>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dziwny problem z rozliczeniem ;/

K 0

karpik22

Użytkownik
Witam mam problem w Sportingbecie z rozliczeniem kuponu

postawilem w meczu meczu hokejowym Bern - Fr.Gotteron ze bedzie +5.5 bramki , w koszyku zakladow widnialo powyzej(+5.5) 2.40 i dalem wnies zaklad , w meczu padlo 6 bramek wiec teoretycznie wygralem.
Po meczu wszedlem na sportingbet aby wyplacic pieniadze a tu lipa kupon przegrany , wchodze w historie zakladow i oto co widze

i co ja mam teraz zrobic? pisalem do supportu ale odpisali ze to moja wina ze bledy sie zdarzaja w pospiechu i znaki +/- nic nie ozanaczaja i trzeba sprawdzac koszyk zakladow.

ale przeciez nie mozna postawic kuponu under +5,5 , tylko under -5.5 , poza tym w koszyku zakladow niema under/over tylko ponizej/powyzej przy czym i tak w nawiasie jest okreslone ponizej(-5.5) , powyzej (+5.5) .

Co zrobic w takiej sytuacji ?

K 0

karpik22

Użytkownik
ja wiem co jest na kuponie ze w typie jest napis Under ale o to sie rozchodzi ze dalem handicap +5.5 co jest w nastepnej rubryce .
Nie powinno byc tak ze nawet jezeli dalbym Under to i tak obok w rubryce bylby handicap -5.5 ? a jest widoczne ze dalem +
poza tym nie ma zabardzo typow na -5.5 po tak wysokim kursie jakim jest 2.4.

K 0

karpik22

Użytkownik
ten ich liveczat niedostepny caly dzien , a z supportem sie dogadac niemoge bo pisza ze znaczki +/- nic nie oznaczaja .. no to ja niewiem po co one sa .. a nie moglem zle postawic bo w koszyku zdarzen bylo na bank | powyzej (+5,5) 2.40 | i niema tam ani jednego slowa under/over , poza tym to musi byc blad systemu czy niewiem bo jak mozna obstawic kupon Under +5.5 ;/
tu screen przykladowego meczu :

a wiec nijak nie idzie sie pomylic bo i jest opis (po polsku) i znaczek + lub tez - tym bardziej ze kupon nie szedl za 2 czy 5 zl tylko za 50 Euro a oni takie numery odpier ... ????
Liveczat nie dziala , jest nie dostepny dzisiaj chyba caly dzien , ale jutro zadzwonie na infolinie , tylko niewiem czy cos wskuram .. ????
jakies porady moze jeszcze co moge zrobic gdy to tez nie poskutkuje ?
Ludzie narzekaja na Bwin ja nigdy niemialem zadnych problemow a tu pierwszy raz kupon obstawilem i odrazu takie jaja :/

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Muszę Cię rozczarować, ale nie masz racji, musiałeś źle postawić zakład. Co do oznaczenia +2,5 to w historii zawsze jest tak pokazywane, ale liczy się &quot;under&quot; we wcześniejszej kolumnie. Spójrz na screen poniżej, według Twojego myślenia mój zakład powinien być przegrany, a jednak został rozliczony jako wygrany. Drugi argument to taki, że porównywarka kursów także pokazuje, że kurs 2,4 był przydzielony do typu &quot;under&quot; (screen) (link)

Do góry Bottom