Witam wszystkich bardzo serdecznie na moim temacie, w którym dzielić się będę z wami moimi propozycjami tenisowymi. Samym tenisem interesuje się już przeszło kilka lat. Wcześniej sam grywałem amatorsko i można powiedzieć że tematyka i ogarnianie samego sportu jest mi bliska. Od jakiegoś czasu postanowiłem dzielić się moimi propozycjami z innymi osobami, co według mnie wychodzi mi dobrze. Tak jak już powiedziałem w temacie będą pojawiały się tylko typy tenisowe. W większości będą pochodziły z Bet365. Od razu mówię - jak ktoś szuka u mnie grania po kursach to niech na to nie liczy. Szukam value w kursach i często są one wysokie. Takim sposobem byłem wstanie ugrać całkiem dużo także mam nadzieję że to na forum się nie zmieni. Nie gram również typów płasko jedną stawką tylko stawkuje każdy zakład względem prawdopodobieństwa. Mianowicie :
1j - Low bet ( stawka 50zł)
2j - Medium bet ( stawka 100zł)
3j - Strong bet ( stawka 150zł)
4j - Bet of the week ( stawka 200-300zł).
To tyle jeśli chodzi o moje granie. Typy będę podsumowywał w edycji każdego posta a co dziesięć zakładów podsumowanie ogólne. Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia tematu !
1j - Low bet ( stawka 50zł)
2j - Medium bet ( stawka 100zł)
3j - Strong bet ( stawka 150zł)
4j - Bet of the week ( stawka 200-300zł).
To tyle jeśli chodzi o moje granie. Typy będę podsumowywał w edycji każdego posta a co dziesięć zakładów podsumowanie ogólne. Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia tematu !