>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Euro2008 - gazety, foldery, terminarze

T 0

tomek83

Użytkownik
Panowie,
Niemal 2 tygodnie dzielą nas od rozpoczęcia Euro2008 ????
Myślę, że to ostatnia chwila, aby przygotować się &quot;teoretycznie&quot; do imprezy ;)
Jako dzieciak zawsze przed turniejem szukałem w gazetach wszelkich wstawek, terminarzy, folderów itp dotyczących mundialu lub euro.
Dziś mamy internet i miliony linków na zawołanie..
Zachęcam Was, abyśmy w tym wątku wpisywali wszelkie tytuły gazet, w których z można wyszarpać terminarze, foldery, statystyki - wszystko co dostajemy w bonusie do gazety codziennej, a także specjalne numery pism sportowych traktujące o Euro, mogą też być ciekawe linki.. nie dopuśćmy do tego, aby panowie Borek i Kołtoń zaskoczyli nas jakąkolwiek informacją podczas Euro! ;)
Pozdrawiam

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
pewnie bedzie jakies wydanie Piłki Nożnej Skarb Kibica, ostatnio a MŚ 06 Fakt wydał coś podobnego, będą pewnie albumy Panini hmmm pewnie dadzą coś jeszcze do takich pseudo gazet Bravo Sport itd. ???? jak byłem mały też zawsze coś takiego zbierałem mam dotychczas takie hobby :p

Do góry Bottom