>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EFortuna

T 0

tenzly

Użytkownik
Postawiłem kupon i system mi wygenerować dwa kupony od razu napisalem maila bo się dodzwonić nie. Moglem dostałem wiadomość ze nie można wycofac oczywiście stawka była bardzo duża, co teraz tym zrobić ktoś pomoże?

jozzy22 876,3K

jozzy22

Użytkownik
Postawiłem kupon i system mi wygenerować dwa kupony od razu napisalem maila bo się dodzwonić nie. Moglem dostałem wiadomość ze nie można wycofac oczywiście stawka była bardzo duża, co teraz tym zrobić ktoś pomoże?
modlić się żeby weszło

gonsack 1,1K

gonsack

Użytkownik
Napisałeś do nich o błędzie przed czy po rozliczeniu zakładu? W sensie czy niezależnie od tego czy byś miał szansę na wygraną i tak chciałeś anulowania zdublowanego zakładu? Można się tylko domyślać gdybyś wygrał to drugi kupon od razu by Ci rozliczali jako zwrot. Jak nie chcą zwrócić stawki zdublowanego kuponu to jedyne co Ci pozostaje to udać się do rzecznika praw konsumenta i wtedy znalazł by się paragraf na takie działanie (tutaj właśnie byłoby bardzo ważne, w którym momencie upomniałeś się o anulowanie zdublowanego kuponu).

T 0

tenzly

Użytkownik
Zaraz po zaksięgowaniu kuponu, dosłownie 5 minut oczywiście żaden mecz się jeszcze nie rozpoczął co dalej robić? Mówią żeby pisać reklamację ale pewnie i tak oddała zgłosić się do. Tego rzecznika?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Będziesz mógł się zgłosić do RPK dopiero po wyczerpaniu drogi na reklamację i przy niekorzystnym jej wyniku.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Niestety będzie z tym problem, to żmudna praca w dodatku jeśli pierwsze spotkanie już się rozpoczęło będzie dodatkowy problem.
Co z Twoją koncentracją kolego @Doberman? ????
Bo przecież autor wątku jasno napisał, że zgłosił to przed rozpoczęciem się któregokolwiek meczu:
Zaraz po zaksięgowaniu kuponu, dosłownie 5 minut oczywiście żaden mecz się jeszcze nie rozpoczął co dalej robić? Mówią żeby pisać reklamację ale pewnie i tak oddała zgłosić się do. Tego rzecznika?

Do góry Bottom