>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EkstraKasa z polskiej piłki

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
Witam wszystkich!

Czas sprawdzić się w temacie polskiej piłki, kursy zawsze są wysokie, ale łatwo też o wtopy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie będę grał single i tylko typy z polskiej piłki, czas pokaże czy ta taktyka przyniesie pożądane rezultaty.
Na razie stawkowanie przewiduje w następujący sposób: 5j, 10j, 15j.
Gram w ComeOn&#39;e i kursy będę podawał z tego buka.

Dzisiejsze kupony zostaną zaliczone jako sierpniowe.

#1 Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin 2 DNB [3,00] 5j ZWROT

Pogoń Szczecin zaczęła nieźle ten sezon, Zwoliński jest w gazie, 2 mecze 2 gole także będą walczyć o dominację na pomorzu. Nie jest to jeszcze zespół poukładany, ale widać, że mają potencjał na niezłą grę. Lechia słabo zaczęła sezon, jak zwykle w Super Meczu pokazali się nieźle, ale nie jestem przekonany, że to przełoży się na grę w ekstraklasie, ciągle mają problem z brakiem skutecznego napastnika. Kurs bardzo zachęca do gry także próbujemy w stronę Pogoni.

Wygrana/Strata: 0j

#2 Podbeskidzie - Cracovia 2 [2,40] 5j

Jak to powiedział Henning Berg - &quot;Podbeskidzie to ta sama drużyna co w poprzednim sezonie, co prawda zmienili trenera, ale przyszło tylko kilku nowych zawodników&quot; ...tfu! wróć! Podbeskidzie nie zmieniło trenera a jak zwykle dokonali rewolucji w składzie, Kato wygląda na solidne wzmocnienie, z tego co zauważyłem w końcówce ostatniego meczu to Szczepaniak też może namieszać z przodu, ale raczej nie wyjdzie w pierwszym składzie. Oczywiście jak to bywa z rewolucjami to potrzeba czasu na zlepienie z tej zbieraniny konkretnej drużyny. Co innego Cracovia, która od momentu przejęcia jej przez Jacka Zielińskiego jest drużyną poukładaną i przegrało tylko jeden sparing! Który trener skwitował: &quot;Za granicą to się nie liczy&quot;. Dobre humory dopisują, tydzień temu w derbach z Wisłą zaliczyli remis. W pierwszej połowie stać ich było na strzelenie kilku bramek, ale brak skutecznego napastnika to problem wielu zespołów z naszej rodzimej ligi.
Stawiam na drużynę poukładaną, czyli Cracovię.

Wygrana/strata: ✅7j

#3 Śląsk Wrocław - LKS Nieciecza 1 [1,74] 10j

Nie będę się tutaj rozpisywał, Śląsk niestety ostatnio nie prezentuje się najlepiej, jednak gram tutaj typowo przeciwko beniaminkowi, ponieważ Nieciecza nie potrafi się odnaleźć w najwyższej klasie rozgrywkowej. Inny wynik niż zwycięstwo Śląska będzie dużą niespodzianką, chociaż może Nieciecza w końcu strzeli bramkę w Ekstraklasie (pierwszy mecz bez celnego strzału, w drugim już się udało celnie uderzyć to może w trzecim bramka?). Ja w to nie wierzę, mam nadzieje, że Pawełek im nie pomoże.

Wygrana/strata: ✅7,4j

#4 Górnik Łęczna - Legia Warszawa 2 [1,66] 15j

Mecz na szczycie! Obie drużyny zdobyły komplet punktów w tym sezonie! Ale wróćmy do konkretów, chyba wszyscy widzą w jakim gazie jest Legia, nie sądzę, żeby Górnik sprawiał im wiele kłopotów. Jednak myślę, że nie będzie kolejnego wysokiego zwycięstwa Wojskowych, ale liczę na gola Nikolicia i 1-0.

Wygrana/strata: ✅10j

Otrzymane punkty reputacji: +4
qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#5 Termalica B-B Nieciecza - Zagłębie Lubin 2 [1,86] 5j

Słoniki w końcu grają mecz u &quot;siebie&quot;, który odbędzie się w oddalonym o niecałe 60 km Mielcu. Grzesiu Lato na pewno cieszy się, że ekstraklasa wraca do Mielca, ale wracając do meczu to Nieciecza będzie się starała zdobyć pierwsze punkty w ekstraklasie grając niedaleko domu. W tygodniu wzmocnił ich Pavol Stano, który ostatnio pozostawał bez klubu, jednak pewnie będzie wzmocnieniem dziurawej obrony Niecieczy jeśli zagra. W poprzednim sezonie w 1. lidze oba mecze pomiędzy tymi zespołami zakończyły się wynikiem 1-1, co nie do końca przemawia za tym typem. Aczkolwiek oglądałem Zagłębie w ostatnich trzech meczach i są na fali wznoszącej, dokonali ciekawych wzmocnień. Słowak Vlasko może być naprawdę dobrym grajkiem jeśli będzie zdrowy, a Janus robi wiele wiatru na skrzydle. W meczu z Jagiellonią w końcu się odblokowali, strzelili 3 bramki (jedna nieuznana) i raz piłkę z linii wybił obrońca Jagi. Termalica nie potrafi odnaleźć się w Ekstraklasie, co prawda jest to pojedynek dwóch beniaminków, jednak w pierwszych meczach było widać w ich grze dużą różnicę poziomów. Stawiam na Miedziowych i liczę, że Nieciecza dalej będzie zagubiona, co prawda niską stawka, ponieważ wygrana z przebudowywaną Jagą nie jest wielkim wyczynem.

Wygrana/strata: ⛔5j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
Dziś, bez analizy, bo nie mam zbytnio czasu.

#6 GKS Bełchatów - Chojniczanka Chojnice 2 DNB [2,10] 5j

Wygrana/Strata: ⛔5j

#7 Chrobry Głogów(-1) - Pogoń Siedlce 1 [2,10] 5j

Wygrana/Strata: ⛔5j

#8 Zawisza Bydgoszcz - MKS Kluczbork 1 [1,6] 10j

Wygrana/Strata: ⛔10j

#9 Lech Poznań - Korona Kielce 1 [1,37] 10j

Wygrana/Strata: ⛔10j

#10 Górnik Zabrze - Jagiellonia Białystok 2 DNB [2,25] 5j

Wygrana/Strata: ✅6,25j

Czarna sobota...

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#11 Olimpia Grudziądz - Lech Poznań 2 [2,05] 5j

Próbujemy na Lecha, chociaż ma wielkie braki kadrowe.

Wygrana/Strata: ✅5,25j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#12 Zagłębie Sosnowiec - Górnik Zabrze 1 dnb [1,95] 5j

Górnik Zabrze ostatnio gra bardzo słabo, Przyrowski w każdym meczu popełnia błędy, a Zagłębie Sosnowiec nieźle wprowadziło się do 1. ligi. Na swoim boisku mogą sprawić niespodziankę i wyeliminować zespół z pobliskiego Zabrza. Jak wiadomo będą to derby i piłkarze z Sosnowca powinni być podwójnie zmotywowani. Jeśli uda im się zagrać poprawnie w obronie to mają szansę na wygraną.

Wygrana/Strata:✅4,75

#13 Wigry Suwałki - GKS Katowice 1 [2,15] 5j ???? słaby bet..

Wigry już zdążyły przegrać w pierwszej kolejce 1. ligi z GKS Katowice na wyjeździe, jednak w Suwałkach mecz będzie całkiem inny. GieKSa na wyjazdach zawodzi, a Wigry u siebie bardzo dobrze grają, w poprzednim meczu pokazały swoją siłę w meczu z Rozwojem.

Wygrana/Strata:⛔5j

#14 Arka Gdynia - Chojniczanka Chojnice 1 [1,95] 5j Arka rezerwowym składem dominowała, a jednak niewykorzystane sytuacje się zemściły...

Arka Gdynia bardzo dobrze zaczęła sezon w którym będzie jednym z faworytów do awansu. Sparingi w ich wykonaniu też wyglądały znakomicie, szczególnie wygrana z cypryjskim APOELem mówi, że zespół z Gdyni jest w dobrej formie. Powinni dziś pokonać Chojniczankę, która nie potrafiła utrzymać w końcówce prowadzenia z będącym w rozsypce GKSem Bełchatów.

#15 Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin 1 [2,35] 5j

Piotr Grzelczak może szybko zapełnić lukę po sprzedanym w pakiecie z Dzalamidze Patrykiem Tuszyńskim. Jak widać Lechia jest prawdziwą kopalnią perełek dla Michała Probierza. W tym meczu liczę, że Łukasz Zwoliński, jeśli zagra, będzie w słabej dyspozycji, ponieważ w głowie na pewno mogła mu zawrócić propozycja z Turcji. Chłopcy Probierza na pewno u siebie będą walczyć o wygraną.

Wygrana/Strata:✅6,75j

#16 Stal Stalowa Wola - Piast Gliwice 2 [2,00] 5j 92 minuta stracony gol na 2-2...

Bardzo przyjemny kurs na Piasta z drugoligowym zespołem. Piastunki nie wystawią najsilniejszego składu, jednak liczę, że Stal, która w meczu z Radomiakiem zagrała bardzo słabo, w tym spotkaniu również nie zaprezentuje dobrej formy. Stal po odejściu Sekulskiego straciła swoją największą broń i ma problemy z poukładaniem gry, dodatkowo w niedzielę rozgrywają mecz derbowy z Siarką i na nim mogą skupić swoją uwagę. W zespole z Gliwic podoba mi się Martin Nespor, który w tym sezonie może powalczyć o koronę króla strzelców, ale wątpliwy jest jego występ. Mam nadzieje, że któryś z innych nowo sprowadzonych napastników będzie chciał się pokazać z dobrej strony.

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
Zacznijmy od małego podsumowania:
Ekstraklasa:✅15,65j
Skuteczność: 4 trafione, 2 przegrane, 1 zwrot
1. Liga:⛔20j
Skuteczność: 3 przegrane????
PP:✅1,75j
Skuteczność: 3 trafione, 3 przegrane
Razem:⛔2,6j

#17 Ruch Chorzów - Wisła Kraków 2 [2,15] 5j

Jutro dopiszę parę słów. Kurs zachęca do gry na Wisłę, w tym roku ma nie odpuszczać PP.

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#18 Korona Kielce - Cracovia 2 [2,35] 5j izzi 0-3

Odkąd Jacek Zieliński objął funkcję trenera Cracovii nie przegrał meczu w lidze, aż do poprzedniej kolejki. Jednak Piast ostatnio prezentuje niezłą formę i w tamtym meczu przewidywałem możliwość przegranej pasów. Trener Zieliński poukładał grę zespołu z Krakowa i prezentuje ona niezłą piłkę z przodu, szkoda, że nie mają strajkera, który gwarantowałby kilkanaście bramek w sezonie. W defensywie też zdarzają im się błędy, ale ogólnie grają lepiej niż poprawnie.

W tej kolejce zmierzą się z Koroną, którą wszyscy skazywali na spadek, a weszła w sezon z przytupem. Korona prezentuje się nieźle, ale bez większych fajerwerków. Zdecydowałem się na grę na czysty win Cracovii, ponieważ w Koronie prawie na pewno zabraknie kapitana Piotra Malarczyka, który trzyma im całą obronę, a także sieje zagrożenie w ataku przy stałych fragmentach gry. Dodatkowo możliwe, że nie zagra odkurzony i znajdujący się w dobrej Paweł Sobolewski.

W drużynie Cracovii wypadł Boubacar Dialiba, który potrafi namieszać z przodu i wprowadza trochę nieszablonowej gry w taktykę Cracovii, trochę jak kiedyś. Saidi Ntibazonkiza. Pasy są po wygranej w Pucharze Polski z nieźle grającym Dolcanem w Ząbkach, a ostatnie dni spędzili na mini zgrupowaniu pod Kilecami. Trener Zieliński jest zadowolony z przygotowań do meczu z Koroną i myślę, że mają duże szanse na wygraną, kurs bardzo zachęcający.

Wygrana/strata:✅6,75

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#19 Piast Gliwice - Legia Warszawa over 2,5 [2,00] 5j 1-2

W tym meczu spotykają się dwie mocne ofensywy, w Legii o bramki powinien zatroszczyć się Nemanja Nikolic, a w Piaście coraz lepiej spisuje się duet Nespor-Barisic.

Wygrana/strata:✅5j

#20 Sandecja Nowy Sącz - Chojniczanka Chojnice 1 dnb [1,71] 5j 3-1

W tym meczu uderzam w stronę gospodarzy, ponieważ Chojniczanka jest po ciężkiej przeprawie w pucharze polski z Arką w Gdyni. Grali tam dość mocnym składem przez 120 minut i karne, a także mają za sobą długą podróż. Sandecja ma swoje problemy, ale zdaje mi się, że powoli wchodzą na swoje tory.

Wygrana/strata:✅3,55j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
Na szybko, bo mecz za chwilę a piszę z telefonu. Zaczynam mały test i gram na strzelców bramek płaską stawką 2,5j
W meczu Piast - Legia stawiam na
#21 Nespor strzeli [4,00] 2,5j
Wygrana/strata: ✅7,5j

#22 Nikolic strzeli [2,40] 2,5j
Wygrana/strata: ✅3,5j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#23 Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów BTS [1,95] 5j uff 2:1
Jaga widać, że mimo ubytków kadrowych prezentuje się nieźle w ofensywie, ale widać brak Michała Pazdana w obronie. Obrona Ruchu też nie jest monolitem, a z przodu strzela Visnjakovs. Kurs na BTS korzystny więc gramy!
Wygrana/strata:✅4,75j
#24 Eduards Visnakovs strzeli [4,75] 2,5j
Ostatnio strzela jak leci, więc gramy na podtrzymanie serii.
Wygrana/strata:⛔2,5j
#25 Piotr Grzelczak strzeli [3,00] 2,5j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#26. Podbeskidzie Bielsko-Biała - Pogoń Szczecin 2 DNB [1,86] 5j 2-3 z nieba do piekła i z powrotem ????
Podbeskidzie mnie nie przekonuje w tym sezonie, zrobili rewolucje kadrową i jedynie Szczepaniak oraz Kato coś wnoszą do tej drużyny. Może za jakiś czas odpalą, ale na ten moment grają bardzo słaby futbol. W czwartek grali 120 minut w meczu pucharu polski z Miedzią. Pogoń Szczecin grała dzień wcześniej i odpadła z Jagiellonią. Pogoń ostatnio notuje 4 mecze bez wygranej, ale w tym meczu liczę na dobrą grę Zwolińskiego i jego bramki. Transfer do Burasporu chyba jednak nie wypali, ponieważ oni ściągnęli jakiegoś innego napastnika. Łukasz ma przed sobą niezłą przyszłość, jeśli będzie pracował tak jak do tej pory.
Wygrana/strata:✅4,3j
Dodatkowo gram.
#27 Zwoliński strzeli [3,00] 2,5j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#28 Pogoń Szczecin - Wisła Kraków BTS [1,86] 5j 1-1

Obie drużyny w 4 na 5 ostatnich meczy notowały BTSy. Tak samo obie drużyny mają swoje problemy w obronie, jak i atuty w ataku. Trener Wisły walczy o swoją posadę, więc musi zagrać ofensywnie w Szczecinie, a nie wyobrażam sobie, żeby Pogoń u siebie czegoś nie strzeliła.

Wygrana/strata:✅4,3j

#29 Zwoliński strzeli [2,75] 2,5j oj chyba Łukaszowi transfer zawrócił w głowie... zbyt nerwowy był na boisku..

Próbujemy jeszcze raz na Łukasza

#30 Zawisza Bydgoszcz - Miedź Legnica 1 [2,10] 5j 4-1

Bardzo mnie przekonuje ten kurs na Zawiszę, w ostatnich dwóch meczach zaczęli nieźle grać.

Wygrana/strata:✅5,5j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
Ogólnie temat jest ✅27,55j
Śląsk Wrocław - Podbeskidzie 1 [1,60]⛔ 1-1 ach ten Flavio
Wisła Płock - Pogoń Siedlce 1 [1,25]⛔ 0-2 Jednak Pogoń nie będzie chłopcem do bicia
AKO [2,02] 5j

Miałem zagrać na sam Śląsk większą stawką, ale jednak ta drużyna nie jest dla mnie &quot;pewniakiem&quot;, często rażą nieskutecznością, ale może w końcu Biliński się rozstrzela, albo Flavio... Bo chyba na dobre mu wychodzi brak brata na boisku. Z drugiej strony w tym meczu staje drużyna, która od początku sezonu mnie nie przekonuje, pisałem o niej w poprzednich analizach i może widać mały postęp w ich grze, ale dla mnie to za mało. Szkoda, że trener Kubicki od razu mocniej nie stawiał na Szczepaniaka, bo on przez te kilkanaście minut meczu z Legią mi zaimponował, a później potwierdził to kiedy dostał większy kredyt zaufania. Ten zawodnik może dziś namieszać w obronie Śląska, ale uważam, że to za mało na wrocławian.
Drugi typ w tym dublu jest na Wisłę Płock. Niektórzy na tym forum uważają, że grają piach, ale jak dla mnie jest to niezły zespół i powinien poradzić sobie z Pogonią Siedlce, z której odeszło wielu zawodników i wielu przyszło. Kurs jest dość niski i jak na I ligę niezbyt zachęcający, ale ciężko mi tu przewidzieć inny rezultat niż wygraną gospodarzy.
Wygrana/strata:⛔5j
#32 Cracovia - Jagiellonia Białystok 2 DNB [2,75] 5j
1-1 Zwrot
Wygrana/strata:0j
#33 Cracovia - Jagiellonia Białystok over 2,5 [1,95] 5j 1-1 szkoda...
Tutaj opiszę oba powyższe typy, ponieważ dotyczą jednego meczu. Oba zespoły do tego meczu przystępują bez większych osłabień, także liczę na bardzo dobry ofensywny futbol z obu stron. Mam nadzieje, że dziś bramek przy Kałuży nie zabraknie i over 2,5 zostanie sowicie pokryty. Ofensywy Jagiellonie nie ma sensu komentować, ona jest po prostu bardzo dobra, po stronie Cracovii wygląda to trochę gorzej, ponieważ brakuje skutecznego napastnika. Obrona Pasów mnie nie przekonuje, ponieważ potrafi popełniać proste błędy, nawet w ostatnim meczu z Koroną, wygranym 3-0 powinni stracić przynajmniej 2 bramki, ale mieli dużo szczęścia.
Co do typu na wygraną Jagi to liczę na przełamanie i pierwszą wygraną z Cracovią na wyjeździe, ponieważ każda seria się kiedyś kończy. Ale co do twardszych faktów to Jaga gra bardzo dobrą piłkę, a trener Probierz potrafi wypatrzyć mankamenty w taktyce rywala i odpowiednio ustawić zespół. Poprzedni mecz pokazał jak gra Jagi praktycznie nakryła Ruch czapką, a wynik 2-1 był dla Niebieskich najmniejszym wymiarem kary.
#34 GKS Katowice - MKS Kluczbork 1 [1,76] 5j 5-1 Goncerz dobrze mówił
Oba zespoły po trzech kolejkach mają po 3 punkty. Szczególnie wygrana na wyjeździe z Zawiszą beniaminka z Kluczborka robi wrażenie, jednak Zawisza nie weszła zbyt dobrze w sezon, w tym momencie to już wygląda inaczej. Drużyna MKSu pokazała, że potrafi strzelać bramki, jednak ma też swoje problemy w obronie. GKS ma o wiele większy potencjał kadrowy z ich etatowym snajperem Grzegorzem Goncerzem na czele i są zmobilizowani do wygranej na własnym podwórku.
Wygrana/strata:✅3,34j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
Oczywiście próbuje dalej na strzelców bramek, jednak po świetnym początku, nie jest już tak kolorowo. Dziś mocna próba i zobaczymy jak się to prezentuje.
#35 Eduardas Visnjakovs strzeli [3,60] 2,5j
Wygrana/strata:✅6,5j
#36 Emil Drozdowicz strzeli [3,75] 2,5j

#37 Kamil Biliński strzeli [2,65] 2,5j

#38 Flavio Paixao strzeli [2,65] 2,5j

#39 Grzelczak strzeli [4,00] 2,5j

#40 Maciej Gajos strzeli [5,00] 2,5j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
Dziś nie chce mi się pisać analizy, bo jestem po weselu, a wczorajsze wyniki trochę dały mi w kość.. Miałem dziś grać na Piasta DNB, ale jakby wczoraj było lepiej to chętniej bym się na to zdecydował. Za to zagram, że Nespor strzeli.

#41 Legia Warszawa (-1,5) - Korona Kielce 1 [1,92] 5j

Wygrana/strata:

#42 Martin Nespor strzeli [4,50] 2,5j

Wygrana/strata

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
Dziś nie chce mi się pisać analizy, bo jestem po weselu, a wczorajsze wyniki trochę dały mi w kość.. Miałem dziś grać na Piasta DNB, ale jakby wczoraj było lepiej to chętniej bym się na to zdecydował. Za to zagram, że Nespor strzeli.

#41 Legia Warszawa (-1,5) - Korona Kielce 1 [1,92] 5j

#42 Martin Nespor strzeli [4,50] 2,5j

???? mogłem grać na tego Piasta DNB.. przerzucie było dobre...

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#43 Piast Gliwice - Górnik Łęczna 1 [1,86] 10j
Wygrana/strata:✅8,60j

#44 Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów X2 [1,95] 5j

#45 Martin Nespor strzeli [2,65] 2,5j

#46 Gerard Badia strzeli [4,00] 2,5j

#47 Łukasz Zwoliński strzeli [3,00] 2,5j

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#48 Górnik Zabrze - Cracovia over 2,5 [2,00] 5j 1-1
#49 Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa 1 DNB [2,50] 5j zwrot 1-1
Wygrana/strata:0j
#50 Wisła Płock - GKS Bełchatów 2 DNB [2,65] 5j 2-0
#51 Wigry Suwałki - Stomil Olsztyn 1 [2,05] 5j 1-2

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
Statystyki za Sierpień:
Ogólnie:⛔11,51j

Ekstraklasa:✅24,35j
1. Liga:⛔17,61j
Puchar Polski:⛔3,25j
Strzelcy goli:⛔15j

Yield: -5%

Słaby pierwszy miesiąc... Niepotrzebnie próbowałem grać na strzelców goli, bo mi to totalnie nie wyszło. Gdyby nie ten eksperyment to byłby mały plus.

qbix101 20

qbix101

Użytkownik
#52 Lechia Gdańsk - Korona Kielce BTS [1,95] 5j

#53 Legia Warszawa - Zagłębie Lubin over 2,5 [1,95] 5j
Wygrana/strata:✅4,75j

Do góry Bottom