>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Ekupon * kilka

wincent 150

wincent

Użytkownik
Czy jeśli chcę puścić jakiś ekupon 5 razy, to muszę generować 5 osobnych numerów na stronie www, czy wystarczy jeden? Tzn. czy po jednokrotnym użyciu numeru jest on jakoś w systemie blokowany? [ i chodzi mi o to żeby nie zwiększać stawki na kupon 5 razy tylko właśnie mieć 5 kuponów ;) ]

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
mówisz o puszczaniu kuponu po zalogoewaniu się na stronie czy bez logowania? ( tzn, że robisz sobie e- kupon i spisujesz/drukujesz kupon i w kolekturze dajesz ten numer/kupon i w punkcie płacisz?

lsc 18

lsc

Użytkownik
mówisz o puszczaniu kuponu po zalogoewaniu się na stronie czy bez logowania? ( tzn, że robisz sobie e- kupon i spisujesz/drukujesz kupon i w kolekturze dajesz ten numer/kupon i w punkcie płacisz?
Przeczytaj tytuł tematu ;]
@Wincent
Wydaje mi się na 90% że jeden starczy

wincent 150

wincent

Użytkownik
Bez logowania. Ale chyba sobie wezmę ich kartę więc wiedza jak jest po zalogowaniu też się przyda ;) Przy czym nie chodzi mi o stawianie więcej niż 1000 pln (bo to chyba niemożliwe).
LSC - dzięki, jeszcze się upewnie na miejscu ????
EDIT : No jednak udało się bez problemów ;) TEmat do zamknięcia

Do góry Bottom