>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Eredivisie 22 kolejka - typy/analizy/komentarze

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
26.01:

SC Heerenveen 5 - 1 Heracles Almelo

27.01:

19:30 Willem II Tilburg ? - ? Vitesse Arnhem
20:00 AZ Alkmaar ? - ? Sparta Rotterdam
20:00 FC Utrecht ? - ? Excelsior Rotterdam
20:00 NEC Nijmegen ? - ? NAC Breda

28.01:

14:30 FC Groningen ? - ? Ajax Amsterdam
14:30 FC Twente Enschede ? - ? Den Haag
14:30 Feyenoord Rotterdam ? - ? RKC Waalwijk
14:30 Roda Kerkrade ? - ? PSV Eindhoven

[center:d6892b5727]TABELA[/center:d6892b5727]

Zapraszam do psania konkretnych i ciekawych analiz ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
[center:58bbb0f4c2]AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam [/center:58bbb0f4c2]

Analiza: AZ jak narazie to trzecia drużyna Eredivisie, tracą jeden punkt do vice lidera i aż 12 punktów do PSV. Alkmaar ostatnio jest w średniej formie, w ostatniej kolejce wygrali z den Haag 3:1. AZ u siebie gra nieźle: 5-4-1 i 32:11 w bramkach. Rywalem AZ będzie Sparta, która jest ostatnio w niesamowitej formie, od trzech spotkań wygrywają, a w ostatniej kolejce pokonali Excelsior 2:1. Na wyjeździe Sparta potrafi grać dobrze: 3-1-7 i 13:26. W tym sezonie te dwea kluby już się spotkały ze sobą i AZ wygrało 2:0. Moim zdanie dzisiaj równierz zespół Alkmaar powinien dać rade Sparcie, która jest w formie, ale z takim zespołem jak AZ nie mają szans ;)

Mój typ: 1 - 1,30 oraz 1/1 - 1,70 (Bwin)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP

Groningen - Ajax

Postawiłem sobie za zadanie wyszukiwać moim zdaniem mini niespodzianek lub spore niespodzianki które ostatniego czasy sa &quot;plagą&quot;.Na &quot;pierszy ogień &quot;
chciałbym powiedzieć kilka słów o meczu ligi Holenderskiej a mianowicie Groningen - Ajax. Jutro moim zdaniem sporo ludzi zagra sobie na Ajax kursik dosyc kuszący.Jednak ta drużyna na wyjazdach gra podobnie jak Groningen u siebie ( chodzi o zdobycze punktowe).Ajax jak już mówiłem gra średnią piłkę i potrafi przegrać z niżej notowanymi rywalami. Często właśnie sie tak działo gdy kurs opiewał na nich w granicach 1.50.Ostatnie mecze Gronin u siebie z Ajaxem wygrali ,wczesniej przegrywali lecz to nic dziwnego bo Ajax 2-3 lata temu był bardzo mocny przypomina mi sie bodajże 1/16 w której grali z Milanem i mieli remis który dawaj im awans jednak Inzaghi wpakował im bramke pod koniec cos koło 89 minuty.Widać ze wtedy byli mocni. Ale wróćmy do meczu .Goście punkty głównie zdobywają u siebie.Wiec jak zwykle dadza z siebie wszystko abo pokonać Ajax. W tym meczu chciałem zaproponować 1x jednak obie drużyny w obecnym sezonie zanotowały zaledwie po 3 remisy. Widać jak rzadko padają remisy w lidze Holenderskiej. Czy wiec warto zaryzykować na same 1 po kursie 4.15 czy 1x po 1.90 .Ja sadze ze jeśli ktoś by się skusił zagrać ten mecz przeciwko Ajaxowi to sadze ze warto na 1.Może nikt nie zagra tego typu ale może kogoś odrzuci od grania na gości. Zobaczymy co z tego mojego pomysłu wyjdzie .Miejmy nadzieje ze będzie nieźle bo ostatnie wałków jest co nie miara.

Moj typ
bezpieczny 1x 1.90
ryzykowny 1 4.15

Zapraszam do wypowiadania się co sadzicie o tym meczu

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP

Analiza: Twente jest rewelacją tego sezonu w Eredivisie, są jak narazie na czwartym miejscu w trabeli ze stratą 4ech punktów do trzeciego Ajaxu. Twente u siebie gra fantastycznie: 9-1-0 i 34:8 w bramkach, lepszy bilans u siebie ma tylko PSV. W ostatniej kolejce Twente wygrało na wyjeździe z RKC Waalwijiem 1:2, tym razem zagrają z przedostatnim ADO den Haag. ADO jest bardzo słabym zespołem w tym sezonie i na pewno zawiedli. Den Haag na wyjeździe wygrało ledwo dwa spotkania (m. in. z Groningen 2:5 :!: ). W ostatniej kolejce zespół ADO przgerał z AZ 1:3. W zespole przyjezdnych zabraknie: Rankovic&#39;a, Verhoek&#39;a, natomiast w teamie z Enschede nie ma większych kontuzji. W ostatnim meczu jak grały te zespoły wygrało Twente 2:1. Dzisiaj uważam, że znowu spokojnie dadzą radę słabemu ADO ;)

Mój typ: 1 - 1,25 oraz over 1,47 (Expekt)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Groningen - Ajax ⛔ ⛔ ⛔
Wynik 2-3

nie niestety spokojnie mógł byc remis a nawe wygrywali 2-0.Nastepnym razem bedzie lepiej

poZDro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom