>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euroliga 2012/2013

Status
Zamknięty.
ctxpawlik 0

ctxpawlik

Użytkownik
Na dzisiaj:
Elan Chalon v Asseco Prokom 1 @ 1.25 ✅
Fenerbahce v Khimki Moscow Region 1 @ 1.22 ✅
Olympiacos v Caja Laboral 1 @ 1.20 ✅
AKO - 1,83
Z dzisiejszych meczy w Eurolidze postanowiłem zagrać te 3 spotkania. Przy wybraniu tych typów opierałem sie głównie na meczach rozegranych w rodzimych ligach oraz wyników z poprzedniego sezonu. Wydaje mi się ze Olimpiacos i Fenerbahce bez problemu wygrają swoje spotkania. W ubiegłym zesponie grały one w grupie A euroligi i zajeli odpowiednio 2 i 1 miejsce. Do tego Olimpiakos (według mnie dość niespodziewanie) wygral Final Four- co świadczy o poziomie tej drużyny. Jeśli chodzi o Chalon myśle że bez problemu wygra z asseco które dotychczas w lidze wygrało tylko 1 na 3 spotkania.
Ciesze się ze jak na razie wszystkie podane kupony są ✅

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Blassingame powyżej 13,5⛔
1,87 betsson

Jak wszyscy widzieli i wszyscy wiedzą,cała gra Asseco to Blassingame i Koszarek.Z tym że Koszarek wykorzystuje to że obrona jest zaabsorbowana graczem z piłką(Blassingame) i zaczął grać jak spot up shooter.
Ale do rzeczy. Asseco nie ma czym straszyć i jeśli Amerykanin nie zdobędzie bardzo wielu punktów to będzie deklasacja. Nie będzie mu trudno pobić tą granicę bo praktycznie cały czas ma piłkę w rękach,jest filigranowy,wymusza faule,ma niezły rzut.
Reszta zespołu jest tak słaba(nie licząc Koszarka,Ponitki) że nie wiem czy zdobędą chociaż ze 35 pkt.
Francuzi na pewno wiedzą jak w tym sezonie wygląda gra Asseco ale zatrzymać Jarela nie jest łatwo zwłaszcza,że on odda na pewno wiele rzutów i czasem może forsować grę pod siebie jak partnerom nie będzie szło.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Oguz Savas(Fener) over 7.5pkt 1.87 3/10 ✅✅✅
Betsson
Savas w tym roku ma sporą konkurencje w postaci Andersena i Batiste ale jak do tej pory obserwuje to Panigiani stawia zdecydowanie na tego pierwszego.Savas regularnie występował w sparingach i regularnie przekraczał tą granice.W mecze z Bostonem widać było że schudł i teraz jego manewry są o wiele płynniejsze.Ale to wciąż taran który wchodzi pod kosz z opaską na oczach.Licze że w tym spotkaniu będzie mu z łatwością przychodziło wymuszanie fauli a w starciu z Loncarem faworyzuje właśnie Savasa.

Otrzymane punkty reputacji: +2
dani222 144

dani222

Użytkownik
Cedevita straciła Drapera, debiutuje w Eurolidze i ma silne wzmocnienia bowiem przyszli: Green lider punktowy Avelino 32 meczów, 37 min.,4.5 reb., 6.5 ast, (2.5 st), 16.1 pts
Wright lider Saragossa 33 m,29 min., 3 reb., 2 ast, 14.5 pts
Suput vicelider Bamberga w Eurolidze 10 m, 22.3 min., 4.1 reb., 1.5 ast, 10.9 pts
Andric lider Galaty w Eurolidze 19 m, 20.3 min., 4.2 reb., 0.6, ast, 11.1 pts. Nie wiem co pokaże Galebale.
Żalgiris stracił trzon zespołu: Weemsa, Javtokasa, Rakovicia-oni ciągnęli zespól w tamtym sezonie Euroligi. Jest Popovic ale nie wiem czy spełni oczekiwania, już zawodził, są bracia Lavrinovic, Kaukenas na nich można liczyć. Dla mnie te drużyny idą w odwrotnym kierunku, Kowno wyraźnie się osłabia, zaś Cedevita nie ma nic do stracenia, może tylko zyskać w tym sezonie, takie rzeczywiste wzmocnienia czołowych graczy nie na swoje rozgrywki a właśnie by pokazać się w Europie...

Otrzymane punkty reputacji: +3
samin1 524

samin1

Użytkownik
Dobra...wszyscy idą w zawodników więc i ja przedstawię 4 którzy moim zdaniem powinni pokryć ta linię bo od nich będzie zależała postawa danej drużyny. Gram więc na zawodników którzy powinni trzymać wynik i spodziewam się od nich morza punktów ????

Blake Schilb over 14.5
Bracey Wright over 12.5
Andreas Nocioni over 12,5
Jaka Blazic over 11,5

Wszystko po kursach 1.83

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
A mnie sie wydaje, ze Zalgiris spokojnie wygra. Oczywiscie takiego kursu nie wezme, prawidlowy powinien byc z 1.50 ale jakos nie wierze w Cedevite. Zbyt chaotycznie budowana ekipa. Plusem Zalgirisu hala i kilku swietnych graczy ze sporym ograniem i doswiadczeniem. Minusem napewno Plaza i pozycja numer 5. Oprocz braci Lavrinovic no to nikogo nie ma. Foote dla mnie niewiadoma, Delas nie nadaje sie raczej na te rozgrywki. Strzelcow Litwa ma znajomitych i raczej powinni rozjechac rywali. Zobaczymy jak to bedzie na parkiecie.

Ciekawe czy powalczy Prokom. Teoretycznie nie ma szans z takim skladem ale postawa Chalonu w pierwszym meczu ligowym conajmniej dziwi. Sklad Asvelu slaby i Chalon powinien spokojnie wygrac a tu spore klopoty i wtopa 71 72. Poczatek sezonu wiec trzeba patrzec na to bez wiekszych emocji ale nie wydaje mi sie aby teraz Francuzi byli w super dyspozycji. Prokom dostaje baty od amatorow z Koszalina wiec jest jeszcze gorzej.

Jak już cos grac to dubel Chalon + Zalgiris na otwarcie Euroleague, chociaz kursy idiotyczne i takich unikam.

Otrzymane punkty reputacji: +7
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Prokom dostaje baty od amatorow z Koszalina wiec jest jeszcze gorzej.
Moim zdaniem to jednak zbyto pochopne stwierdzenie.Mi się zespół Koszalina bardzo podoba,i z Asseco zagrali bardzo dobrze.Asseco było przez większość spotkania w grze tylko przez niepotrzebne straty Koszalinian i słabą grę Skibniewskiego do połowy.
Ale właśnie spotkanie z Koszalinem dostarczyło mi mnóstwo informacji o sile Asseco,mocnych i słabych stronach tego zespołu i ich składu na tle ligi.

Najważniejsze Fakty:
-Asseco jest tragiczne pod koszem, Hrycaniukowi jeszcze wybaczam bo po kontuzji,ale dostał kilka czapek fajnych.Australijczyk był bardzo przeciętny w ataku i fatalny w obronie a to miał być podstawowy center.Jedynie ten Austriak nie grał padaki i ja bym grał nim od początku.
-Asseco dokonało słabych transferów i będą za to płacić wysokimi porażkami.
-Mają strasznie wąski skład.Spotkanie w którym Koszarek/Blassingame zagrają źle będzie kończyło się blowoutem.
-Brakuje im jeszcze zgrania,szczególnie w obronie.
-Cała gra w ataku opiera się na jednym zawodniku.

Otrzymane punkty reputacji: +4
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Unicaja Malaga vs Maccabi Electra Tel Aviv ✅✅✅ 80-85 :browar565:
Typ: Maccabi Tel Aviv +4,5pkt
1,70
bet365
Na dzisiaj wypaczyłem sobie taki mecz. Siła obu ekip bardzo zbliżona. Nawet według mnie zespól z Izreala jest zespołem lepszym.
Unicaja ma w swoim składzie takich graczy jak:
Kosta Perovic,Marcus Williams czy Carlos Jimenez,ale zawodnicy Maccabi to także solidni gracze na czele z Shawnem Jamsem czy Devinem Smithem.
Zawodnicy z Malagi średnio zaczęli rozgrywki w rodzimej lidze.
Planowana porażka z Realem i wymęczone zwycięstwo z Joventutem.
Widać że forma najwyższa na początku sezonu na pewno nie jest.
Obie ekipy bez problemów awansują do szesnastki,a ten mecz może być pewnego rodzaju grą o pierwsze miejsce w grupie.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Zaczynamy Euroligę, czekamy na NBA z dużymi nadziejami na zyski zarówno w Europie jak i za oceanem :)

Żalgiris - Cedevita under 153 za 1,90 ! Fortuna ✅ nie pamiętam dawno takiego farta

W mojej ocenie kurs to prezent ( dla porównania BET 365 ma za tą linię 1,56.... Mądrzejsi odemnie napisali tu już, że może być dog i ja się poniekąd zgadzam. A to wszystko powoduje, że będzie close game i wojna do końca. Wielu punktów tu nie przewiduję, a kurs jest tak przyjemny, że pobrałem. Litwinów pewnie poniesie hala, ale gdy goście się postawią to przy takiej hali ręce drżą jeszcze bardziej.

Chalon - Prokom - goście poniżej 71,5 punktów za 1,75 Fortuna ⛔ no niestety odpalili trójki w najmniej potrzebnym momencie

No to liczymy, J.Blas 15-20 , Ponitka z Koszarkiem drugie tyle to mamy max. 40 i kto ma dołożyć te 32 ?? Gospodarze polegli w pierwszej kolejce z Lyonem tracąc 72 punkty - Lyon był dogiem, kurs ponad 4 - bajka. lyon dał radę, Prokom nie sądzę. Po pierwsze gospodarze dostali nauczkę i nic dwa razy się nie zdarza, a po drugie budowany na nowo Prokom to jeszcze nie taki Lyon, z naciskiem na jeszcze, bo pewnie jakiś potencjał jest ( szczególnie w osobie trenera). Na desce moze być dramat, mało szans na ponowienia, niby 18 oczek na kwartę to nie dużo, ale... dla Gdynian jeszcze nie teraz.

No i dubel

Fenerbahce + Chalon za 1,76 w Millenium ✅( u ziemniaków chyba najwyżej )

Nie ma co się rozpisywać, w stronę faworytów i tyle

Życzę wszystkim udanej pierwszej kolejki.

dani222 144

dani222

Użytkownik
Zabawię się w zawodników : Kaukenas (ŻALGIRIS) ov 11.5, kurs 1.8 -on musi ciągnąć grę Litwinów, dużo rzuca, jest aktywny, często faulowany staje na wolne.
Jackson (CSKA) ov 8.5, kurs 2.01 -tu rywalizuje z Weems&#39;em o miejsce ale jest stabilniejszy moim zdaniem.
Hines (OLY) ov 9.5, kurs 1.87 -tu jest duża rywalizacja wśród kolegów m. in. Antic, pamiętam go jako walczaka obok Spanulisa, aktywny pod tablicą, zbiórki offensywne.
Evtimov (CHALON) ov 9.5, kurs 1.87 -solidny po Schilbie gracz, dużo rzuca, penetruje pod kosz, lubi też za 3, entuzjazm debiutu w Eurolidze i srednia przy słabym Prokomie do powiększenia.

Markoishvili (CANTU) ov 9.5, kurs 2.25 -dużo rzuca za 2, 3, wolne.
https://www.betsafe.com
Pod uwagę brałem minuty gry (bo lipa jeśli kolega z drużyny pogra dużo więcej) aktywność, ilość oddawanych rzutów, skuteczność na tle innych w drużynie, czy często jest faulowany (wolne), średnie punktowe tamten sezon i początek tego. Nie brałem pod uwagę z kim konkretnie będą walczyć u przeciwnika. Nie są to może pierwsi liderzy swoich zespołów, tym lepiej bo Ci będą pod większą opieką rywali.

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Zalgiris Kaunas - Cedevita

Spotkanie, które budzi wiele emocji. Faworytem wydaje się ekipa Żalgirysu, która już jest dość ograną marką na europejskich parkietach, w porównaniu do swoich dzisiejszych rywali z Zagrzebia. Dużo osób typuje statystyki zawodników i mnie w oko wpadł jeden typ, który wydaje się być dość pewnym zakładem. Jest to zakład na ilość punktów rzuconych przez Oliviera Lafayetta.

Oliviera to były zawodnik między innymi Asseco Prokomu. Występuje on na pozycji rozgrywającego. Jest dość niskim zawodnikiem, gdyż mierzy zaledwie 188 cm. Znany jest z tego, że potrafi wkręcić się w pomalowane. Rzutowo nie jest jakimś wybitny graczem. Lubi też dużo podawać i dzielić się piłką. W ekipie z Kowna raczej nie gra pierwszych skrzypiec i wchodzi z ławki. Na tej pozycji w tej drużynie jest dość spora rywalizacja. W pierwszej piątce w dwóch meczach w tym sezonie wychodził Juskevicius, do tego na ławce są jeszcze: Kaukenas, Popovic czy Jaaber. W sumie jest on dopiero 3-4 w kolejności. W dwóch meczach w tym sezonie wchodził z ławki i zagrał trochę ponad 10 minut.

Statystyki Lafayetta w tym sezonie w lidze:

Jak widać mimo tego, że spędził odpowiednio 10 i 17 minut to nie narzucał dużo. W mojej ocenie dziś zapewne dostanie podobną ilość minut, natomiast wynik punktowy, tez powinien być mniejszy, niż 10 oczek. Jak dla mnie typ wydaje się dość pewny i gram go. Powodzenia i miłego oglądania.

Oliver Lafayetta under 10 pkt. # 1.85 Betsafe

dobry bet ;) /wilq

Otrzymane punkty reputacji: +7
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
spore głupoty powypisywałeś:
1. jak na warunki europejski to wcale nie jest to niski rozgrywający. Niskim pg to jest Bless z Asseco.
2. Juskevicius nie jest żadnym rozgrywającym, więc nie wiem co on ma do Lafayette&#39;a. Kaukenas z kolei jest pierwszopiątkowym sg, a nie żaden z ławki..
3. Warto przypomnieć także minuty i s5 z najpoważniejszego z dotychczas rozegranych meczów, czyli z Kubaniem w VTB. Meczu wygranym co ważne. Olivier wyszedł w pierwszej piątce i zagrał 25 min (10/3 wykręcił), zaś Popovic 23 min. Możliwe, że dziś wyjdą podobnie.
Aha i on nie ma na imię &quot;Oliviera&quot;, ani na nazwisko &quot;Lafayetta&quot;.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Tak jak nie lubię grać niskich linii na drużyny, tak tym bardziej nie lubię grać przeciw &quot;swoim&quot; ale nie wydaje mi się, aby Asseco dało radę dzisiaj zdobyć nawet te marne 71 punktów. Sytuację każdy związany z koszem zna, lub opisał powyżej. Koszarek z Blassem stukną po +- 15, ale co z resztą? Pod koszem kicha, młodzież nie jest jeszcze gotowa na Euroligę, Viney kontuzja, Roszyk nie pojechał. Witka, Pamuła i emeryt Robinson mają naparzać? Wątpię. Otwarcie Euroligi rozpocznie się od klasycznego wp....lu. Atletyczne Chalon zajedzie naszych fizycznie, Blassingame odda pewnie masę rzutów i jeśli będzie w słabszej dyspozycji to będę spokojny o ten &#39;bet&#39;.
Asseco under 70.5 @ 1.85 William Hill ⛔ musieli te trójki walić ... :/

Edit: Do tego biorę jeszcze Fenerbahce over 77.5 @ 1.53 w WHillu ✅ na lajcie. Gwiazdorska kadra w Stambule, biorę odrobinę niższą linię, bo to początek sezonu i nie wiadomo czy kliknie, aczkolwiek będę w szoku jeśli nie pokryją tej linii z Khimki u siebie.

F 3,5K

fanatyk_1984

Użytkownik
????Loncar ponizej 11,5 punkta 1.71 1/10 Bet365 20:45 ✅ 11 points
Euroliga wystep zawodnika
Loncar jeden w podkoszowych w Khimiki , które dziś grają na ciezkim terenie w Turcji . Fener pod koszem dobrze obsadzone wiec łatwo o punkty nie bedzie . Chorwat dziś powinien wejsc z ławki . W S5 wyjdzie raczej ocierajacy sie o reprezentacje Rosji Zhukanenko . Loncar jak do tej pory zagral 1 oficjalny mecz w tym sezonie w lidze VTB przeciwko BC Astana . Khimiki wygralo 104-75 . Kresimir zagral 14min i zdobył 14 punktów . Jednak nie ma co porownywac podkoszowych Fener do Astany bo to dwa rozne swiaty . Dzis mysle ze Loncar zagra cos ok. 20min i licze ze wykreci undera .
GL

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Zaczynamy Euroligę, czekamy na NBA z dużymi nadziejami na zyski zarówno w Europie jak i za oceanem :)

Żalgiris - Cedevita under 153 za 1,90 ! Fortuna ✅ nie pamiętam dawno takiego farta

W mojej ocenie kurs to prezent ( dla porównania BET 365 ma za tą linię 1,56.... Mądrzejsi odemnie napisali tu już, że może być dog i ja się poniekąd zgadzam. A to wszystko powoduje, że będzie close game i wojna do końca. Wielu punktów tu nie przewiduję, a kurs jest tak przyjemny, że pobrałem. Litwinów pewnie poniesie hala, ale gdy goście się postawią to przy takiej hali ręce drżą jeszcze bardziej.

Chalon - Prokom - goście poniżej 71,5 punktów za 1,75 Fortuna ⛔ no niestety odpalili trójki w najmniej potrzebnym momencie

No to liczymy, J.Blas 15-20 , Ponitka z Koszarkiem drugie tyle to mamy max. 40 i kto ma dołożyć te 32 ?? Gospodarze polegli w pierwszej kolejce z Lyonem tracąc 72 punkty - Lyon był dogiem, kurs ponad 4 - bajka. lyon dał radę, Prokom nie sądzę. Po pierwsze gospodarze dostali nauczkę i nic dwa razy się nie zdarza, a po drugie budowany na nowo Prokom to jeszcze nie taki Lyon, z naciskiem na jeszcze, bo pewnie jakiś potencjał jest ( szczególnie w osobie trenera). Na desce moze być dramat, mało szans na ponowienia, niby 18 oczek na kwartę to nie dużo, ale... dla Gdynian jeszcze nie teraz.

No i dubel

Fenerbahce + Chalon za 1,76 w Millenium ✅( u ziemniaków chyba najwyżej )

Nie ma co się rozpisywać, w stronę faworytów i tyle

Życzę wszystkim udanej pierwszej kolejki.
No to pierwszy dzień zakończony na plus 6,6 ✅ przy płaskiej stawce 10J. Kilka meczy widziałem, najbardziej na plus jak dla mnie Litwini. Niesamowity Popovic i Jankunas, goście zdecydowanie poniżej oczekiwań, jednak musi upłyąc trochę czasu. Dog miał być i był , ale we Włoszech... Olimpija świetnie i konsekwentnie , a Włosi na pałę trója za tróją w końcówce w 6 sekundzie akcji - nie tędy droga.Salin z Page;m jak profesorowie i +13 we Włoszech robi na mnie wrażenie. Mecz naszych mistrzów oglądałem w całości. Pierwsza połowa dramat, druga już trochę lepiej , niemniej jednak i jedni i drudzy to tylko trójka i nic więcej... ostatnie dwa miejsca w grupie zarezerwowane. Teraz leci retransmisja Maccabi i Hiszpanów i to co widzę utwierdza mnie tylko w powyższym. Faworyci z Turcji cały mecz pod kontrolą - będą mocni, ale to wszyscy wiedzą. CSKA nie widziałem - dość nieoczekiwanie close game ale z happy endem. No i na koniec wisieńka na torcie. Oly kontra Caja, a w zasadzie Oly konta Maciek - jak dla mnie po kontuzji Maciek rewelacyjny, niewiele brakło a sam by pozamiatał mistrzów.Prawie 60% za 3 u Greków zrobiło różnicę. No cóż fajny dzień, trochę mi żal tego minusa na Prokomie, ale z drugiej strony cieszy, ze &quot; załatwili &quot; mnie Ponitka z Pamułą i ich trójki - to tylko powinno zrobić dobrze naszej kadrze, niech się chłopaki ogrywają.
Jutro nowy dzień i nowe typy. Liczę na Waszą aktywność jak dotychczas :)

Euroliga 2012/2013 + 6,6 j ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
samin1 524

samin1

Użytkownik
A o to zebrane moje typy z pierwszej kolejki w jedną całość :
Blake Schilb over 14.5 ⛔
Bracey Wright over 12.5 ✅
Andreas Nocioni over 12,5 ⛔
Jaka Blazic over 11,5 ✅
Schilb zabrakło skuteczności 3/10 za2 i ¼ za 3, Noccioni natomiast po 6punktach w 1Q zatrzymał się i zakończył na 11.
Chalon + Cantu + Fenerbahce + Barcelona + Real 3.18 ⛔
Prawdopodobieństwo : 6,5/10
Akumulatora nie komentuje bo to był mój główny i najważniejszy w grze…. Odczuwam go to tej pory.
TYP : Chalon win (90%) ✅ lub Chalon -12.0 (35%) ⛔
TYP : CSKA win (99%) ✅
TYP : over 150,5 (55%) ✅ lub Cedevita +14,5 (75%) ⛔
TYP : Oly win (70%) ✅ lub Oly -2,5pts (60%) ✅
TYP : Cantu win (90%) ⛔ lub Cantu -6 (60%) ⛔
TYP : Fenerbahce win (90%) ✅ lub Fenerbahce -4 (70%) ✅
Co mogę powiedzieć ? chyba wszystko jasne jak słońce. Cantu spowodowało całkowitą niechęć do tego aby cokolwiek robić dalej…. Nie będę komentował na tą chwilę żadnego meczu bo najpierw muszę spokojnie wszystkie obejrzeć i wyciągnąć wnioski do następnej kolejki aby nie powtórzyć takiego babola który kosztował mnie za dużo finansowo jak i psychicznie.
Na pewno dziś trzeba skupić się na Barcelonie i Realu i to moim zdaniem dwa główne zdarzenia na dziś. Oczywiście HC na każdą z drużyn można pomniejszone brać. Barcelona w meczu z Dallas już wyglądała całkowicie inaczej i jeżeli zagrają na 70% tego co tam to Brose nie istnieje zarówno w ataku jak i obronie, ale każdy wie że Barca miewa to samo co CSKA czyli olewają przeciwników z którymi nie trzeba się wysilać, bo czy będzie +10 czy plus +30 to dla nich bez różnicy. Real został opisany już przez Wilq-a i podpisuję się pod tym. Kto powinien sobie poradzić jeszcze ? Besiktas. Gdzie może być niespodzianka ? W Sienie… Natomiast konia z rzędu temu kto powie mi co się stanie w meczu EA7 z Efesem.
Nie wiem czy pozostałe mecze rozpisze bo nie wiem czy znajdę na to czas i siły.
Wszystkim życzę powodzenia i bardzo mnie cieszy że temat tak ruszył z kopyta ✅ Tak dalej Panowie i Panie !!

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Samin nie tylko Tobie Cantu popsuło fajny dzień.Ljubljana świetną defensywą zdominowała Włochów co jakiś czas dokładając kolejny cios rzutem zza łuku.Właśnie w IVQ kiedy już wydawało sie że Cantu da da rade dostali trzy potężne ciosy i już sie nie podnieśli.Włosi zawiedli i wydaje mi sie że fantastyczne zwyciestwa właśnie dobiegły końca.Już w meczu z Romą szukałem ich porażki,mało brakowało ale tym razem nie mieli szans.
Jeśli chodzi o Efes to tutaj zdecydowanie obstaje przy włochach.Po początkowej ekscytacji turkami uważam że ten zespół jest przereklamowany.I mylne jest patrzenie na Farmara czy Vujacica bo oni tak naprawde grają piach.Oglądałem mecz superpucharu z Besiktasem i ta drużyna ma ogormne problemy z organizacją w ataku.Nie wierze że taki coach jak Scariolo nie znajdzie recepty na Efes,nic innego jak pierwsza wygrana u siebie nie wchodzi w gre.
Armani Milano 1.62 3/10 ✅✅✅
Pinnacle
Jak kogoś razi kurs to podbić Realem,zrobiłem podobnie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 2,4K

kcz18

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga mężczyzn
Spotkanie: FC Barcelona Regal - Brose Baskets
Typ: Brose Baskets - over 66.5 ⛔ E: Przyznaję, źle zrozumiałem słowa tam zawarte, niemniej to nie był czynnik determinujący ten typ, zwłaszcza że JCN znakomitym obrońcom nie jest. Niemniej typ na minus.
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Kontynuujemy zmagania pierwszej kolejki Euroligi. Analizując wyniki wczorajszych spotkań, zauważyć można, że jedynie chorwacka Cedevita nie przekroczyła powyższej granicy - 62pkt, co osobiście i tak uznałem za niespodziankę. Ale do rzeczy, Barcelona zdecydowanie nie prezentuje niczego, czego Niemcy mogą się obawiać. Nie będę tu pisał o porównaniu lig ABC z BBL ale Barcelona przegrała dwa ligowe spotkania, tracąc w nich po 78 pkt. Klasy rywali (Valladolid i Bilbao) porównywać również nie będę, bo nie ma to w sumie sensu. BB u siebie w lidze 2-0, rzucając 75 i 85 pkt. Katalończycy według oficjalnej strony: &quot;Barcelona has registered 13 players. One of them will not play against Brose&quot;, bez Navarro lub Sady bo o nich mowa. Z kolei Niemcy wzmacniają się na skutek kontuzji A.J. Ogilvy. Dwumiesięczny kontrakt podpisał Latavious Williams, aczkolwiek nie mam informacji, że na pewno dziś jest do dyspozycji. To ogólne informacje, ale według mnie linia po prostu niska i do przekroczenia, skoro wczoraj zrobił to nawet Prokom (ok Chalon, to nie FCB, ale ta FCB to nie optymalna FCB) i nie ma sensu również zaglądanie w historię, która wręcz skłania do underu, gdyż ekipy te grały ze sobą 4 sezony temu.

samin1 524

samin1

Użytkownik
O czym kolego piszesz ? że Barcelona bez Navarro i Sady ? obydwaj są dziś spodziewani. 13 to jest zarejestrowana a trzeba do meczowej 12 wywalić jednego... Kogo ? pewnie Todorovica.
Typu nie neguję bo linie rzeczywiście niska, ale ja też pamiętam że oni mają kim bronić i jeżeli zepną się to przeważnie zawodnicy słabszych drużyn łapali po 50-60pts w tamtym sezonie. To już jednak inna Barca i mogą gorzej bronić jednakże jeżeli się zgrają lub będę grać tak jak z Dallas to będą też mega mocni.
Natomiast jeżeli zagrają choć tak jak pisałem wyżej w 60-70% tego co z Dallas to Brose nie będzie istniało i tylko rozluźnienie i potraktowanie przeciwnika tak jak wczoraj CSKA spowoduje że Brose może być blisko tzn. na 5-12 pts.
-------
po pierwszej kolejce zabawię się w skład FF ???? Ulker, Barca, Real i .....

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Euroliga 2012 / 2013 +6,6 j.

Witajcie

Prochu nie wymyślę idę tropem, którym podąża większość

Real - Panata ( h+6,5 ) w Millenium za 1,65 ✅

Sprawa jest prosta - Real już pokazał w tym sezonie, ze będzie się bił o abolutny top. Goście, no cóż 11 nowych graczy + Diamantidis... serce też jakby wycięte , Obradovic po 13 latach skończył pracę. Trochę to potrwa zanim zaskoczą, dziś mogą serio zebrać tęgie lanie.

Barcelona over 80,5 za 1,80 w Fortunie ⛔

Potrzebowali katalończycy takiego meczu jak z Dallas. Powinno iśc już teraz tylko lepiej, a dzisiejszy rywal wręcz wymarzony by sobie popuścić wodze fantazji i bawić się grą. Brose 2x 68 oczek straciło w tym sezonie, ale to było w lidze z rywalami powiedzmy sobie ze średniej półki. Wszystko w głowach gospodarzy - jak będą chcieli walnąto w 3 kwarty, jak oleją temat to będzie wtopa. Sądzę , ze gospodarze potrzebują argumentów i samomotywacji stąd idę w over.

Besiktas + Real za 1,59 w Millenium ✅

O Realu już wszystko napisane, co do Turków to bardziej przeciwko Partizanowi, który mega przebudował team stawiając na pewnie zdolną młodzież bałkańską. Nie widziałem ich przyznam szczerze , ale nie sądzę by na gorącym terenie coś ugrali.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom