>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

E-hazard za granicą

Q 49

quru

Użytkownik
Witam. Nie widzę takiego tematu, więc postanowiłem założyć. Moje pytanie w jakich krajach wolno, a w jakich nie wolno grać w zakładach bukmacherskich przez internet co więcej będąc obywatelem Polski.

Gdzieś kiedyś przeczytałem (być może na tym forum), że komuś bukmacher zablokował konto, z uwagi na niemieckie IP. Jak to jest z innymi krajami? Wybieram się na Chorwacje, myślę, że jak będę miał dostęp do internetu to zagram. Pytałem na czacie zarówno Bet365 jak i expekt (a więc pewnie Betclic też) zezwala na grę z Chorwacji.

Interesują mnie głównie takie kraje jak: Słowacja, Węgry, Ukraina, gdyż w innych dawno nie byłem. Ale też USA (być może w przyszłym roku się wybiorę jak dostanę wizę).

Głównie chodzi mi o to czy dany bukmacher zezwala na taką grę, ale też czy prawo danego kraju zezwala.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Generalnie to sam sobie odpowiedziales...pytales na czacie i Ci odpowiedzieli. Jest to najprostsza i najskuteczniejsza droga do uzyskania poprawnej odpowiedzi na temat gry u danego buka za gtanica bedac obywatelem rp.

Do góry Bottom