>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

e fortuna- likwidacja konta

E 0

ene

Użytkownik
Czesc. wiem ze temat nie jest w miejscu w którym powinien byc, ale nie znalazłam tematu do tyczących e fortuna
Założyłem konto na e fortuna 2 lata temu, nie wygrałem nigdy większej kwoty( moze w sumie bedzie to 200 zł z kuponów po 10, 20zł)
i tez ngdy nie wypłaciłem zadnej kwoty.
czy musze rozliczac się z tych wygranych w US?
a teraz wazniejsze pytanie- chce usunąć konto. Czy moge zrobic to w punkcie stacjonarnym? czy dostane zaswiadczenie ze moje konto zostało usuniete?
jak długo e fortuna bedzie przechowywac moje dane??i jak długo beda chronione?
boje sie ze moje dane zostana gdzies wykorzystane np do wziecia kredytu itd;/ prosze o dopwowiedz.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Nie musisz się rozliczać z wygranych wygranych pieniędzy z US, to bukmacher się rozlicza z US między innymi 12% podatek od każdego kuponu.
Podczas zakładania konta do każdego na maila przychodziła umowa w formacie pdf którą trzeba było wydrukować, tam powinno być wszystko napisane kiedy i jak wypowiedzieć umowę na prowadzenie konta internetowego efortuna. Odnośnie zaświadczenia to dostaniesz. Podobnie jak banki buki internetowe po zamknięciu konta muszą przez jakiś okres czasu przechowywać dane osobowe i transakcje klientów.
Żyjemy w takich czasach że musimy wielu podmiotom udostępniać swoje dane między innymi bankom, firmom telekomunikacyjnym, pracodawcą itp. Przypadki wykorzystania tych danych do oszustw czy innych przestępstw są znikome i mało prawdopodobne.

Do góry Bottom