>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EsportGod - Typy i analizy bukmacherskie

elekoc1 887

elekoc1

Użytkownik
Z racji tego jaką mamy obecnie ofertę otwieram temat w którym będę dzielił się swoimi przemyśleniami odnosnie typów z esportu i pochodnych jemu. Codziennie będzie się coś pojawiać do gry i mam nadzieję że wyniki będą satysfakcjonujące każda 1j odpowiada 100zl w realu jeśli chodzi o stawkowanie. Mam nadzieję że to pomoże nam na czytelniejsze dobieranie spotkań.

Pozdrawiam
Post automatycznie złączony:

#Typ1

Dyscyplina : Esport
Rozgrywki : Dota 2/Isolation Cup
Spotkanie : Cyberium vs KVP
Typ : wygrana KVP ✅ ✅
Kurs : 2,00
Buk : STS
Stawka : 2,5j = 250zl
Start : 28.04.20; 12:00

Bardzo ciekawe spotkanie czeka nas dziś w południe w ramach Isolation Cup. Na przeciwko siebie stają przedstawiciele Tureckiej i Rosyjskiej sceny Doty. W moim odczuciu dużo więcej tutaj przemawia za organizacja Turecka. Kursy moim zdaniem w dużej mierze podyktowane są tym, że jest to nowa formacja i do tej pory w oficjalnych spotkaniach widzieliśmy ich zaledwie pięć razy. Dla mnie jednak to wystarcza by stwierdzić że jakość i potencjał jest dużo większy niż w Cyberium który w moim odczuciu jest delikatnie wypalony na scenie. Oczywiście obie ekipy to jakiś Tier 3, Tier 4 drużyny jeśli chodzi o ranking i w takich spotkaniach nic nie jest pewne jednak personalnie myślę że KVP to weźmie. Na papierze wyglądają mocniej na każdej pozycji. W ich zespole jest ograny na wyższym poziomie Neqroman który jest w top 50 carry na kontynencie , FunKefal a więc zawodnik z Top 5 rankingu Tureckiego czy gilgir który gra również w HellRaisers które to jest w Top 10 drużyn na świecie a dziś będzie stand inem tutaj. Wszystkie karty są po stronie KVP i myślę że ten kurs to duże nieporozumienie. Nic tylko brać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +131
elekoc1 887

elekoc1

Użytkownik
#Typ 2

Dyscyplina : Dota2
Rozgrywki : Isolation Cup
Spotkanie : No Bounty Hunter vs Siberian Team
Typ : wygrana No Bounty Hunter ❌ ❌
Kurs : 1,70
Stawka : 2j
Start ; 28.04.20 ; 17;00

Drugi typ z Isolation Cup i pojedynek po raz kolejny pomiędzy ekipami tiera 4 na tamtejszych scenach rozgrywek. Według mnie tutaj zdecydowanym faworytem są zawodnicy Rumuńskiej organizacji. Na scenie międzynarodowej mają dużo większe doświadczenie a także personalnie ich roster wygląda nieźle . Dodatkowo dzisiaj stand inem ich będzie grający ostatnio w 11 ekipie świata - bonez. Wydaje mi się że tutaj jakość mocno przemawia w stronę NBH i to na nich stawiam w tym pojedynku.

Ostatnia edycja:
elekoc1 887

elekoc1

Użytkownik
#Typ 3

Dyscyplina : Dota 2
Rozgrywki : Challenger League
Spotkanie : Revenge Gaming vs Team Honor
Typ : wygrana Team Honor
Kurs : 1,90
Stawka : 4,5j
Start : 29.04.20 ; 10:30

Bardzo ciekawe spotkanie w ramach Challenger League a więc spotkań ekip e większości Tier 3 jeśli chodzi o Chińska Dote. Tym razem mamy spotkanie Revenge i Team Honor. Moim zdaniem dziś wieksze szanse mają Ci drudzy. Oczywiście tutaj praktycznie wszystkie ekipy są na podobnym poziomie jednak dziś Revenge gra z jednym subem za podstawowego carry i myślę że to może mieć duże znaczenie na wynik końcowy tego pojedynku. Team Honor moim zdaniem na ten moment ma dużo ciekawszy champion pool i przede wszystkim personalnie wyglądają mocniej. Oczywiście te rozgrywki są bardzo często nieprzewidywalne i mecze kończą się throwami jednak tu wszystko jest po stronie Honor. Ten sub po stronie Revenge może być kluczowy do ich przegranej i tak też stawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +57
Do góry Bottom