>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Embi - stala stawka, male kursy.

E 14

embi

Użytkownik
Witam, moj drugi temat z typami, ten jest po to, aby sprawdzic taki system gry.
Poprzedni temat: http://forum.bukmacherskie.com/f35/embi-glownie-pilka-nozna-81946.html
System podpatrzony u uzytkownika tego forum, zapomnialem nick, potem sprawdze i dam link.
Stala stawka 10 zl + wygrana, male kursy, przewaznie over/under lub jakis live, co 5 kuponow wracamy do stawki poczatkowej
Link do tematu uzytkownika, u ktorego przypatrzylem ten system: http://forum.bukmacherskie.com/f15/pewne-sa-tylko-podatki-i-smierc-81708.html

#1 ✅
Eintracht Braunschweig - MSV Duisburg ponizej 0,5 gola do polowy, postawione w 42 min
stawka: 10 PLN
kurs: 1,11
wygrana: 11,1 PLN ✅

E 14

embi

Użytkownik
#2 ✅
FC Chomutov - FC Viktoria Plzen ponizej 0,5 gola do polowy, postawione w 43 min
stawka: 11,1 PLN
kurs: 1,12
wygrana: 12.43 ✅

E 14

embi

Użytkownik
#3 ✅
MSV Duisburg II - Borussia Mönchengladbach II ponizej 1,5 gola do konca, postawione w 78 min
stawka: 12,43 PLN
kurs: 1,05
wygrana: 13.05 ✅

E 14

embi

Użytkownik
#4 ✅
MSV Duisburg II - Borussia Mönchengladbach II ponizej 0,5 gola do konca, postawione w 88 min
stawka: 13,05 PLN
kurs: 1,18
wygrana: 15.40 ✅

E 14

embi

Użytkownik
#6 (serie po 5 kupnow, ta jedna ma 6) ✅
Estonia (U19) - Anglia (U19) ponizej 3,5 gola, przy stanie 0:2 w 75 min
stawka: 16,17
kurs: 1,20
wygrana: 19,40 ✅

Ale fart, Anglia strzelila na 4:0 w 93 min, ale nie uznany gol, uff

E 14

embi

Użytkownik
#2.1 ✅
Piast Gliwice - Legia Warszawa mniej niz 3,5 gola, przy wyniku 0:2 w 67 min
kurs: 1,17
wygrana: 11.70 ✅

W 18

woj25

Użytkownik
koment
nie wiem czy tu mogę skomentować, jeżeli nie to sorry i wywal tego posta, ale odnośnie tego sposobu chcę powiedzieć, że coś w tym jest, ponieważ sam tak gram od jakiegoś czasu, no może troszeczkę wyższymi stawkami ???? i bardziej ostrożnie choć także z ryzykiem np. na live zachowany stan meczu piłki nożnej w 89 minucie, czasami nawet się trafi kurs 1.3 ???? ale wybieram takie mecze, które są już rozstrzygnięte i wynik jest jasny i widać gołym okiem, że każda z drużyn czeka na koniec ???? , tak jak pisałem można trafić 1.2 ale najczęściej to jest 1.11-1.15 , a czasami po prostu system nie przyjmie zdarzenia, na tenis rzadziej stawiam, ale też się zdarza, jak przewaga jednej ze stron jest przygniatająca, a dodatkowo ma serwis kończący, choć niekoniecznie...itd. Staram się przed obstawieniem także oglądać mecz live- to wręcz uważam jest niezbędne, żeby nie nadziać się minę ???? choć ryzyko i tak istnieje, a kolega nawet powiedział, że stąpam po kruchym lodzie, lecz jak narazie dobrze na tym wychodzę i od dawna zapomniałem co to zakładanie swojej kasy ???? i tak na koniec to sam się nawet dziwię, że mi się noga nie powinęła ????
jak ktoś chce więcej szczegółów to zapraszam na priv ????
jeszcze tylko podam 2 przykłady z dzisiaj- Mjalbby-Kalmar w 89 min. przy stanie 1-0, ale fakt, że była okazja do strzelenia bramki, ale kolejny raz się udało ???? i koszykówka na Kazań przeciwko słabym Niemcom.

E 14

embi

Użytkownik
#2.2 ⛔
Borussia M&#39;Gladbach - Hamburger SV padnie mniej niz 2,5 gola w 1 polowie, 1:0, 30 min
stawka: 11,70 PLN
kurs: 1,08
strata: 11,70 ⛔

niestety, 47 minuta ????

E 14

embi

Użytkownik
woj25, komentarze sa bardzo mile widziane, bo dopiero zaczynam jak widzisz grac tym systemem, to moj 1 dzien, no mozna sie nadziac bardzo mocno, ale grajac live tym systemem emocje sa ogromne ???? nawet przy tak malych stawkach jak moje. A co do przejechania sie, to moj przyklad chbya wystarczy, w 75~ min 2:0, stawiam na spokojnie ponizej 3,5 bramki, a tu w 93 strzelaja na 4:0, na szczescie nie uznana ????
Dzieki za komentarz i napisze na priv, ciekawi mnie twoja gra ???? pozdro

E 14

embi

Użytkownik
#3.1 ✅
Manchester Utd - Newcastle United (Ile padnie goli między 00:00 a 15:00 minutą?) typ: 0
kurs: 1,26
wygrana: 12.60 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
W 18

woj25

Użytkownik
daj maila, bo narazie nie mogę wysyłać PW ????
za zielony jestem hyh ????
p.s.
stawianie w mojej taktyce w meczu piłki nożnej w 75 min. to niedopuszczalne- toć to środek meczu ????

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Taki &quot;system&quot; to pewnego stopnia zgadywanie. Odradzam takie coś, ale jak chcesz to próbuj. Na moje oko i tak wyjdziesz na tym na minus. Pozdrawiam

E 14

embi

Użytkownik
No dopiero probuje, ale sa ludzie, ktorzy na tym wygrywaja, warto sprobowac, ale nie jest to moj glowny sposob na typowanie, tylko zabawa

E 14

embi

Użytkownik
#4.1 ✅
Angelique Kerber (GER) - Agnieszka Radwańska (POL) (Kto wygra 2. seta?) Radwanska
kurs: 1,1
wygrana: 11 ✅

E 14

embi

Użytkownik
#4.2 ✅
Angelique Kerber (GER) - Agnieszka Radwańska (POL) (Ile gemów zostanie rozegranych w 2. secie?) mniej niz 9,5
stawka: 11 PLN
kurs: 1,12
wygrana: 12,32 ✅

E 14

embi

Użytkownik
#4.3 ✅
Jarkko Nieminen (FIN) - Milos Raonic (CAN) (Ile gemów zostanie rozegranych w 1. secie?) mniej niz 12,5
stawka: 12,32 PLN
kurs: 1,14
wygrana: 14.04 ✅

Do góry Bottom