>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

E kupon w sts, jak działa?

M 0

mixeerrr

Użytkownik
Połowicznie już doszedłem do tego, jak to działa. Jednak mam jeszcze parę pytań. Po wypisaniu e-kuponu na sts, w sensie takim, że już mam numer kuponu, który wygenerowała mi stronka, co zrobić dalej? Czy dokonać wpłaty trzeba przed rozpoczęciem się pierwszego meczu, może podczas meczu, czy może można równie dobrze po zakończeniu meczu? Raz zrobiłem tak, że spisałem sobie nr e-kuponu i pojechałem do zakładu naziemnego przed rozpoczęciem, podałem tam ten numer i zapłaciłem za kupon. A czy jeśli spóźniłbym się z zapłatą do rozpoczęcia spotkania, kupon mi przepada?
Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Firma STS ma tu swój oddzielny wątek na forum:
http://forum.bukmacherskie.com/f190/
i to tam jest najlepsze miejsce do pytań tej firmy dotyczących.

E-kupon jest jedynie ułatwieniem, zarówno dla grającego w punktach naziemnych, bo zyskuje on pewność że obsługa kolektury nie popełni zdarzającego się niekiedy błędu przy wprowadzaniu wielu danych ( nr zdarzenia/typ ) z tradycyjnej kartki z zakładami na kuponie, a pracownik kolektury ma przy e-kuponie ułatwione zadanie, wprowadzając o wiele mniej znaków.

E-kupon nie ma nic wspólnego z grą w necie opłacaną pieniędzmi z depozytu, czyli konta w STS należącego do zarejestrowanego tam u nich gracza, tak więc dopiero po nadaniu i opłaceniu e-kuponu bezpośrednio w kolekturze, przestaje on być bytem wirtualnym bez żadnej wartości.

A czy jeśli spóźniłbym się z zapłatą do rozpoczęcia spotkania, kupon mi przepada?
W takiej sytuacji gdy się ew. spóźnisz, z kuponu wyleci/wylecą zdarzenia już rozpoczęte.

.

Do góry Bottom