>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Dziwnie rozliczony zaklad

M 0

magdaa

Użytkownik
Zagralam dzisiaj na zwyciestwo pierwszego seta w meczu Wang Zhengming vs Brice Leverdez w badmintonie za 1000zl. Zaklad przyjelo mi po kursie 1,40 przy stanie 8:3, czy cos kolo tego, dla mojego zawodnika (gra sie do 21). Problem w tym, ze byl to blad bukmachera, bo zwiesilo im sie cos i kurs 1,40 byl kursem ze stanu 0:0. Przy stanie 12:5 zamknelam zaklad (odwiesilo im sie i kurs byl juz wyswietlany poprawnie) z zyskiem 300 bez kilku zl. Po kilku godzinach cofneli pieniadze, zmienili kurs po ktorym zagralam do 1,10 (tutaj akurat nie mam pretensji, bo taki powinien byc prawidlowy kurs przy takim stanie w tym meczu) i wyplacili mi z calej stawki 190zl czyli wychodzi na to, ze jestem na calym meczu stratna ponad 800zl.
Zastanawiam sie jakim prawem rozliczyli mi tak ten kupon skoro moj zawodnik przez caly czas prowadzil wyraznie, a przewaga nigdy nie spadla ponizej 4 punktow. Przeciez zeby zamknac ten kupon ze strata 800zl kurs na mojego zawodnika powinien zmienic sie przynajmniej na wiekszy od 4 czyli musialby grubo przegrywac w secie.
Da sie w ogole z nimi cos takiego zalatwic, bo to jest jawny blad z ich strony. W najgorszym przypadku powinnam stracic maksymalnie kilkadziesiat zlotych (juz nie pamietam po jakim kursie zamykalam, ale byl na pewno nizszy niz 1,086)? Nie mowiac juz o tym, ze w takiej sytuacji powinni zrobic zwrot, bo po kursie 1,10 i tak bym tego nie zagrala.

M 0

magdaa

Użytkownik
Ale ja rozumiem, ze moga mi go rozliczyc tak jakbym zagrala po 1,10.
Chodzi mi raczej o to, ze na jakiej podstawie rozliczaja mi to tak jakbym zamknela zaklad gdzies po kursie 4,00 lub wyzszym skoro nie ma szans zeby kiedykolwiek taki kurs wystapil w tym secie?
Moze w skrocie napisze jak to wyglada, bo troche zagmatwalam:
Trwa mecz, wynik 8:3 dla Wanga, a kursy stoja jakby bylo 0:0 (1,40)
Gram zaklad na wygrana seta dla Wanga po kursie - 1,40
Przy wyniku 12:5 skapowali sie, ze kursy im staly i wprowadzaja prawidlowe kursy dla tego wyniku (z tego co pamietam 1,07) dali.
W tym momencie zamykam zaklad z zyskiem 300zl.
Po paru godzinach cofaja mi zaklad, zmieniaja na kurs 1,10 (to akurat rozumiem), ale zwracaja mi z calego postawionego tysiaca 190 zl (tego nie rozumiem, bo gdybym zagrala to po kursie 1,10 to przy zamykaniu zakladu przy stanie 12:5 i po kursie 1&#39;07 dostalabym praktycznie cala stawke bez kilkudziesieciu zlotych).

M 0

magdaa

Użytkownik
Jak cos to sprawa zalatwiona. Rozliczyli tak jakbym zamknela przy 1.06 i koniec koncow stracilam tylko kilkanascie zlotych na tym. Brawo za szybka reakcje, chociaz blad z ich strony byl ewidentny ;)

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Przy stanie 12:5 zamknelam zaklad (odwiesilo im sie i kurs byl juz wyswietlany poprawnie) z zyskiem 300 bez kilku zl. Po kilku godzinach cofneli pieniadze, zmienili kurs po ktorym zagralam do 1,10 (tutaj akurat nie mam pretensji, bo taki powinien byc prawidlowy kurs przy takim stanie w tym meczu) i wyplacili mi z calej stawki 190zl czyli wychodzi na to, ze jestem na calym meczu stratna ponad 800zl.
To musi być po prostu błąd, bo bet jak koryguje kursy to rozlicza po poprawnym a nie zabiera pieniądze. Pisz na czat i wyjaśnij sprawę, tu nikt nie jest z bet365 ;)

M 0

magdaa

Użytkownik
To musi być po prostu błąd, bo bet jak koryguje kursy to rozlicza po poprawnym a nie zabiera pieniądze. Pisz na czat i wyjaśnij sprawę, tu nikt nie jest z bet365 ;)
Jak juz wyzej napisalam, sprawa zalatwiona.
I nigdzie nie napisalam, ze bet mnie okradl czy cos w tym stylu, bo dla nich 8 stowek to grosze. Od razu twierdzilam, ze to po prostu zwykly blad. Myslalam tylko, ze bedzie trudniej dojsc do tego kiedy zamykalam zaklad i tak dalej.

P.S.
Dwie osoby pisaly do mnie na priv, ale nie moge Wam odpowiedziec, bo nie mam wymaganej kiczby postow do pisania prywatnych wiadomosci ????

Do góry Bottom