>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

eKonto w mbanku

K 0

kris7777

Użytkownik
Witam, zakladam wlasnie eKonto w mbanku. Nie znam sie na tym wogole dlatego prosze o pomoc. Załączyłem screena z formularza rejestracji.

Co tam ma byc zaznaczone? Usluga maklerska wydaje mi sie byc zbedna.

Chcac dostac od nich karte dzieki ktorej bede wyplacal pieniadze z bankomatu mam zaznaczyc &quot;wnioskuje o karte kredytowa visa classic&quot;?

Z góry dzieki za odpowiedzi

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Usługi maklerskie to jak chcesz kupować akcje na giełdzie.
Karta kredytowa visa classic wydaje mi się, że jest taką podstawową kartą do wypłaty kasy z bankomatu, ale głowy nie dam, bo nie mam tam konta.

A 2

algorytm

Użytkownik
karta kredytow to kredytowa i nie jest zadna podstawową słuzaca do wyplat z bankjomatu bo takimi sa kart debetowe.
ja mam prosbe do kolegi kriss777 popros rodzica o pomoc bo widze ze i tak bedziesz potrzebowal ich pelnomocnictwa skoro nie odrózniasz karty kredytowej od debetowej

A 2

algorytm

Użytkownik
przeczytaj zresztą co masz w usludze ekonto :
RACHUNKI osobiste
Zaspokoją Twoje podstawowe potrzeby w świecie bankowości. Umożliwią dostęp do pełnej oferty mBanku.
* 0 PLN za otwarcie i prowadzenie, bez wymaganych wpłat i obowiązku utrzymywania minimalnej kwoty.
* 0 PLN za dostęp przez internet, telefon, mSIM, oraz SMS.
* 0 PLN za wydanie i korzystanie z KARTY debetowej.
* 0 PLN za przelewy wykonane przez internet.

V 256

vernix

Użytkownik
Karta jest automatycznie dodawana do rachunku i upoważnia do wypłat z banku, bankomatów oraz wpłat we wpłatomacie. No i bez rodziców się nie obejdzie.

A 2

algorytm

Użytkownik
Algorytm, ekspercie zabłysnąłeś ;)
Ale tej karty raczej by nie dostał bo nie ma zdolności kredytowej, tak mi się wydaje.
wiesz nie trzeba miec konta w danym banku by wiedziec ze karty kredytowe nie sa podstawowymi kartami do konta sluzącymi do wyplat z bankomatu cz platnosci bezgotowkowych. ????

K 0

kris7777

Użytkownik
Karta jest automatycznie dodawana do rachunku i upoważnia do wypłat z banku, bankomatów oraz wpłat we wpłatomacie. No i bez rodziców się nie obejdzie.
Czyli z tego co widze nie musze miec tej &quot;Visa Classic&quot;, bo dadzą mi automatycznie odpowiednia karte

ps. jestem pelnoletni wiec bez rodzicow sie powinno obejsc ;p

Pozdrawiam

V 256

vernix

Użytkownik
Czyli z tego co widze nie musze miec tej &quot;Visa Classic&quot;, bo dadzą mi automatycznie odpowiednia karte

ps. jestem pelnoletni wiec bez rodzicow sie powinno obejsc ;p

Pozdrawiam
Tak ona jest niepotrzebna, chyba ze chcesz wziąć jakiś kredyt :-D

D 0

dreamer_21

Użytkownik
Ile czekaliście na telefon od kuriera? Mija już 10 dzien odkąd złożyłem wniosek i nikt do mnie nie dzwonił ;/
Ja Czekalem Miesiac ... I Nic ... Cisza ... Zadzwonilem Juz nie Pamietam pod Jaki Numer ale Napewno do MABNKU pod Koniec tyg. powiedzialem jasno i prosto ze nie bede wiecej czekal ... ze jesli kurier nie przyjedzie do konca tygodnia rezygnuje z ich Uslug prowadzenia Konta w Ich Banku ze skorzystam z Innego Internetowego Banku Jakos na 2 Dzien czy 3 Dostaje Tel. Od Kuriera ze jest juz Blisko i jak ma Dojechac ????

Ciekawe tylko jestem czy jakbym nie zadzwonil czy musialbym jeszcze czekac ... ale czekalem z Miesiac

K 0

kris7777

Użytkownik
No i zadzwonili ???? Jutro przyjezdza kurier z umową ????

W mailu dostalem wiadomosc o tym ze aby miec bezplatna usluge SFI (supermarket funduszy inwestycyjnych) nalezy podpisac umowe w obecnosci kuriera. A kilka linijek wyzej pisze ze nalezy podpisac wszystkie dokumenty jakie bedzie mial kurier.

Oto lista wszystkich dokumentow:
1. Regulamin otwierania i prowadzenia rachunków oszczędnościowo-rozliczeniowych i oszczędnościowych w mBanku,
2. Regulamin korzystania z usług Supermarketu Funduszy Inwestycyjnych,
3. Regulamin wydawania i używania debetowych kart płatniczych w mBanku
4. Regulamin świadczenia przez mBank usług przyjmowania i przekazywania zleceń nabycia lub zbycia instrumentów finansowych
5. Regulamin kredytów konsumpcyjnch dla osób fizycznych w mBanku.
5.Taryfę prowizji i opłat bankowych

I moje pytanie: jak chce miec konto tylko w celu wpłat i wypłat (żadnych inwestycji i usług maklerskich) to które z w/w umów musze koniecznie podpisac?

Pzdr

K 0

kris7777

Użytkownik
Jeśli podpisalem umowe to moge w tym samym dniu cos wplacic na moj rachunek czy musze czekac az mbank dostanie te dokumenty i przysle dokumenty?

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
u mnie kurier zawitał już po 3 dniach od złożenia wniosku ???? . Składałem go miesiąc temu

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
mam takie pytanie : w czwartek kurier dzwonil do mnie, ale nie moglismy sie umowic i mowil ze zadzwoni w poniedzialek. nie zadzwonil. myslicie ze moge do niego zadzwonic i zapytac ocb?

Do góry Bottom