Ferrer, D - Querrey, S
Typ: 2 1,79
Melzer, Jurgen - Gulbis, E
Typ: 1 1,93
Kurs 3,45
Za grosze..a nuż wejdzie ????
Na dzisiaj takie typki
Nalbandian D. - Isner J. anulowany
Typ: 1 1,5
Gasquet R. - Berrer M.
Typ: 1 1,44
Kurs 2,16
3/10
Dlaczego tak? Nalbandian w dalszym ciagu prezetuje wysoka forme wczoraj dosc latwo poradzil sobie z Ljubicicem, miejmy nadzieje ze dzisiaj rowniez da rade ????
Jezeli chodzi o drugi typ to Gasquet w 1 rundzie poradził sobie z Jużnym który jest tenisista z wyższej półki to może dodać mu pewności siebie. Berrer ostatnio bez formy przegrywal w pierwszej rundzie i to z rywalami którzy nie należa do elity.
Wchodzi ????Na noc moze jeszce cos takiego
De Bakker, T - Roddick,A
Typ: 2 1,24
Söderling, R - Hewitt, L
Typ: 1 1,37
Federer, R - Istomin, D anulowany
Typ: 1 1,10
Kurs: 1,87
Stawka: 2/10
Mogłem zostać przy tenisie..a nie..:/ pilki mi sie zachcialo i prosze :/Dnipro Dnipropetrovsk - Lech Poznań
Typ: 1 1,4
Nadal, Rafael - Benneteau, J
Typ: 1 1,04
Gulbis, E - Murray, Andy
Typ: 2 1,22
Kurs: 1,78
Stawka 3/10
Kuzniecowa nie zawiodła..ale musicie przyznać ze nie zachwycała..jak w pierwszym secie grała w miare okej to w drugim tragedia w trzecim na szczescie juz sie troche ogarnela ale ogolnie bardzo słabo, dziwie się ze Polka nie dala rady tak slabo grajacej Rosjance. Ale lepiej dla mnie. ????Radwanska, Agnieszka - Kuzniecowa, S
Typ: 2 1,72
Stawka: 5/10
Kuzniecowa, S - Jie Zheng
Typ: 2 3,15
Stawka 1/10
Po wczorajszej grze Kuzniecowej..stwierdzam ze warto zaryzykowac za drobne na taki kurs bo kto wie ????
Jednak z typowaniem tego pierwszego meczu to byl glupi pomyslRoddick, A - Djokovic, Novak
Typ: 2 1,47
Federer, R - Davydenko, N
Typ: 1 1,28
Kurs: 1,88
Stawka 3/10
Kuzniecowa, S - Wozniacki, C
Typ: 2 1,88
Stawka 9/10 !
Jak to nie wejdzie to sie zmarszcze...;]
???? zielono oby jutro tak bylo ????Na dzisiaj cos takiego w oczekiwaniu na meczyk piłki
Malisse X. - Gabashvili T. anulowany
Typ: 1 1,48
Marchenko I. - Bester P.
Typ: 1 1,31
Kurs:1,94
Stawka: 3/10