>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ElekOC - Typy tenisowe

A 76

acapulco

Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie na moim temacie, w którym dzielić się będę z wami moimi propozycjami tenisowymi. Samym tenisem interesuje się już przeszło kilka lat. Wcześniej sam grywałem amatorsko i można powiedzieć że tematyka i ogarnianie samego sportu jest mi bliska. Od jakiegoś czasu postanowiłem dzielić się moimi propozycjami z innymi osobami, co według mnie wychodzi mi dobrze. Tak jak już powiedziałem w temacie będą pojawiały się tylko typy tenisowe. W większości będą pochodziły z Bet365. Od razu mówię - jak ktoś szuka u mnie grania po kursach to niech na to nie liczy. Szukam value w kursach i często są one wysokie. Takim sposobem byłem wstanie ugrać całkiem dużo także mam nadzieję że to na forum się nie zmieni. Nie gram również typów płasko jedną stawką tylko stawkuje każdy zakład względem prawdopodobieństwa. Mianowicie :

1j - Low bet ( stawka 50zł)
2j - Medium bet ( stawka 100zł)
3j - Strong bet ( stawka 150zł)
4j - Bet of the week ( stawka 200-300zł).

To tyle jeśli chodzi o moje granie. Typy będę podsumowywał w edycji każdego posta a co dziesięć zakładów podsumowanie ogólne. Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia tematu !

A 76

acapulco

Użytkownik
Turniej : ATP Challenger Santiago
Rodzaj nawierzchni : Ziemna (clay)
Data rozpoczęcia : 15:30 ; 07.03.2016
Pojedynek : Arthur De Greef - Ruben Ramirez Hidalgo
Typ : Hidalgo
Kurs : 2.20
Buk : Bet365
Stawka : 2j (100zł)​

Pierwszym inauguracyjnym typem, jaki postanowiłem umieścić w moim temacie został pojedynek, który rozegrany zostanie w dniu dzisiejszym w ramach pierwszej rundy turnieju ATP Challenger w Chillijskim Santiago. Na przeciwko siebie staną dzisiaj reprezentujący Belgię Arthur De Greef, który powalczy z Hiszpanem - Rubenem Ramirezem Hidalgo. Spotkanie zapowiada się bardzo interesująco i na pierwszy rzut oka nie ma zdecydowanego faworyta do zwycięstwa. Patrząc po kursach bukmacherzy faworyzują Belga, co w mojej opinii jest błędem. Oczywiście De Greef w tym sezonie gra nieźle i jest po bardzo dobrym turnieju w Rio De Janeiro gdzie odpadł w 1/8 finału jednak mimo to uważam, że umiejętności jakie prezentują obaj zawodnicy w zdecydowanie lepszej sytuacji stawiają 151 rakietę światowego rankingu. Przede wszystkim Ruben jest ograny na tych kortach bardzo mocno. W poprzedniej edycji turnieju doszedł aż do ćwierćfinału prezentując bardzo dojrzały tenis. Ten sezon nie zaczął najlepiej. Porażka w pierwszej rundzie z Fallą w Quito, druga runda w Buenos Aires ( w pierwszej pokonał właśnie Belga 2-0) i porażka w pierwszej rundzie w Rio z Estrellą. Teraz na pewno ma w planie zajść dalej niż pierwsza runda i myślę że ma ku temu bardzo duże szanse bo Arthur to zawodnik, który idealnie leży mu jeśli chodzi o koncepcję gry obu panów. Przede wszystkim Ramirez jest tenisistom, który swoją grę opiera na bardzo mocnych uderzeniach i świetnym rozrzucaniu rywala po rogach. Jego gra kątowa patrząc na tak odległą pozycję w rankingu jest na bardzo wysokim poziomie, czego świadkiem był Belg już w ich pierwszym spotkaniu. De Greef natomiast dużą wagę w swojej grze opiera na serwisie. Gdy ten jest nieco gorszy to nie ma odpowiednich argumentów do tego, żeby przejmować inicjatywę na korcie. I to właśnie to będzie duży problem dla niego w tym spotkaniu. Jak na Hiszpańskich tenisistów przystało również w przypadku Rubena wyśmienicie pracuje gra w defensywie. Bardzo ciężko jest go zabiegać. Ba jest to wręcz niemożliwe bo przy tak różnorodnej grze jaką prezentuje i tak szerokiemu wachlarzowi zagrań ciężko przewidzieć rywalowi co możę w danym momencie zrobić. Ten ranking obu niech tutaj nikogo nie zmyli. Wszystkie argumenty no może poza ostatnią formą są zdecydowanie po stronie Hiszpana. Taki kurs na jego zwycięstwo sam odbieram w formie prezentu obok którego ciężko przejść obojętnie. Sam kurs wart ryzyka i ja osobiście stawiam na wygraną Rubena.

Do góry Bottom