A mi się wydawało, że każda reprezentacja chce bardzo awansować do MŚ...... dlatego będą chcieli bardzo awansować
Ale co to do tego ma ? Przeciez byli w niemczech ;]Pamiętajmy, że Czesi w Japonii & Korei nie byli, dlatego będą chcieli bardzo awansować
Heh, no rzeczywiście nie wiem co mi się ubzdurałoAle co to do tego ma ? Przeciez byli w niemczech ;]
A co do grupy to mysle ze powinnismy wyjsc po walce z Czehami .
Dokładnie - Irlandia może namieszać. Pozostali słabi.A mi się wydawało, że każda reprezentacja chce bardzo awansować do MŚ...
Grupa bardzo interesująca, nie za silna, ale nie wolno lekceważyć rywali, zwłaszcza Irlandii. Wiadomo, że o 1 miejsce w grupie będzie rywalizowała Polska z Czechami. Są oni w naszym zasięgu i nie ma co panikować.
Będzie dobrze ????
Ja wiem, ze bylo 2-2, chyba, ze masz jakies inne wlasne zrodla....Słowacja to dobry zespół - pamiętam, że w tym roku przegraliśmy z nimi towarzysko.
Jasne, że niełatwa, ale najłatwiejsza ????Według mnie grupa wcale nie jest taką grupą marzeń jak to wszyscy mówią. Słowacja to dobry zespół - pamiętam, że w tym roku przegraliśmy z nimi towarzysko. Irlandczycy robią duże postępy, więc również łatwo nie będzie zwłaszcza na wyjeździe. Największym plusem jest jednak brak dalekich wyjazdów co wiąże się oczywiście z mniejszym zmęczeniem.
Wie ktoś może kiedy zostaną ustalone terminy spotkań???