziecie jeszcze jeden mój temat, ale tamten zostawię dla pozostałych sportów. Druga sprawa, dosyć istotna. Jeśli ktoś chce się zmierzyć w typerskim pojedynku to przyjmuję każde wyzwanie. Ale tutaj z racji tego, że mają to być pojedynki raczej 4fun to temu, któremu uda się ze mną wygrać stawiam browar.** W przypadku Waszej porażki (co jest raczej sprawą oczywistą) puszczacie przelewik na konto w linku powyżej. Chyba wszystko jasne. Jeśli chodzi o stawki to 10/10 będzie pewnie oznaczać dychę. Swoje już ugrałem, teraz już traktuję to jako zabawę, ale jak to mówią, no risk no fun więc i max stake się czasem może trafić. To chyba tyle na wstępie, bless ya.
* dla mniej kumatych - tak, to była ironia
** jeśli komuś będzie się chciało dojechać do mojego miasta to obiecanego browara postawię