>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ESL & Betsson

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Użytkownicy strony ESL(Electronic Sport League) dostaną maila z linkiem do rejestracji na betsson i bonusem pieniężnym.

&quot;Każdy obecny użytkownik ESL, który aktywował konto na ESL nie później niż dnia 20.09.2009 i zarejestruje się w serwisie betsson do 30.09.2009 (włącznie) za pomocą naszego magicznego linku, otrzyma na start środki pieniężne na wypróbowanie serwisu i obstawianie wyników dowolnych spotkań.

Przy rejestracji konta na betsson konieczne jest podanie takiego samego maila, jaki jest przypisany do Twojego konta ESL. W przeciwnym razie konto nie przejdzie weryfikacji. Ponad to w formularzu rejestracyjnym w polu kodu vouchera należy wpisać &quot;ESLPL&quot;. &quot;

Ja już niestety mam konto na Betsson.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Ja się zarejestrowałem i do tej pory żadnego bonusu.
Konta ESL trzeba mieć już przed 20 września a konto na Betsson trzeba załozyć z linku i wpisać ten sam mail co podczas rejestracji konta ESL i wpisac kod vouchera który jest tam podany

justt 212

justt

Użytkownik
Konta ESL trzeba mieć już przed 20 września a konto na Betsson trzeba załozyć z linku i wpisać ten sam mail co podczas rejestracji konta ESL i wpisac kod vouchera który jest tam podany
Konto tam mam chyba już 4 lata, maila tego samego podałem i voucher też wpisałem ????

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
&quot;AgentAgata
Widzę że zarejestrował się Pan z linku i dzieki temu Pana konto zostało połączone z promocją.Zatem chciałabym poinformować że obiecane środki zostaną wysłane w postaci vucherów w pierwszym tygodniu października.
18:24:54

AgentAgata
Kwota na razie nie jest nam znana.Po więcej informacji powinien Pan kontaktować się z organizatorem promocji,czyli serwisem ESL.PL&quot;

Y 0

yasteroo

Użytkownik
Drogi Graczu,

Wraz z serwisem ESL chcielibyśmy Ci serdecznie podziękować za aktywne wspieranie e-sportów. Zakłady na sporty elektorniczne to nowy, przełomowy kierunek, który stawia ten typ rywalizacji na równi ze wszystkimi innymi sportami. Tym samym pozwala je dostrzec i lepiej zrozumieć społeczeństwu.

Nie zapominaj także, że zakłady dają Ci unikalną możliwość sprawdzenia swojej wiedzy w temacie rywalizacji e-sportowej oraz zamienienia jej w prawdziwą gotówkę!

W ramach podziękowania za rejestrację chcemy ofiarować Ci voucher na kwotę 10 PLN do wykorzystania w serwisie Betsson – możesz obstawiać wszystko na co masz ochotę!

Twój unikalny kod vouchera to:
XXX

5x obrót
kurs minimum 1.5

Do góry Bottom