>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Ekstraklasa - Konkurs kuponów dla polskich graczy!!

betway_team 0

betway_team

Użytkownik
Wygraj Darmowy Zakład w naszym konkursie

Specjalnie dla polskich graczy Betway.com oferuje konkurs kuponów na Ekstraklasę! Do wygrania dziesięć darmowych zakładów o wartości 20 PLN.

Wystarczy wypełnić Nasz specjalny kupon i zgarnąć nagrodę!
http://betway.com/partner?track=c35a9fc52bb556c79f8fa540df587a2bf465b940&amp;asset_id=785
]ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ[/url]

Jeśli jeszcze nie jesteś zarejestrowany w Betway.com

Jeśli już posiadasz konto WYPEŁNIJ KUPON

Oferta ważna do 27.02.2009 do godz. 17:45

Jeszcze dzisiaj do godziny 20:45 możesz wziąć również udział w konkursie kuponów na Ligę Mistrzów.
WYPEŁNIJ KUPON

staszi 0

staszi

Użytkownik
Wygraj Darmowy Zakład w naszym konkursie

Specjalnie dla polskich graczy Betway.com oferuje konkurs kuponów na Ekstraklasę! Do wygrania dziesięć darmowych zakładów o wartości 20 PLN.

Wystarczy wypełnić Nasz specjalny kupon i zgarnąć nagrodę!
ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ

Jeśli jeszcze nie jesteś zarejestrowany w Betway.com

Jeśli już posiadasz konto WYPEŁNIJ KUPON

Oferta ważna do 27.02.2009 do godz. 17:45

Jeszcze dzisiaj do godziny 20:45 możesz wziąć również udział w konkursie kuponów na Ligę Mistrzów.
WYPEŁNIJ KUPON
Ale sie wysililiscie...;) Czemu nie doda Pan, ze trzeba zagrac za minimum 20zl. w ostatnich 30 dniach, zeby byc w ogole branym pod uwage ? Marna oferta, to i marne nagrody...

P 12

polak13

Użytkownik
Bez sensu nic nigdzie czytelnie nie pisze że trzeba zagrać za 20 zł rzeczywiście marna oferta i marne nagrody ;/bo co w ogóle to robią niech chociaż napiszą bardzo widocznie ze trzeba im tam zakład zagrać a nie gadają bez sensu.Wysłałem już chyba z 3 takie kupony konkursowe i jestem rozczarowany że nawet nie byłem brany pod uwagę ponieważ nie wysłałem tam nigdy żadnego kuponu a liczyłem że free bet dostane ale cóż mówi się trudno.

O 0

orange00

Użytkownik
Bez sensu nic nigdzie czytelnie nie pisze że trzeba zagrać za 20 zł rzeczywiście marna oferta i marne nagrody ;/bo co w ogóle to robią niech chociaż napiszą bardzo widocznie ze trzeba im tam zakład zagrać a nie gadają bez sensu.Wysłałem już chyba z 3 takie kupony konkursowe i jestem rozczarowany że nawet nie byłem brany pod uwagę ponieważ nie wysłałem tam nigdy żadnego kuponu a liczyłem że free bet dostane ale cóż mówi się trudno.
na tej stronce gdzie wypełniasz kupon jak byk pisze, 3 punkt regulaminu: Zwycięzcy muszą zawrzeć zakład na minimum 20 pln w ciągu minionych 30 dni.

P 12

polak13

Użytkownik
Bardzo przepraszam,moja wina bo źle doczytałem a ja myślałem że jak się wygra freebet to dostaje się go bez żadnego obstawiania u nich czy wpłacania kasy.Ale jak widać to się grubo pomyliłem hehe ;)

betway_team 0

betway_team

Użytkownik
Konkurs kuponów na Ligę Mistrzów został zakończony a zwycięzcy ogłoszeni.

Miło jest nam poinformować, że przygotowaliśmy dla Państwa kolejny konkurs tym razem na weekendowe spotkania.

Ponownie do wygrania 30 freebetow o wartości 10 Euro każdy.

Jeśli jeszcze nie jesteś użytkownikiem Betway http://betway.com/partner?track=c35a9fc52bb556c79f8fa540df587a2bf465b940&amp;asset_id=785
] ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ [/url]

a następnie WYPEŁNIJ KUPON

Przypominamy, iż wciąż trwa również konkurs dla polskich graczy, w którym typujemy mecze Ekstraklasy!

EKSTRAKLASA - WYPEŁNIJ KUPON

Zapraszamy do udziału !

Do góry Bottom