>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Dziwny mail

ccooll 0

ccooll

Użytkownik
Dostałem dzisiaj takiego maila:

&quot;Szanowny Panie Tomaszu,

W celach promocyjnych regularnie oferujemy bonusy i darmowe zakłady zarówno dla bieżących, jak i potencjalnych Klientów.

Te oferty niosą za sobą koszty i zgodnie z polityką bet365 nie są oferowane, kiedy mogą znacząco wpłynąć na zyskowność danego konta.

Niestety Pańskie konto właśnie w taki sposób zostało zidentyfikowane i, jakkolwiek wciąż może Pan grać w bet365 oraz otrzymywać oferty w Kasynie, Grach i Pokerze, nie będzie Pan już otrzymywał ofert bet365 w zakładach sportowych

W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z naszym polskim Biurem Obsługi Klienta, które dostępne jest od 10:00 do 23:00 czasu polskiego poprzez czat na żywo, e-mail: [email protected] lub pod numerem telefonu 00800 12 365 365. Nasi doradcy z przyjemnością udzielą wszelkiej pomocy.

Poza tymi godzinami, można się z nami skontaktować w języku angielskim pod adresem [email protected] .

Z poważaniem,

Ewa
bet365&quot;

o co w tym chodzi?? mogę powiedzieć że jeszcze żadnego bonusu od nich nie odebrałem a gram tam już dosyć długo...

ester 87

ester

Użytkownik
Sporo osób dostało ostatnio dokładnie takie maile, bet365 wziął się chyba na poważnie za prześwietlanie kont.
Znaczy to, że nie wiążą z twoją osoba nadziei na zarobek, ich analitycy stwierdzili, że twój styl gry sprawia, że możesz w długim okresie czasu ich ogrywać. A takim klientom bonusów przyznawać się nie opłaca. Niestety, bardzo prawdopodobne, że lada dzień dostaniesz kolejną &quot;nagrodę&quot; za swoją grę - limity.

ccooll 0

ccooll

Użytkownik
hmmm... dziwne... bo akurat jedynie tam to tylko jestem na dosyć sporym minusie(gram u 3 buków) patrząc na ostatnie 6 miesięcy a na reszcie jestem na znaczącym plusie i nigdzie podobnego maila nie dostałem. Często na bet365 też nie gram(zazwyczaj 5 lub 6 zakładów na miesiąc) Mozę gram za duże stawki(zazwyczaj około 150zł):-?
no i limity również dzisiaj dostałem... mogę stawiać zazwyczaj po 10zł a max widzę zakłady ze mogę obstawić 20zł ehh... kończę tam grac i się przerzucę gdzie indziej.

travism 190

travism

Forum VIP
rzeczywiście oni cos ostatnio lecą w kulki.
dzis przyszedł mi email od nich po tym jak wysłałem kopie dowodu osobistego w tresci tego maila bylo napisane ze dane na koncie wydają sie byc nie prawidłowe a o dziwo jak przed chwilą sprawdziłem wszystko zgadzało się i na koncie i na dowodzie wiec nie wiem co oni kombinują.
Zarobić musze u nich troche kasy i potem od nich spadam bo sie robi u nich nie ciekwie ;/

Do góry Bottom