>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Enjoy the show

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #1 Australian Open Man
???? Grigor Dimitrov - Roberto Bautista Agut(3:1)
Bautista Agut @2.50 ⛔ Bet365
Stawka: 20zł
Niesamowity turniej hiszpana w Melbourne. Oglądając mecz z Potro, nie mogłem uwierzyć, że wytrzymał presje i tempo. Dokładny forehand siadał w linie w najbardziej stresujących momentach a regularność wręcz zadziwiała. Myślałem, że po tej pięciosetówce może troche wypaść z rytmu z Benoit Paire ale był to dla niego tylko spacerek. Dlatego dzisiaj uważam, że jest w stanie wyprowadzić często impulsywnego bułgara z rytmu. Kurs moim zdaniem świetny i warto zaryzykować, ponieważ nigdy nie wiemy jak zagra Dimitrov. Moim zdaniem bułgar dzisiaj nie wytrzyma psychicznie.
⛔ 20zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #2 Australian Open Woman
???? Jelena Jankovic - Simona Halep (1:2)
Halep @1.71 ✅ Betsafe
Stawka: 28zł
Serbka co prawda nie straciła jeszcze w Australii seta ale wszystkie jej pojedynki rozgrywała z jakby to powiedzieć średniego poziomu japonkami, które najzwyczajniej w świecie nie były w stanie przeciwstawić się jej uderzeniu. Osobiście nie zachwyciła mnie swoimi występami. Rumunka pozytywnie zaskoczyła mnie w meczu z Lepchenko gdzie w prawdzie amerykanka niemalże zemdlała z upału to jednak Simona świetnie go zniosła. Po pierwszym straconym secie rozpędziła się i niczym kombajn przejechała się po przeciwniczce. Jeśli tylko forehand będzie regularny to nie powinno być dzisiejszej nocy problemy. Rumunka jest ambitna i liczy na szlemowy sukces. Czemu nie w Melbourne? Moim zdaniem ma wszystko czego potrzeba. A Jelena? To juz nie to samo co prezentowała kilka sezonów temu. Jednak mecz może byc wyrównany.
✅ 19.88zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #3 Australian Open Woman
????Dominika Cibulkova - Maria Sharapova (2:1)
Sharapova @1.36⛔ Bet365
????Sloane Stephens - Viktoria Azarenka (0:2)
Azarenka @1.12 ✅ Bet365
AKO: 1.53 Stawka: 30zł
Kursy dość niskie, ale nie przewiduje tutaj żadnych niespodzianek. W pierwszym meczu pojedynek dwóch zawodniczek o mocnym uderzeniu, jednak mocniejsze i dokładniejsze ciągle ma Maria. Ponadto jest jak zawsze świetnie przygotowana fizycznie i potrafiąca poradzić sobie w każdych warunkach. Do pokonania tak grającej rosjanki potrzeba mocnej głowy czego moim zdaniem nie ma słowaczka. W drugim spotkaniu kurs na białorusinkę mógłby być większy, ponieważ Stephens świetnie radzi sobie w upale jednak po odpadnięciu Sereny Williams po prostu nie wierzę, że Azarenka nie wykorzysta tej szansy. Naprawde długo na nią czekała i nie wyobrażam sobie tutaj innego scenariusza niż zwycięstwo Viktorii. Jedna z tych pań możę wygrać w tym roku AO!
⛔ 30zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #4 Australian Open Man

???? Jo Wilfiried Tsonga - Roger Federer (0:3)
Federer -1.5 @2.21 ✅ Betsafe

Stawka: 27zł

Myślałem wcześniej o możliwej niespodziance w tym meczu ale biorąc pod uwage tak wczesny okres w sezonie i doświadczenie Rogera postanowilem zaryzykować w drugą stronę. Obaj panowie bez straty seta w tym turnieju, co moze imponowac. Szczegolnie wygrana Tsongi z Simonem ale moim zdaniem kolega z reprezentacji był jednak juz troche podmęczony. 2 ostatnie jego mecze to pięciosetowki w 40 stopniowym upale. W tym mecz z brandsem skonczony w piatym secie 15-13.... to mowi samo za siebie. Federer pewnie jak zawsze, twardo i konsekwentnie. Moim zdaniem weźmie górę w mozliwych tiebreakach co jest bardzo ważne. Więc ryzykuje nawet handicap setowy po bardzo dobrym kursie.

✅ 32.67zł

Otrzymane punkty reputacji: +12
d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #5 ME Handball Man
▶ Macedonia - Islandia (27:29)
Over 52.5 @1.61 ✅ Betsafe
Stawka: 30zł
Bezprzecznie Islandia musi wygrać dzisiejszy mecz aby marzyc jeszcze o wejściu do półfinałów. Jednak kursy nie zachwycają, w porywach 1.20. Dlatego zdecydowałem się zagrać over w tym meczu. Islandia to jedna z najefektowniej grających drużyn, przeprowadzająca fantastyczne kontry i niezwykle szybka drużyna rzucająca mnóstwo bramek. Zaden z ostatnich pięciu spotkań Islandczyków nie skończył się niższym wynikiem niż 54 punkty. Moja linia 52.5 jest najnizsza linia jaka znalazlem w bukmacherach gdzie mam pieniadze po calkiem ciekawym kursie. Po drugiej stronie boiska stana macedonczycy, grajacy niezwykle mozolnie ale bardzo solidnie. Dlatego dzisiaj bukmacherzy sugeruja nam niski wynik jak na mecze z udziałem Islandii. Zgadzam się, że nie padnie tutaj ponad 60 bramek jak np. z Hiszpanią ale taka linia jest jak najbardziej do pokrycia, szczegolnie ze to Islandia powinna prowadzic gre i nadawac tempo dzisiejszej rozgrywce.
✅ 18.30zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #6 ME Handball Man
▶ Dania - Węgry (14:11)
Węgry Under 12.5 HT @1.80 ✅ Betsafe
Stawka: 28zł
Długo sie zastanawiałem co zagrać w tym meczu. Moim skromnym zdaniem linie przez bukmacherów wystawione bardzo rzetelnie i ciężko coś pograć grubo. Zgadzam się z większością, że Dania prezentuje poziom wyzszy od wszystkich i w dodatku graja we wlasnej hali, a Hansen wydaje sie byc nie do zatrzymania. Wegry co by o nich nie mowic to druzyna majaca przestoje ale bardzo solidna i doswiadczona. Wiec nie za bardzo chcialem sie tutaj bawic w ujemne handi dla dunczykow. Licze na to, że dostaja swoistego szoku w pierwszej polowie meczu a Dania wejdzie w niego swietnie i przestoj Wegrow bedzie mial miejsce wlasnie w pierwszej czesci meczu. Dunczycy jesli wygraja wychodza z grupy na pierwszym miejscu i to jest ich motywacja. Uwazam, ze beda chcieli sobie to zapewnic jak najszybciej dlatego przycisna na samym poczatku aby pozniej spokojnie bronic wyniku. Dlatego taki typ wydal mi sie dzisiaj najbardziej prawdopodobny. Nie sadze aby Dania probowala cos odwlekac i po prostu jesli bedzie miala okazje to wykorzysta ją od samego poczatku.
✅ 22.40zł

Otrzymane punkty reputacji: +5
d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #7 Australian Open Man
???? Tomas Berdych - David Ferrer (3:1)
Berdych @1.66 ✅ Unibet
Stawka: 30zł
Lubię Davida, jego zacietosc, nieustepliwosc i wybieganie. Zawsze bylem pod ogromnym wrazeniem i jego szczytu formy w takim wieku ale... no wlasnie jest to ale a mianowicie Ferrer nie jest sie w stanie juz wybic poza dany poziom. Gra fenomenalnie absolutnie czolowka swiatowa ale jesli dostanie Djokovica, Federera czy Nadala w waznej fazie turniejowej to w zdecydowanej wiekszosci przypadkow jest to jego koniec. Berdych nie jest zadnym z nich ale jesli gra mecz na swoim poziomie duza czesc jego uderzen jest zblizona do wyzej wymienionych. Fantastyczny odwrotny forehand, smecz i serwis. Jedyna bronia hiszpana jest regularnosc z ktora moim zdaniem czech sobie dzisiaj w nocy poradzi. Idzie jak burza przez tegoroczne AO, Ferrer pojedyncze stracone sety z Mannarino i Mayerem co oczywiscie o niczym nie swiadczy natomiast pokazuje, ze mozna wyrwac Davidowi seta nawet nie bedac graczem scislej czolowki. Bardzo duzo zalezy od Berdycha i jego dyspozycji bo zdarzaja mu sie bardzo rzadko slabsze momenty. Jesli wszystko pojdzie po mojej mysli to spodziewam sie tutaj wyniku 3-1 dla czecha. Ale jest to mecz juz na takim poziomie, ze w kazdej chwili moze obrocic sie w obie strony. Jednak ja wybieram opcje moim zdaniem pewniejsza i kieruje pieniadze w strone Tomasa, a czy sie oplaci zobaczymy.
✅ 19.80zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #8 Australian Open Woman
???? Na Li - Flavia Pennetta (6:2)(6:2)
Over 20.5 @1.87 ⛔ Unibet
Stawka: 25zł
Zgadzam się z wami, że kursy na chinkę sa przesadzone. Szczegolnie patrzac na ich ostatnie pojedynki w Australii na tej nawierzchni. Dwie wygrane odniosla włoszka. Ten mecz jest na tyle wazny, ze obie dadza z siebie wszystko i licze tutaj na trzy sety a jesli nie to chociaz na dwa bardzo zaciete. Linia i kurs mnie satysfakcjonuja. Patrzac w ostatnich kilku miesiacach na gre Flavi na twardych kortach to juz kompletnie nie mozna zrozumiec takiego faworyzowania Li. Od zeszlorocznego US open, gra bardzo przyzwoicie. Juz tam zaszla daleko, grajac kilka swietnych pojedynkow. Tutaj rowniez czuje sie swietnie, a upewniaja nas w tym takie mecze jak chocby z Barthel czy ostatni z bardzo mocno uderzajaca Kerber. Jednak to jest kobiecy tenis i jesli nie gra Williams to nigdy nie mozemy byc pewni co strzeli do glowy jednej z pan. Wiemy na pewno ze chinka jest bardzo regularna i nie przegra tego meczu gładko, a Pennetta jest obecnie w zbyt dobrej formie zeby wynik byl odwrotny. Jednak boje sie zagrac wloszkę i over gemowy po takiej lini wydaje mi sie pewniejszy. Miejmy nadzieje, ze panie dzisiejszej nocy troche sobie pograja.
⛔ 25zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #9 Australian Open Woman
???? Ana Ivanovic - Eugenie Bouchard (1:2)
Ivanovic -3.5 @1.70 ⛔ Unibet
Wszystko juz na temat tego meczu zostalo powiedziane wiec tak krotko. Moim zdaniem jednak wyeliminowanie kogos takiego jak Serena Williams moze wplynac na byla liderke cyklu WTA pozytywnie. Wszystko zalezy jak Ana wejdzie w mecz i jesli serwis bedzie siedzial a mloda kanadyjka nie bedzie niespodziewanie ostro atakowac to nie powinno byc wielkich problemow. Linia nie za duza, kurs ok. Lekko sprobuje pograc. Dodatkowo dochodzi czynnik presji, ktory silniej wplywa na kobiety sczegolnie jesli nie ukonczyly one jeszcze 20 lat. To juz gleboka faza turnieju. Nie mowie ze Bouchard spali sie psychicznie ale.. predzej ona niz serbka.
⛔ 25zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #10 WTA Paris

???? Angelique Kerber - Anastasia Pavlyuchenkova
Kerber 2:0 @1.80 Bet365

Angelika ostatnio bardzo przyzwoicie. Mocny forehand nabral regularnosci i w tak waznym turnieju moim zdaniem powinna zagrać na 100%. Rosjanka, spuscila troche z tonu po swietnej koncowce w zeszlym roku. Normalnie uwazalbym, ze mecz moze pojsc w dwie strony ale w aktualnej dyspozycji widze tutaj Niemkę jako zdecydowana faworytke. Wiadomo to jest kobiecy tenis i strata seta to nic takiego, ale uwazam ze jesli Kerber dobrze wejdzie w mecz to juz nie wypusci go z rak nawet na chwile i skonczy sie 2:0.

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #11 Extraliga

:hokej: Zlin - Pardubice
Zlin ML @1.60 Bet365

Stawka: 20.00PLN

KUPON #12 SM Liiga

:hokej: Jyvaskyla - IFK Helsinki
Jyvaskyla ML @1.65

Stawka: 20.00PLN

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #13

???? Andrea Petkovic - Alize Cornet 1 @1,40
???? Tomas Berdych - Igor Sijsling 3-0 @1,53

ST: 30,00PLN AKO: 2.14 WYGRANA: 64,40PLN

Jeszcze kilka tygodni temu, nigdy w zyciu nie postawilbym na Petko. Ale w tym turnieju wyglada naprawde solidnie. 2 zwyciestwa bez straty seta w tym z pogromczynia Simony Halep, Kristina Mladenovic. Alize jest po ciezkiej trzysetówce i moim zdnaniem mimo ze gra na dzisiaj na wlasnym podworku przegra z niemką. Co do Berdycha to jest chyba najregularniejszym zawodnikiem pucharu Davisa ostatnich lat. Nie odpuszcza zadnego meczu i jesli jest lepszy bardzo czesto nie ma nawet momentu slabosci i mecz konczy sie w 3 setach. Oby tym razem bylo tak samo. Radek Stepanek meczy sie teraz z Haase wiec byc moze bedzie to dodatkowa motywacja dla Tomasa, mimo ze w calym pojedynku Holendrzy nie maja szans z aktualnymi mistrzami, reprezentacją Czech.

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #14 NBA
???? Los Angeles Lakers - Charlotte Bobcats 1 @1,64
???? Dallas Mavericks - Sacramento Kings 1 @1,23

ST: 53,00PLN AKO: 2.03 PW: 107,70PLN

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
Szło bardzo dobrze, jednak musiałem zrobić przerwę, teraz już jedziemy dalej ze statystykami.

KUPON #15 Unibet ✅
???? Zalgiris Kaunas(+18.5) - CSKA Moskwa 1 @1.25 ✅ (86:88)
:siata: Jastrzębski Węgiel (-2.5) - Czarni Radom 1 @1.80 ✅ (3-0)
STAWKA: 19zł
AKO: 2.25
WYGRANA: 42.75zł

MARZEC: ✅ 23.75zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #16 Unibet
???? Sergiy Stakhovsky
- Łukasz Kubot 1 @1.52 ⛔ (2-0)
???? Radek Stepanek - Denis Istomin 2 @1.58 ⛔ (2-0)
STAWKA: 20zł
AKO: 2.40
WYGRANA: 48zł
MARZEC: ✅ 3.75zł

d.n.o. 594

d.n.o.

Użytkownik
KUPON #18 Unibet

▶ Jan Matura - Piotr Żyła 2 @1.75
▶ Thomas Diethart - Andreas Wellinger 1 @1.50

STAWKA: 65zł
AKO: 2.63
WYGRANA: 170.63zł

KUPON #19 Unibet

▶ Noriaki Kasai - Peter Prevc 1 @2.00
▶ Anders Bardal - Kamil Stoch 2 @1.65
▶ Gregor Schlierenzauer - Andreas Kofler 1 @1.40

STAWKA: 50zł
AKO: 4.62
WYGRANA: 231zł

Gram troche grubiej na zawody w skokach, bardziej dla emocji ale kupony moim zdaniem bardzo prawdopodobne.

Do góry Bottom