>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

E-sport okiem KNS'a

Status
Zamknięty.
kns_esport 224,1K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Witam, śledzę forum od dłuższego czasu, postanowiłem założyć konto i podawać swoje typy z analizami, głownie będzie to dziedzina e-sportu CS:GO, posiadam ogromną wiedzę oraz doświadczenie, postaram się wszystkich oglądających tutaj zagwarantować dawkę udanych typów.
Nie zabraknie koszykówki, piłki ręcznej i piłki nożnej. Osobiście unikam tenisa i hokeja - o tym nie wiele wiem . Zbliżają się turnieje e-sportowe więc będzie co "pograć" . Niestety dziś słaba oferta CS:GO , może pojawi się coś z LIGI NARODÓW.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +181
kns_esport 224,1K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Fnatic - Dignitas
WIN DIGNITAS
KURS: 4.10

EWINNER

W tym spotkaniu idę w strona doga, obydwa zespoły totalnie bez formy . Fnatic to nie jest ten zespół co rok temu , widać ze lanowo kompletnie im nie idzie. O 14,00 mam derby Szwecji, mecz BO3, mecz z cyklu 50/50 . Wiadomo zespołowo i indywidualnościami Fnatic na papierze wygląda o wiele lepiej, mamy krimza, brollana, JW, flushe . Ja liczę natomiast na indywidualności zespołu Dignitas, f0rest, friberga i hellzerka. Mówi sie o odejściu JW, słabe występy Goldena, krizm wachania formy, jedynie brollan ostatnio coś strzela. Uważam ze zostaną zagrane mapy nuke,inferno, train. Nuke powinno stanąć po stronie dignitast, inferno jest to mapa na której najlepiej gra fnatic a train to juz 50/50 . Kurs w granicach 1.30 dla mnie byłbym za dużym ryzykiem graniem w strone fnatic, jesli przegraja te spotkanie i odpadną z turnieju możemy spodziewać się diametralnych zmian w zespole ( sami nie wiemy czy zawodnicy sami tego nie chca) . DIGNITAS w tym składzie nie graja jakoś długo ja liczę tu na indywidualności i odrrobine farta mam nadzieje H4RR3 i STRETA nie beda mocno odstawać i pomogą pozostałej trojce zdobywać rundy ( to bardzo ważny aspekt) . Dignitas dawno nie grali na prestiżowych turniejach, są głodni tego. Wiadomo ze grali ostatnio z drużynami z rankingu 50+ i nadal przegrywali, ale tak jak napisałem to tez są derby, słabe dyspozycje drużyn idę w strona doga, mecz nie długo zapraszam do oglądania.

Wynik: 2:0 ➖➖

Ostatnia edycja:
kns_esport 224,1K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
FORZE- DIGNITAS
WIN DIGNITAS
KURS: 2.87
STS

Idę po raz kolejny w stronę Dignitas, po meczu z fnatic widać ze idą do góry, nadal błędy, ale skillowo wcale nie jest tak źle, zabrakło tez szczęścia mapa powinna zostać urwana, strona tt w ich wykonaniu nie jest taka zła na jaka sie spodziewałem, forze mocni indywidualnie, zespołowo tez, drabinka przegranych , inferno pikniete przez forze na plus dla dignitas bo w spotkaniu z fnatic gdzie to była ich mapa wyglądali bardzo mocno, następna nuke mapa dignitas, nie zdziwiłbym sie jak tutaj zobaczymy 2;0 dla dignitas . Pozdrawiam.
Przepraszam za chaotycznie napisany tekst ale czas mnie gonił .
Powodzenia
Win:1:2
➕

Ostatnia edycja:
kns_esport 224,1K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Illuminar - Wisła Kraków
Win Illuminar
Kurs: 2.07

STS

Mamy finał Polski, lekkim faworytem wśród bukmacherów jest Wisła. Ja stawiam na Illunminar : snax, mouz, frazy, reatz, vegi VS szpero, mynio,ponczek, jedqr i hades. Finały rządzą się swoimi prawami idę w stronę illu, liczę na to że zimna krew i doświadczenie Snaxa poprowadzi do zwycięstwa. Na pewno wielkim pojedynkiem w meczu będzie SNAX vs SZPERO . Teamplejowo dla mnie osobiście są lepsi, wspaniałe CT na takich mapach jak : nuke, miraż czy train. W głowie mi zostało że illuminar gra z głowa, kontrolowanie ekonomii i brak głupich decyzji ffa, raczej skupiają się na tym co było przygotowane na treningach. Nie mówię, że będzie to gładkie zwycięstwo ale tak jak wspomniałem wcześniej doświadczenie jest głównym aspektem, bo obydwa zespoły grają na wysokim poziomie. Wszystko zależy od dyspozycji, jeśli Wisła nie wejdzie od początku w te spotkanie, może sie rozczarować i łatwo nie będzie jej wygrac. Na pewno wspaniałe widowisko. Najprawdopodobniej transmisja na polsat games.

win: 2:1

Ostatnia edycja:
kns_esport 224,1K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Sprout - HellRaisers
Over 2,5 mapy
Kurs: 2,07

Ewinner
csik.png

Dzisiaj o 19 w ramach ESEA zagra Sprout z HellRaisers. Mój typ to over 2,5 mapy . Moim zdaniem grają dwie wyrównane drużyny bukmacherzy nie docenili HR bo kursy się wahają 1.29 na korzyści Sprout a HR 2.95 . Jeśli chodzi o rozgrywki EASA bilans tych drużyn wygląda następująco :
# Sprout - 17 meczów - 15 Win - 2 Lose
# HR - 17meczów - 16 Win - 1 Lose
Jest to pierwszy mecz półfinałowy , stawką jest 12 500 $.
Sprout w ostatnich czasach rozgrywa bardzo dużo spotkań jutro przed nimi rozpoczyna się kolejny turniej BLAST. Uważam, że takie granie wielu spotkań w krótkim odstępie czasu nie jest dobrym czynnikiem dla zawodników/drużyny. Co za tym idzie ? "Przetrenowanie. przemęczenie " - wiele spotkań z różnymi zespołami z wszelkich klas, brak stablizacji taktyk wyczucie przeciwnika, nie da się grać z każdym przeciwnikiem na tych samych mapach a zarazem każdej mapy nie można mieć wyskilowanej na wysokim poziomie przez taką drużyną jaka jest jeszcze Sprout . Ciężko mi jest ocenić na jakim turnieju się skupią ale myślę właśnie że będzie to ESEA, Przeciwnicy na podobnych poziomach plus pozostała już krótka droga do finału . Też co skutkuje ostatnimi wynikami co przemawia za moim typem + 2,5 mapy . Sprout dużo spotkań rozgrywało BO1 , jeśli chodzi o BO3 to jeśli wygrywali to zazwyczaj byłoi to 2;1 i to oni byli w roli faworytów, a jeśli przegrywali to 2:0 w plecy, więc jak widać z traceniem map nie mają problemów .

HellRaisers nie wiem czemu większość ich spotkań jak śledziłem kursy były w granicy 2+ . Jak widać zaskoczenie . Faza grupowa ESEA pierwsze miejsce w tabeli, HR to też stosunkowo nowy skład, kiedyś HR reprezentowało obecne Virtus Pro . Tutaj sytuacja się powtarza jak w Sporut dużo rozegranych BO1, ale jeśli to były BO3 to nawet gdy przegrywali to udawało się zazwyczaj wyrwać mapę.. Bardzo mocne nuke, train i d2 . Uważam, że dwie z tych 3 map pojawią się w mappulu. Tutaj jest podobnie jak w przypadku Sprout droga do finału nie daleka, pieniążki i prestiż do wygrania jest, pełna mobilizacja, nie widzę tutaj 2:0 sprout , bardziej się obawiam wygranej HR 2;0, ale jednak myślę że obydwie drużyny na swoich mapach odniosą zwycięstwo .

Ostatnia edycja:
kns_esport 224,1K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Mousesports - Godsent
Długo siedziałem nad tym meczem, nie wiedziałem z której strony go ugryźć, z moich obliczeń wychodzi, że pierwsza mapa będzie inferno która wybierze Godsent, cięzko jest odbijać po ct gdy paczka jest juz zaplantowana. Próba sejwowania broni po ct - doczego zmierzam 1 . mapa - Każda drużyna powyżej 1 rundy wygranej przez wybuch bomby (bez dogrywki) @1.85. Nawet gdy nie będzie inferno na 1 mapie to przeanalizowałem ostanie 5-10 map obydwu drużyn to w większości spotkań paczki wybuchały po minimum 2x dla każdej stron, kurs warty uwagi oraz typ.

NIP - C9
Nowy skład C9 w którym rozegrali tylko razem 2 mecze, nie sądzę by wygrali nad szwedami , NIP dość słaba dyspozycja ostatnimi czasy, ale czas na przełamanie, bo jest o co grać i kim walczyć. Kurs @ 1,47 nie najgorszy, myslałem nad 2;0 ale że ostatnio gra ich jest nie równa to obawiam się, że gdzieś mogą stracić mapkę. Jak jakaś nadzwyczajna niespodzianka sie nie wydarzy to NIP win.

Mousesports - Godsent / 1 . mapa - Każda drużyna powyżej 1 rundy wygranej przez wybuch bomby (bez dogrywki) @1.85

Ninjas In Pyjamas - Cloud9 / wygrana NIP @ 1.47

AKO: 2,72

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom