>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Erem analizuje i typuje mecze piłkarskie

erem 0

erem

Użytkownik
Witam. Założyłem temat na tym forum ze względu na to, że chciałbym się podzielić moim typami i przemyśleniami co do spotkań piłkarskich rozgrywanych na całym świecie. Siedzę w tym 2 lata i muszę przyznać, że nie idzie mi najgorzej. Dlatego założyłem ten temat.
- na kuponach będę tylko zdarzenia piłkarskie bo w tym najlepiej się czuję
- kupon będzie się składał najczęściej z 2,3 albo 4 spotkań
- stawki będę zróżnicowane w zależności od ryzyka aczkolwiek z przedziału 20 PLN do 100 PLN
- Podsumowanie będę robił co 10 kuponów
- Bukmacher u którego gram to Bwin i to z niego będę podawał kursy
Przede wszystkim nie będę grał na siłę i próbował grać jakiś kontr które najczęściej prowadzą do straty całego budżetu no i przede wszystkim nie będę grał za cały budżet.
Mam nadzieje że w moim temacie jak i reszty użytkowników będzie jak najwięcej zielonego koloru.
Już niedługo pierwsze kupony na dzisiaj, najprawdopodobniej 3.

erem 0

erem

Użytkownik
Jako, że mam zamiar w miarę możliwości do każdego typu podawać analizy będę robił jednego posta z analizami na dany dzień, natomiast w drugim będę podawał kupony zagrane z tych przeanalizowanych spotkań aczkolwiek czasami jakieś typy bez analizy powinny się również znaleźć.

18 WRZESIEŃ - ANALIZY
SIENA - JUVENTUS ✅ 0:1
Dzisiaj zosta nie rozegrane spotkanie 2 kolejki ligi włoskiej pomiędzy Sieną która jest tegorocznym beniaminkiem a ekipą Juventusu która w poprzednich 2 sezonach zajęła odległe 7 miejsce i która w końcu w tym sezonie liczy na jakieś trofea. Po transferach jak i pierwszym spotkaniu ekipy Starej Damy można być optymistą. Bardzo ciekawe transfery przede wszystkim w ofensywie m.in Vucinić, Vidal, Elia, Pirlo do tego trzeba dodać już obecnych w drużynie Krasicia, Pepe, Del Piero, Matri, Quagliarella. Do tego duet środkowych obrońców kadry Bonucci, Chielini i Buffon który jest klasowym bramkarzem. Siena tegoroczne rozgrywki zaczeła od remisu 0:0 z Catania która poprzedniego sezonu nie może zaliczyć do udanych. Natomiast gracze Bianconeri pokonali wysoko Parmę 4:1 z która przegrali obydwa spotkanie ubiegłego sezonu. Już w tym spotkaniu błysnęli nowo pozyskani gracze i sądzęże w spotkaniu z Siena to właśnie ekipa Juventusu jest stawiana w roli faworyta. Również można dodać fakt, że na 14 ostatnich spotkań pomiędzy tymi drużynami aż 12-krotnie wygrywała ekipa z Turynu. A kurs jaki obecnie proponuje Bwin jest bardzo zachęcający.
AC Siena - Juventus typ: Juventus kurs: 1,83 buk: Bwin

RKC WAALWIJK - AZ ALKMAAR ✅ 1:2
4 drużyna ubiegłego sezonu ligi holenderskiej zagra dzisiaj z wyjątkowo dobrze radzącym sobie w tym sezonie beniaminkiem z Waalwijk. drużyna AZ gra bardzo dobrze w tym sezonie, dotychczas wygrała 4 spotkania m.in z PSV i Groningen ulegając tylko drużynie Twente. Patrząc na grę Alkmaar w ostatnich 5 spotkaniach stawiam ich w roli faworyta w tym spotkaniu. Pomimo tego, że muszą łączyć gre w lidze holenderskiej i lidze europejskiej wygrali 5 ostatnich spotkań z rzędu strzelając przynajmniej 3 gole w każdym meczu a łącznie 21 tracąc przy tym tylko 1. A trzeba dodać, że grali te spotkania nawet co 3 dni dlatego nawet fakt, że ostatnio grali 15 września nie zniechęca mnie do stawiania na tą ekipę. Morale w drużynie muszą być bardzo dobre i każde kolejne zwycięstwo umacnia ekipę. Bardzo dobrze grają Altidore, Elm i Wernbloom którzy strzelają dużo goli dla drużyny AZ w tym sezonie. RKC Waalwijk w tym sezonie ma bilans 3-1-1 aczkolwiek nie były to pojedynki z klasowymi drużynami. Ponieważ drużyny Heraclesu Almelo, Rody, Nac Bredy i Ado den Haag rozpoczeły ten sezon bardzo słabo. Moim zdaniem drużyna AZ zakończy serię 3 wygranych z rzędu ekipy RKC i przy korzystnych rozstrzygnięciach innych spotkań wskoczy na pozycję lidera ligi Holenderskiej. Kurs również bardzo zachęcający.
RKC Waalwijk - AZ Alkmaar typ: AZ Alkmaar kurs: 1,72 buk: Bwin

Evian Thonon Gaillard FC - Paris Saint-Germain ⛔ 2:2
PSG z Katarskim kapitałem podejmie ekipę Evian która jest rewelacja we Francji gdzie jeszcze w sezonie 2009/10 grała na 3 poziomie rozgrywkowym we Francji. Obie ekipy mają na pewno inne aspiracje. Drużyna z Paryża po bardzo dobrych transferach jest uznawana za faworyta w wyścigu o mistrzostwo. Do solidnej ekipy PSG przed tym sezonem dołączyli m.in Diego Lugano bardzo solidny obrońca, Kevin Gameiro strzelec 22 goli w poprzednim sezonie w barwach Lorient, Javier Pastore jeden z większych młodych talentów na świecie i Jeremy Menez dobrze radzący sobie ostatnio w ekipie Romy. Do tego dochodzą gracze którzy już byli w ekipie Paryżan przede wszystkim Nene bardzo kreatywny i bramkostrzelny pomocnik. Mogłby się wydywać że ekipa Evian radzi sobie przyzwoicie w tym sezonie z bilansem 1-3-1 aczkolwiek patrząc na razie na ekipy z którymi przyszło im się zmierzyć to dopiero dzisiaj będzie ich pierwszy poważny sprawdzian. Ponieważ zagrali na razie z ekipą BREST - R, NICE - Z, AJACCIO - R, DIJON - P, BORDEAUX - R. PSG rozpoczeło sezon od małej wpadki przegrywając z Lorient aczkolwiek w następnych 7 spotkaniach odnieśli 6 wygranych i 1 remis. W drużynę bardzo dobrze wkomponował się Javier Pastore i Kevin Gameiro. Dzisiaj liczę na wygraną ekipy z Paryża.

Evian Thonon Gaillard FC - Paris Saint-Germain typ: Paris Saint-Germain kurs: 1,90 buk: Bwin

Na dzisiaj jest jeszcze kilka ciekawych spotkań aczkolwiek nie mam już czasu na pisanie analiz aczkolwiek wszystkie te typy są przemyślane. Poniżej je wrzucę a w kolejnym poście napisze kupony które na dzisiaj skomponowałem.

Feirense - FC Porto typ: Porto - 1 kurs: 1,60 buk: Bwin ⛔
FC Schalke 04 - FC Bayern Monachium typ: FC Bayern Monachium kurs: 1,62 buk: Bwin ✅
Atletico Madryt - Racing Santander typ: Atletico Madryt kurs: 1,40 buk: Bwin ✅

Levante - Real Madryt typ: Real Madryt -1 kurs: 1,57 buk: Bwin ⛔
Fulham FC - Manchester City typ: Manchester City kurs: 1,65 buk: Bwin ⛔

Chernomorets Odessa - Dinamo Kijów typ: Dinamo Kijów kurs: 1,26 buk: Bwin ✅

erem 0

erem

Użytkownik
Nie wszystkie typy powyżej podane będę wykorzystywał do kuponów. Do statystyk będę brał tylko zagrane typy na kuponach.
KUPONY - 18 WRZESIEŃ
Kupon #1 Bwin
AC Siena - Juventus ✅ 0:1
typ: Juventus | kurs: 1,83

RKC Waalwijk - AZ Alkmaar ✅ 1:2
typ: AZ Alkmaar | kurs: 1,72

ako: 3,15
stawka: 40 PLN
możliwa wygrana: 125,90 PLN
zysk: ✅ 85,90 PLN

Kupon #2 Bwin

FC Schalke 04 - FC Bayern Monachium ✅ 0:2
typ: FC Bayern Monachium | kurs: 1,62

Evian Thonon Gaillard FC - Paris Saint-Germain ⛔ 2:2
typ: Paris Saint-Germain | kurs: 1,90

ako: 3,08
stawka: 30 PLN
możliwa wygrana: 92,34 PLN
zysk: ⛔ 30 PLN

Kupon #3 Bwin

Feirense - FC Porto ⛔ 0:0
typ: Porto - 1 | kurs: 1,60

Atletico Madryt - Racing Santander ✅ 4:0
typ: Atletico Madryt | kurs: 1,40

Levante - Real Madryt ⛔ 1:0
typ: Real Madryt -1 | kurs: 1,57

ako: 3,52
stawka:20 PLN
możliwa wygrana: 70,34 PLN
zysk: ⛔ 20 PLN

erem 0

erem

Użytkownik
Czas na małe podsumowanko dnia. Był to średnio udany dzień, przede wszystkim zawiodły mnie Real i Porto. Szkoda że wcześniej nie doczytałem że trener Porto nie włączył do kadry m.in Hulka. Real natomiast gdy Ronaldo nie zaczyna od początku ma problemy, potem ta czerwona kartka Khediry. No i PSG szkoda tego remisu.
Pomimo gorszego dnia dzień zakończyłem na ✅ a dokładnie 35,90 PLN zysku. Mam nadzieje, że kolejne dni będą lepsze.
edit: Postanowiłem dopisać takie bardziej szczegółowe podsumowanie. I będę robił to każdego dnia. A pod koniec każdego miesiąca będę podawał zbiorcze podsumowanie.

PODSUMOWANIE 18 WRZEŚNIA
Kuponów/ Trafionych / Nietrafionych - 3/ 1 / 2
Typów/ Trafionych / Nietrafionych - 7/ 4 / 3
Stawki: 90 PLN
Wygrane: ✅ 125,90 PLN
Zysk: ✅ 35,90 PLN
Yield: ✅ 39,88 %

erem 0

erem

Użytkownik
21 WRZESIEŃ - ANALIZY
ATLETICO MADRYT - SPORTING GIJON
W 4 kolejce ligi Hiszpańskiej zmierzą się ekipy Atletico Madryt i Sporitngu Gijon. Ekipa z Madrytu miała nie mrawy początek sezonu zdobywając 1 pkt w 2 kolejkach. Aczkolwiek w 2 ostatnich spotkaniach pokazali, że powoli przyzwyczaili się do braku na boisku Forlana, Aguero i De Gei. Dobrze do drużyny w komponował się Falcao który strzelił 4 gole z 6 ekipy Atletico w ostatnich 2 meczach. Dzisiaj zagrają ze Sportingiem który co sezon raczej walczy o utrzymanie a obecnego nie zaczeli zbyt dobrze przegrywając wszystkie 3 spotkania. Do tego trzeba dodać, że Ateltico zawsze było groźne u siebie a patrząc w historie na 10 ostatnich pojedynków pomiędzy tymi drużynami rozgranych w Madrycie Rojiblancos wygrali 9 z czego w poprzednim sezonie wysoko 4:0. Dzisiaj liczę na utrzymanie dobrej formy przez Falcao. Myślę, że to będzie podobne spotkanie które miał miejsce w poprzedniej kolejce w wykonaniu Atletico pewnie wygrana z czego drużyna Racingu Santander oddała tylko 1 niecelny strzał przez całe spotkanie.

Atletico Madryt - Sporting Gijon typ: Atletico Madryt kurs: 1,40 buk: Bwin
Atletico Madryt - Sporting Gijon typ: Atletico Madryt -1 kurs: 2,05 buk: Bwin

JUVENTUS - BOLOGNA

E kipa Juventusu zagra dzisiaj ze słabo grająca Bologna. Obecny sezon po dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym i owocnym okienku transferowym stał się jak na razie bardzo udany dla Starej Damy. Dodając do tego bardzo słaby początek w wykonaniu ekip które co roku liczą się w walce o mistrzostwo. Drużyny Milanu, Interu i Romy mają na swoim koncie tylko po 1 oczku przy 6 ekipy z Turynu. Dzisiejsze spotkanie jest dobrym momentem nad wypracowaniem dobre przewagi już na początku sezonu, ponieważ po 3 kolejkach mogą mieć już 8 pkt przewagi nad ekipą Interu, a przy korzystnych rozstrzygnięciach również nad Milanem i Romą. Juve ten sezon zaczęło bardzo dobrze i sądzę że ekipa Bologny która razem z Cesena nie zdobyła jeszcze pkt. w tym sezonie a dodatkowo nawet gola. Juventus zawsze był mocny u siebie co pokazał już w pierwszej kolejce na nowym stadionie gdzie pewnie pokonał Parme 4:0 z która w poprzednim sezonie przegrali oba spotkania. Również historia pokoazuje że na 18 ostatnich pojedynków Stara dama 12-krotnie cieszyła się z kompletu pkt. natomiast ekipa z Bolongi tylko raz.

Juventus - Bologna typ: Juventus kurs: 1,40 buk: Bwin
RACING SANTANDER - REAL MADRYT

Real Madryt zagra dzisiaj z Racingiem. Ekipa Królewskich w poprzednim spotkanie nie spodziewanie przegrała z Levante a moim zdaniem przede wszystkim spowodowane to było czerwona kartką dla Khediry i fakt, że Ronaldo rozpoczął spotkanie na ławce a gdy pojawił się na boisku nie był jeszcze w pełni sił po ostatnim pojedynku z Dinamo Zagrzeb gdzie mocno go poturbowali. Dzisiaj na boisku nie zobaczymy kontuzjowanych od dłuższego czasu Altintopa i Sahina, do tego dzisiaj nie zobaczymy Pepe, Coentrao i zawieszonego Khediry. Od początku wystąpią natomiast Ronaldo i Ozil który jak i cała drużyna będzie chcieli dzisiaj pokonać Racing i zapomnieć o ostatnie porażce z Levante. Santander nie zaczeła dobrze tego sezonu i myślę że to bedzie dobra okazja na zdobycie 3 pkt. dodając do tego fakt że 8 ostatnich spotkań z nimi wygrali podpoieczni Mourinho. Do tego królewscy napewno liczą na wpadkę Barcelony z dobrze spisującą się na początku sezonu Valencia.

Racing Santander - Real Madryt typ: Real Madryt kurs: 1,22 buk: Bwin

Na dzisiaj to tyle spotkań, zastanawiałem się na PSG, Malaga i Jagiellonią w pucharze Polski ale dzisiaj chyba sobie odpuszczę.

erem 0

erem

Użytkownik
Kupon #4 Bwin

Atletico Madryt - Sporting Gijon
typ: Atletico Madryt | kurs: 1,40
Juventus - Bologna
typ: Juventus | kurs: 1,40
Racing Santander - Real Madryt
typ: Real Madryt | kurs: 1,22
ako: 2,39
stawka:50 PLN