>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Empoli (1 - 1) Fiorentina 18.12.05

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Analiza :Empoli podejmuje u siebie bardzo groźnego rywala a mianowicie Fiorentine która w tym roku spisuje się fanstastycznie Empoli spisuje się fatalnie na 4 mecze u siebie aż 3 przegrało i 1 zremisowało a natomiast Fiorentina na 4 wyjazdowe spotkania 2 wygrała 1 zremisowała i 1 Przegrała Fiorentina w tym roku ma bardzo dobrą drużyne może pomieszczać szyki najelpszym drużyną seria A mój typ na to spotkanie to 2

Mój typ : 2
Statystyki :

Wygrana Empoli : 1
Remisy : 1
Wygrana Fiorentiny : 2

Empoli - Ostatnie 4 u siebie :
Empoli Lazio 2 - 3
Empoli Reggina 3 - 0
Empoli Milan 1 - 3
Empoli Roma 1 - 0

Fiorentina - Ostatnie 4 u siebie:
Fiorentina Treviso 1 - 0
Fiorentina Juventus 1 - 2
Fiorentina Juventus 2 - 2
Fiorentina Milan 3 - 1

Empoli - Ostatnie 4 na wyjeździe :
Siena Empoli 1 - 0
Sampdoria Empoli 2 - 0
Livorno Empoli 2 - 0
Chievo Empoli 2 - 2

Fiorentina - Ostatnie 4 na wyjeździe :
Roma Fiorentina 1 - 1
Ascoli Fiorentina 0 - 2
Siena Fiorentina 0 - 2
Lazio Fiorentina 1 - 0

gusto 695

gusto

Forum VIP
Myślę, że spokojnie można postawić na Fiorę, która ze średniakiem nie powinna stracić punktów. :mrgreen:

blazejow666 0

blazejow666

Forum VIP
Fiorentina ostatnio wygrywa ale bardzo skromnie, po ładnym kursie 2,10 (toto-mix) można na nich zagrać ale ja tego meczu nie odważyłem się postawić na rzadnym ze swoich kuponów. Proponuje omijać ten mecz z daleka!!
Ważny jest też fakt, że gospodarze nie wygrali od 4 kolejek i będą chcieli chociaż zremisować! Być może będzie to trudne, ale kto wie!!

Mój typ: x2
Typy ekspertów: no bet
Under/over: no bet

Do góry Bottom