>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Egzamin zawodowy 2008

G 0

grege01

Użytkownik
Jako, że matura powoli dobiega końca, a niektórych (w tym mnie) czeka jeszcze egzamin zawodowy postanowiłem załozyć ten temat.

Mam kilka wątpliwości dotyczacych owego egzaminu tak więc zwracam się do szanownych forumowiczów z prośbą o wyjasnienie kilku kwestii. A mianowicie:

Skończyłem technikum czteroletnie o kierunku technik elektronik (specjalizacja systemy i sieci komputerowe). Są podobne pewne standardy egzaminacyjne według których zostaną ułożone pytania na ten egzamin. Tylko właśnie nie wiem za bardzo gdzie one są. Na stronie http://www.cke.edu.pl/index.php?option=content&amp;amp;task=view&amp;amp;id=64&amp;amp;Itemid=78 są jakies standardy ale z tego co widze co tam pisze to dotyczy to zasadniczych szkół zawodowych i szkół policealnych. A gdzie sa standardy dla techników?

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Jako, że matura powoli dobiega końca, a niektórych (w tym mnie) czeka jeszcze egzamin zawodowy postanowiłem załozyć ten temat.
Mam kilka wątpliwości dotyczacych owego egzaminu tak więc zwracam się do szanownych forumowiczów z prośbą o wyjasnienie kilku kwestii. A mianowicie:
Skończyłem technikum czteroletnie o kierunku technik elektronik (specjalizacja systemy i sieci komputerowe). Są podobne pewne standardy egzaminacyjne według których zostaną ułożone pytania na ten egzamin. Tylko właśnie nie wiem za bardzo gdzie one są. Na stronie http://www.cke.edu.pl/index.php?option=content&amp;amp;task=view&amp;amp;id=64&amp;amp;Itemid=78 są jakies standardy ale z tego co widze co tam pisze to dotyczy to zasadniczych szkół zawodowych i szkół policealnych. A gdzie sa standardy dla techników?
ooo proszę kolega po fachu ????
ja zamiast sieci wybrałem automatykę przemysłową.
a co do egzaminu to będzie cieżko przynajmniej zdać tą część praktyczną czyli teoretyczną w sumie ????

getosk8 0

getosk8

Użytkownik

Witam :p

Heh no ja też własnie kształce sie w tym kierunku... Systemy i sieci komputerowe, tyle ze dopiero 2 klasa (prawie 3 juz ;)) co do egzaminu to w sumie nie wiem, ale mysle ze warto zapytac jakiegos nauczyciela od przedmiotow zawodowych lub tam gdzie miales warsztaty... Ja w tej chwili je mam i nauczyciele non stop mowia cos o tym egzaminie takze sa w temacie ???? Wiem tez ze w zeszlym roku na przyklad u nas przed egzaminem byl jakis &quot;cynk&quot; ze bedzie zasilacz lub cos tam :p nie pamietam dokladnie co... To tyle ????

Pozdro ????

G 0

grege01

Użytkownik
Mi nawet całkiem dobrze. Tzn. mysle że 50% bedzie. Chociaz niektóre pytania były dosyć trudne(oczywiscie z części z elektroniki), bo z przedsiebiorczości pytania rozwiazałby srednio inteligentny pantofelek:jezora:
Teraz wypadałoby się zacząć martwić cześcią praktyczną

Do góry Bottom