>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Elix typuje ;) głownie tenis

E 0

elix1990

Użytkownik
Witam wszystkich. Bede tutaj podawać moje typy dotyczace głownie tenisa ???? ale pewnie znajda sie tez inne dyscypliny. Mam nadzieje ze bedzie dobrze pozdrawiam ????

E 0

elix1990

Użytkownik
Na dzisiaj takie typki
Nalbandian D. - Isner J.
Typ: 1 1,5
Gasquet R. - Berrer M.
Typ: 1 1,44
Kurs 2,16
3/10
Dlaczego tak? Nalbandian w dalszym ciagu prezetuje wysoka forme wczoraj dosc latwo poradzil sobie z Ljubicicem, miejmy nadzieje ze dzisiaj rowniez da rade ????
Jezeli chodzi o drugi typ to Gasquet w 1 rundzie poradził sobie z Jużnym który jest tenisista z wyższej półki to może dodać mu pewności siebie. Berrer ostatnio bez formy przegrywal w pierwszej rundzie i to z rywalami którzy nie należa do elity.

E 0

elix1990

Użytkownik
Na dzisiaj takie typki

Nalbandian D. - Isner J. ✅ anulowany
Typ: 1 1,5
Gasquet R. - Berrer M. ✅
Typ: 1 1,44

Kurs 2,16

3/10

Dlaczego tak? Nalbandian w dalszym ciagu prezetuje wysoka forme wczoraj dosc latwo poradzil sobie z Ljubicicem, miejmy nadzieje ze dzisiaj rowniez da rade ????

Jezeli chodzi o drugi typ to Gasquet w 1 rundzie poradził sobie z Jużnym który jest tenisista z wyższej półki to może dodać mu pewności siebie. Berrer ostatnio bez formy przegrywal w pierwszej rundzie i to z rywalami którzy nie należa do elity.

Noo mecz Nalbandiana anulowany...wiec jest na plus ???? moze to i dobrze bo gdyby nie ta kontuzja to kto wie jakby bylo. Na pewno nie tak kolorowo jakby sie moglo wydawac.

E 0

elix1990

Użytkownik
Na noc moze jeszce cos takiego
De Bakker, T - Roddick,A
Typ: 2 1,24
Söderling, R - Hewitt, L
Typ: 1 1,37
Federer, R - Istomin, D
Typ: 1 1,10
Kurs: 1,87
Stawka: 2/10

E 0

elix1990

Użytkownik
Dnipro Dnipropetrovsk - Lech Poznań
Typ: 1 1,4
Nadal, Rafael - Benneteau, J
Typ: 1 1,04
Gulbis, E - Murray, Andy
Typ: 2 1,22
Kurs: 1,78
Stawka 3/10

E 0

elix1990

Użytkownik
Radwanska, Agnieszka - Kuzniecowa, S ✅
Typ: 2 1,72

Stawka: 5/10
Kuzniecowa nie zawiodła..ale musicie przyznać ze nie zachwycała..jak w pierwszym secie grała w miare okej to w drugim tragedia w trzecim na szczescie juz sie troche ogarnela ale ogolnie bardzo słabo, dziwie się ze Polka nie dala rady tak slabo grajacej Rosjance. Ale lepiej dla mnie. ????

E 0

elix1990

Użytkownik
Kuzniecowa, S - Jie Zheng
Typ: 2 3,15
Stawka 1/10
Po wczorajszej grze Kuzniecowej..stwierdzam ze warto zaryzykowac za drobne na taki kurs bo kto wie ????

E 0

elix1990

Użytkownik
Kuzniecowa, S - Jie Zheng ⛔
Typ: 2 3,15
Stawka 1/10
Po wczorajszej grze Kuzniecowej..stwierdzam ze warto zaryzykowac za drobne na taki kurs bo kto wie ????

NO dzisiaj troche lepiej niz wczoraj, ale i tak slabienko ..gdyby Chinka dala rade wygrac tego drugiego seta to w trzecim by pewnie poskladala kuzniecowa z jej kondycja ktora chyba najlepsza nie jest. Ale zobaczymy jak dalej pojdzie.

E 0

elix1990

Użytkownik
Lech Poznań - Dnipro Dnipropetrovsk
Typ: 2 2,60
Stawka: 10/10!
Postanowiłem zagrać ten meczyk kurs jest naprawde wysoki jak na taki mecz. CO prawda za pierwszym razem Dnipro tez mialo wygrac bez problemu i byla wielka wtopa troche stracilem i wlasnie dlatego mam zamiar sie odbic ???? stawka wysoka poniewaz nie wdaje mi sie aby lech dal rade wygrac ten mecz i awansowac albo chocaz zremisowac ???? . Dlatego tez..stawka maksymalna i czekamy.

E 0

elix1990

Użytkownik
Na dzisiaj cos takiego :p w oczekiwaniu na meczyk piłki
Malisse X. - Gabashvili T.
Typ: 1 1,48
Marchenko I. - Bester P.
Typ: 1 1,31
Kurs:1,94
Stawka: 3/10

Do góry Bottom