>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje MŚ 2010

sawas 27

sawas

Użytkownik

Co myślicie o losowaniu?
Ja uważam, że trafiliśmy do silnej, ale stosunkowo najsłabszej grupy. Porównywalna, ale chyba nieco mocniejsza, są grupy 5. i 8. Z pozostałych reprezentacje pokroju Polski będą miały olbrzymi problem z awansem...

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Najważniejsze, że wszystko blisko no poza jednym wyjazdem do Irlandi Północnej. Komplet zwycięstw u siebie. Z San Marino i Słowenią 12 punktów. Remis w Czechach i wygrywamy grupę :spokodfhgfh:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
... dlatego będą chcieli bardzo awansować :p
A mi się wydawało, że każda reprezentacja chce bardzo awansować do MŚ...
Grupa bardzo interesująca, nie za silna, ale nie wolno lekceważyć rywali, zwłaszcza Irlandii. Wiadomo, że o 1 miejsce w grupie będzie rywalizowała Polska z Czechami. Są oni w naszym zasięgu i nie ma co panikować.
Będzie dobrze ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Pamiętajmy, że Czesi w Japonii &amp; Korei nie byli, dlatego będą chcieli bardzo awansować :p
Ale co to do tego ma ? Przeciez byli w niemczech ;]
A co do grupy to mysle ze powinnismy wyjsc po walce z Czehami .

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ale co to do tego ma ? Przeciez byli w niemczech ;]
A co do grupy to mysle ze powinnismy wyjsc po walce z Czehami .
Heh, no rzeczywiście nie wiem co mi się ubzdurało :p
A mi się wydawało, że każda reprezentacja chce bardzo awansować do MŚ...
Grupa bardzo interesująca, nie za silna, ale nie wolno lekceważyć rywali, zwłaszcza Irlandii. Wiadomo, że o 1 miejsce w grupie będzie rywalizowała Polska z Czechami. Są oni w naszym zasięgu i nie ma co panikować.
Będzie dobrze ????
Dokładnie - Irlandia może namieszać. Pozostali słabi.

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
Według mnie grupa wcale nie jest taką grupą marzeń jak to wszyscy mówią. Słowacja to dobry zespół - pamiętam, że w tym roku przegraliśmy z nimi towarzysko. Irlandczycy robią duże postępy, więc również łatwo nie będzie zwłaszcza na wyjeździe. Największym plusem jest jednak brak dalekich wyjazdów co wiąże się oczywiście z mniejszym zmęczeniem.
Wie ktoś może kiedy zostaną ustalone terminy spotkań???

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
To może. Tak mi sie wydawało. Nie sprawdzałem nigdzie. Ale wiem, że Polakom grało się ciężko i na pewno przegrywali. Być może potem przestałem oglądać i nie wiem jak się zakończyło...

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
Polacy trafili do zdecydowanie najsłabszej gruby,po prostu fart jak ...,Irlandi Płn była najsłabsza z 3 koszyka i nie przewiduje z nimi zadnych problemów,a co do ich postepu to ja bym to ujoł że Healy zrobił postepy a nie Irlandia Płn,jeśli chodzi o najsilniejsza to grupa 1

sawas 27

sawas

Użytkownik
Według mnie grupa wcale nie jest taką grupą marzeń jak to wszyscy mówią. Słowacja to dobry zespół - pamiętam, że w tym roku przegraliśmy z nimi towarzysko. Irlandczycy robią duże postępy, więc również łatwo nie będzie zwłaszcza na wyjeździe. Największym plusem jest jednak brak dalekich wyjazdów co wiąże się oczywiście z mniejszym zmęczeniem.
Wie ktoś może kiedy zostaną ustalone terminy spotkań???
Jasne, że niełatwa, ale najłatwiejsza ????

komarr 4

komarr

Forum VIP
Rowniez mysle iz jest to najlatwiejsza grupa ze wszystkich jakie mogla Polska trafic. Czechy obejda sie bez Kulera (nie wiem jak sie pisze poprawnie) wiec mlodziaki wejda do skladu, do MS 2010 sporo sie zmieni pewnie w skladach ale TOP 3 to bezwzglednie Irl Pln, Czechy i Polska, miejmy nadzieje ze nie potracimy punktow ze slabiakami to walka bedzie o 1 miejsce.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Sukcesem bedzie jak usiągniemy 2-4 pkt z Czechami.
Z Irlandią i Słowacją na wyjezdzie bedzie ciezko
Słowenia - niby slaba ale jednak taka slaba do konca niejest , resztki z Euro 00 i MŚ 02 zostały.
SM - czy SM strzelui chociąz jedną bramnke w eliminacjach ?? a tak an serio to oni dadza nam poprawic staty kilku grajkow.
Barazy lepiej unikac. Jak grupe B wygraja Szwajarzy to Grecja na 2 bedzie. Osobiscie mysle ze do brarzy nieawansuje ktos z 2 lub 7 grupy - za slabe

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Dziwie się,że wszyscy lekceważą Słowację, a wg mnie ogórki to nie są i na wyjeździe o remis nawet będzie bardzo ciężko_Ogólnie grupa wg mnie naprawdę dobra
Anglia-Chorwacja znowu ????
Jak dolosowali Anglię na sali wszyscy śmiechem wybuchli

Do góry Bottom