Pojęcia nie masz co wypisujesz !!! W KAŻDYM biznesie liczy się tylko interes firmy, a w przypadku spółek nawet działanie na niekorzyść własnej spółki jest przestępstwem. Widać, że nie masz pojęcia, ale krytykować mnie ci przychodzi łatwo. Pisałem, ze covid był jak wojna. Napisałem szczerze i to wszystko. I pisałem, żeby ci uzmysłowić, że wiele ludzi zyskało bo pisałeś jaki to wielki kryzys nas czeka, ale ty nie odniosłeś się już do tego tylko mnie skrytykowałeś za "marzenie" i życzysz mi, żebym miał kubeł zimnej wody.... Wiele razy już miałem taki kubeł podczas prowadzenia firmy. To "marzenie" było napisane wyłącznie w sensie biznesowym, a widać, że tego nie rozumiesz. Jak jest wiele innych sytuacji biznesowych niekorzystnych dla mnie, a dla innych grup wierz mi, że te inne grupy nawet przez sekundę nie pomyślą o innych. W biznesie egozim jest zupełnie normalny. Jak bym był w biznesie który by ucierpiał na locdownie na pewno sam był płakał i doskonale rozumiem te osoby. Ale tu nie ma miejsca na sentymenty. Każdy walczy o swoje. Nikt kto skorzystał ci nie przyzna ile zarobił bo Polska to nie USA i nikt się nie chwali sukcesem, ale ja to ile zarobiłem to mały pikuś bo ja jestem małą firmą z minimalnymi obrotami. Ale zobacz ile zarobił Amazon i cały e-commerce czy producenci elektroniki to za głowę się złapiesz. Np. nie ma kart graficznych do komputerów, a jak już są to są o 300% wyższe ceny niż przed covid. I takie są właśnie konsekwencje - jedni zarobili, drudzy stracili. Oczywiście pisałem, że "marzę" w sensie umownym, biznesowym, a nie ludzkim. No, ale to tak jest jak wypowiada się ktoś kto nie ma pojęcia.Jesteś tak krótkowzroczny że to jest dla mnie nie pojęte. Marzysz o ponownym lockdownie naprawdę ? Czyli w sumie pokazałeś całą prawde o sobie teraz, liczysz się tylko Ty i to że Tobie obroty wzrosły przez ten moment. Nie patrzysz jakie będą konsekwencje tego w przyszłości i jakie już są. Biznesu nie prowadzę ale znam przypadki ludzi co ich biznes prosperował dobrze przed tą szopką. Co się stało w trakcie covid ? jest wiele bankructw i są też z tego powodu samobójstwa. Ale to jest okey bo Tobie obroty skoczyły 500%. Spokojnie wszystko do czasu. Zresztą w zeszłym roku pokazałeś dobitnie co Ty wiesz o pieniądzach. Także przyda Ci się kiedyś kubeł zimnej wody na głowę.
Nikogo na forum nie mam w zignorowanych. Zamiast doszukiwać się teorii spiskowych nawet tutaj, co widać, a co nie, radzę odświeżyć stronę lub wyczyścić ciasteczka....Do administratorow. Czemu nie widze postow Adamo 80, a juz bez logowania na innej przegladarce widze?
Czy to znaczy ze scisnal posladki i mnie zignorowal? Jak zyc, ach panie
Post automatycznie złączony:
Pokaż załącznik 12676
Pokaż załącznik 12677
Bo to chyba nie wasza sprawka?
Sa jeszcze jakies inne fajne niespodzianki? a nie mam czasu sie bawic w ciuciubabke z wyciszaniem.
Albo jest wolnosc slowa albo nie
To ze sie z kims nie zgadzamy, nie podobaja sie komus nasze poglady, nie znaczy ze nie mozna sobie czytac i pisac kiedy chce chyba.
Niech publika wyrobi sobie opinie o takim zachowaniu, niezaleznie od slusznosci pogladow lub nie
A ja mam te slabosc ze lubie publicznie napietnowywac takie szczeniackie postawy, zaszczekalem, podbieglem ze niby ugryzc w nogawke i ucieklem, bo dostalbym z buta w szczeke mowiac obrazkowo i w przenosni
PS mysle ze to on, no ale dobrze byloby miec jasnosc
A ja widzę że "system"już dziala na tym forum i niewygodne posty niektórym sie nie podobają tak jak w "menstrimowych mediach"i trzeba je usuwać albo blokować!!!!!!!Do administratorow. Czemu nie widze postow Adamo 80, a juz bez logowania na innej przegladarce widze?
Czy to znaczy ze scisnal posladki i mnie zignorowal? Jak zyc, ach panie
Pokaż załącznik 12676
Pokaż załącznik 12677
Bo to chyba nie wasza sprawka?
Sa jeszcze jakies inne fajne niespodzianki? a nie mam czasu sie bawic w ciuciubabke z wyciszaniem.
Albo jest wolnosc slowa albo nie
To ze sie z kims nie zgadzamy, nie podobaja sie komus nasze poglady, nie znaczy ze nie mozna sobie czytac i pisac kiedy chce chyba.
Niech publika wyrobi sobie opinie o takim zachowaniu, niezaleznie od slusznosci pogladow lub nie
A ja mam te slabosc ze lubie publicznie napietnowywac takie szczeniackie postawy, zaszczekalem, podbieglem ze niby ugryzc w nogawke i ucieklem, bo dostalbym z buta w szczeke mowiac obrazkowo i w przenosni
PS mysle ze to on, no ale dobrze byloby miec jasnosc
Taka partia odebrałaby głosy nie tylko Konfie, ale i także, a może przede wszystko pisowi. Niechaj więc powstaje.I ciekawe czy zabraliby wystarczajaco duzo glosow konfederacji jak kiedys razem SLD przez co ci drudzy nie dostali sie do sejmu. I czy dzieki temu Pis uzyska ponownie samodzielna wiekszosc (sposob liczenia glosow faworyzuje zwyciezce). Moze byc ciekawie przy nastepnych wyborach.
No ale jak Ciebie ktos zablokowal to nie widzisz jego postow, ale widzisz pod innym nickiem albo bez logowania?A ja widzę że "system"już dziala na tym forum i niewygodne posty niektórym sie nie podobają tak jak w "menstrimowych mediach"i trzeba je usuwać albo blokować!!!!!!!
Nawet jeli jest jakis 'system' to jest to mala popierdulka w porownaniu z tym co mamy w grupie.A ja widzę że "system"już dziala na tym forum i niewygodne posty niektórym sie nie podobają tak jak w "menstrimowych mediach"i trzeba je usuwać albo blokować!!!!!!!
Oczywiście, że posty są usuwane, a takim stwierdzeniem jak powyżej to tylko się ośmieszasz.Żadne posty nie są blokowane, nie było też nic usunięte. Problem musi być po twojej stronie.
Po pierwsze jak nie wiesz to ty się nie kompromituj, po drugie nie mówię o całości tematu, ale postach o których pisał @rondani ,a tam nie było żadnej ingerencji moderatorówOczywiście, że posty są usuwane, a takim stwierdzeniem jak powyżej to tylko się ośmieszasz.
No to ciekawy problem, ciekawe ilu uzytkownikow nie widzi postow innych uzytkownikow i nie jest widoczna dla innych uzytkownikow.Żadne posty nie są blokowane, nie było też nic usunięte. Problem musi być po twojej stronie.
Tak jak pisałem problem leży po twojej stronie, masz adamo80 i jeszcze jednego użytkownika dodanych do ignorowanych, więc nie możesz widzieć jego postów. Forum tak jak pisałem wcześniej nie blokuje nikogo.No to ciekawy problem, ciekawe ilu uzytkownikow nie widzi postow innych uzytkownikow i nie jest widoczna dla innych uzytkownikow.
Dla mnie pod oficjalnym nickiem np nie istnieje Adamo, a chyba trudno powiedziec ze mimo skrajnie przeciwnych pogladow byla jakas szczegolna klotnia, a za to co pisze o biznesie to pochwalony
Czyli rondlarz nie ogarnia własnego konta i jego ustawień. Zero zdziwień. Z takim bałaganem na strychu cud, że potrafi "cośtam cośtam" napisać i opublikować.Tak jak pisałem problem leży po twojej stronie, masz @adamo80 i jeszcze jednego użytkownika dodanych do ignorowanych, więc nie możesz widzieć jego postów. Forum tak jak pisałem wcześniej nie blokuje nikogo
balaganem???prosze cie w jezyku polskim jest inne okreslenie na tego typu przypadkiCzyli rondlarz nie ogarnia własnego konta i jego ustawień. Zero zdziwień. Z takim bałaganem na strychu cud, że potrafi "cośtam cośtam" napisać i opublikować.
"bałagan" na strychu każdy by chciał mieć...Hahahaha....balaganem???prosze cie w jezyku polskim jest inne okreslenie na tego typu przypadki